שלום לחברי הפורום

שלום לחברי הפורום

יש לי כמה שאלות על הלהקה <אני רואה שפספתי אותם מתארחים כאן
אוף> 1. קניתי את האלבום "מרגיש אחר" לפני 3 חודשים ועכשיו התחלתי לחרוש עליו, בקיצור העתקתי אותו למחשב שאוכל לשמוע אותו משם, והספריה שנוצרה לי היא "צועקים על אהבה" מוזר לא? ובנוסף - השיר "אשם" מופיע בחוברת של הדיסק תחת השם "אשם" אבל במחשב זה הועתק לי לקובץ בשם "ממשיכים לרוץ" מוזר לא?
2. שאלה שניה , בקשר לשיר "ליבי נשבר" שכתב צחי איטח ז"ל, מה הקשר של הלהקה אליו?

סינטטית

New member
ככה../images/Emo26.gif

1. זה כנראה פאק בייצור, גם אצלי זה קרה. אבל בקטנה, העיקר שהשירים טובים ונהנים מהמוזיקה, לא?
וממשיכים לרוץ זה בגלל שזה השמות של השירים של צועקים על אהבה...[השם של האלבום הראשון] 2. אין לו קשר ישיר ללהקה. יש כל שנה פרוייקט של גלי צה"ל "עוד מעט נהפוך לשיר" - אמנים מלחינים שירי נופלים. וסינרגיה השתתפו ויצא שהם הלחינו את השיר של צחי ז"ל.

יפה../images/Emo13.gif ותודה. עוד כמה שאלות:

מה לדעתך השיר הכי יפה באלבום? כולם ממש יפים, ובעיניי: "תראי זה אני" האם הוא יצא בתור סינגל? איזה סינגלים הם שיחררו מהאלבום?

שלומיתת

New member
..

תראי זה אני יצא בתור סינגל והצליח מאודP: הם שחררו את מרגיש אחר,תראי זה אני,אשם ועד אלייך

סינטטית

New member
אני אוהבת הכל

קשה לי לבחור, זה בתקופות. כרגע יש לי חיבה מיוחדת ל"עד אלייך" תראי זה אני הוא הסינגל השני שיצא מהאלבום, אחרי מרגיש אחר.
[ולפני אשם ועד אלייך..] שאלו בעצם הסינגלים שיצאו

timon12

New member
גם אצלי כמו אצל חברי הלהקה...

זה מתחלף בתקופות חחח כרגע זה עוזב, אבל 'ליבי נשבר' תמיד יהיה במקומות הראשונים

מיטלס1

New member
../images/Emo8.gif

אני מאוד מתחברת לאלפי זוגות עיניים - בגרסת הפסנתר ובדר"כ זה משתנה כרגע אפשר להגיד שזה "עד אלייך"....

timon12

New member
תגובה

זה קרה להרבה פה, כל אחד מסדר את זה בדרך אחרת...
ולגבי 'ליבי נשבר' היה מן תחרות כזו בגלגל"צ שסינרגיה זכו להלחין שיר של חייל שנהרג במלחמת לבנון הראשונה.

kobbar

New member
טיפשה

קנית את הדיסק הראשון במקום את השני כאילו דה אני לא מתפלא זאת הרמה השכלית של אנשים שהם קהל היעד של המוזיקה של סינרגיה

חכם../images/Emo13.gif

אתה פשוט כה חכם שאיך לא עלינו על זה קודם. היא קנתה את הדיסק הראשון! וואלה? טוב לדעת..כי... מוזר. גם לי זה קרה, אני כזאת טיפשה לפעמים KOBBAR יקירי. איזה דוש באג.

kobbar

New member
את שומעת סינרגיה?

אם ענית "כן", אז כן. you're stupid.

למעלה