שלום לחברי הפורום

noa20041

New member
שלום לחברי הפורום

רציתי לשאול לדעתכם בנושא ה SMS אתמול קראתי איזושהיא כתבה שעסקה בזה. ואומרת שזה מיועד לאנשים פחדנים וביישנים וכו' וכו'. אם מישהו נניח בישבה ולא יכול לדבר?אז הוא שולח מסר או במצב שלא רוצה שידעו דברים אישיים. לי זה נראה בסדר. ואני אפילו גם שמחה לקבל SMS כמובן שיש אח"כ טל בקול האנושי האמיתי. אני שואלת ומתעניינת כי זה מסקרן אותי. עד לפני שבויים לא ידעתי איך שולחים מסר ועכשיו שאני יודעת זה ממש נחמד. שתפו אותי במחשבותיכם תודה רות

Shaycus

New member
לא יודע איפה קראת את זה,

אבל זה נראה לי כל כך הרבה בולשיט.. אני חושב אפילו שבהודעת טקסט אפשר להעביר מסר בצורה יותר ברורה מאשר בשיחה טלפונית.. וכמו שאמרת, אם אתה באמצע ישיבה/שיעור, ולפעמים זה גם סתם כיף להתכתב כי זה לוקח טיפה יותר זמן מאשר שיחה בטלפון.. אני לא חושב בכלל שזה מראה על ביישנות בכל אופן..

noa20041

New member
כבר אכתוב איפה קראתי את זה

ולא ,לא ידעתי לשלוח SMS עד שביתי לימדה אותי.

free soul

New member
לא ידעת לשלוח SMS???

אני אוהבת לקבל סמס מאנשים, זה כיף
אבל, בכתבה אמרו שזה נועד לאנשים פחדנים וביישנים?! אויי באמת.. אז ליאונרדו דיקפריו ביישן ופחדן כששלח לבר רפאלי סמס?
[היה על זה כתבה בגיא פינס
]

noa20041

New member
זה בטור של YNET בדף הראשי יש לאשה

ושם הכתבה של סרי על SMS

נ ט ע 9 1

New member
אני מתה על smsים..

לא תמיד אנחנו רוצים שישמעו אותנו בקול. יוצא לי אפילו לכתוב sms לחברה שנמצאת לידי כשאני מדברת איתה על מישהו שנידלקתי עליו והוא גם יושב לידנו, פשוט דבר גאוני... החברה מדווחת אם יש מצב לצאת למצוד או שלוותר על זה.. דוגמא אחת מיני אלף...

BlackUnicorn

New member
זה מתחלק לכמה סוגים של אנשים

יש את אלו שהם באמת ביישנים, וכשהם צריכים להגיד משהו מביך או שעלול לגרום לביקורת כלפיהם, הם מעדיפים לרשום אותו ב- SMS. תופעה דומה אפשר לראות כשיש זוגות שאחד מבני הזוג רוצה להיפרד (או סתם בדייט כשמישהו לא רוצה להמשיך בקשר), אבל "לא נעים לו" כי הוא לא טיפוס ישיר, ואז הוא יעדיף SMS (או מכתב..). מזכיר את ימי הילדות כשהיינו מעבירים פתקים "אפשר להציע לך חברות?" :) מנגד, יש את אלו שה- SMS הוא פשוט מדיה נוחה בשבילהם לתקשורת - לא מחייבת, אפשר לענות מתי שרוצים, אפשר מקסימום לתרץ שלא היה זמן לענות או שההודעה לא הגיעה... אפשר להוסיף סמיילים חמודים, לשלוח תמונות וכו'. אישית, אני משתמשת ב- SMSים רק כדי להפתיע מדי פעם בהודעות חמודות, או לשלוח הודעות כשהצד השני לא עונה (לא אוהבת להשאיר הודעות קוליות, בד"כ לא טורחים לשמוע אותן, וגם זה אם בכלל קיים תא קולי. אצלי אין). אבל בתור מדיה לשיחה של ממש? ממש לא! בנוסף, אם יש משהו שלמדתי לא רק מ- SMSים אלא בכלל מתקשורת כתובה (גם צ'אטים, תוכנות העברת מסרים, אימיילים וכו') - בצורה כזו אי אפשר להעביר טון דיבור. משפט אחד יכול להתפרש כתוקפני למרות שהוא בכלל נכתב בנימה משועשעת ונינוחה לגמרי... וגם להפך. הדרך היחידה כשרוצים להיות נחמדים ולוודא שהצד השני יבין שמדובר בנחמדות ולא בתקיפות, היא להוסיף סמיילי לכל סוף משפט בערך... וגם אז יש אי הבנות. לכן, לדעתי - את הדברים החשובים, שיחות מהותיות (ולא - "איפה אתה" / "אני אוהבת אותך" נחמד באמצע היום וכו') - צריך לעשות בטלפון. לא היה ולא יהיה תחליף לזה.

noa20041

New member
רציתי באמת לשאול אותך

כל SMS שלו מסתיים ב אוהב אותך. בטל הוא לא ממש אומר את זה. מה אני צריכה להבין מזה? שהוא ביישן,סתם משחק משחקים או מה? אנחנו רק בשלב התחלתי ואפלטוני בלבד. תודה רות

BlackUnicorn

New member
חסרים פה פרטים חשובים

בני כמה אתם? האם זה הקשר הראשון שלכם? מה ז"א "שלב התחלתי ואפלטוני בלבד"? זה אומר שאתם ידידים? שיש רצון להיות בני זוג? שאתם בני זוג אבל אין אינטימיות? לדעתי אם זה שלב ממש התחלתי הוא פשוט ביישן.

זה נהדר, כשזה במידה../images/Emo13.gif

לא כשזה מחליף את כל התקשורת וכשמשתמשים בזה כמביכה שיוצרת מרחק. אם משתמשים בזה כדי ליצור קשר בזמנים שאין דרך אחרת, להעביר דברים חיוביים, אני רואה בזה דבר מצויין

למעלה