שלום לחברי הפורום,

שלום לחברי הפורום,

ברצוני לאחל לכולכם חג שמח ושנה טובה במיוחד לך לך סיגל,אני רוצה להודות על ההשקעה שלך בפורום ועל הקליפים הנפלאים והתמונות היפות של מייק שאת מביאה ומפתיעה כל פעם מחדש. אני מאוד מעריך את השקעתך ופעילותך בפורום,עד היום לא ראיתי שאף מנהל פורום אחר השקיע את רוב זמנו ומרצו כפי שאת, רוב מנהלי הפורום ,הם מעין מפקחים על הפורום שלהם לבל יכתבו שם מילים לא יפות,אבל את ממש דואגת במסירות לשתף את כולם בכל פיסת מידע,קליפ ,תמונה או דבר הקשור במייק וזה יפה מאוד וזוהי גם ההזדמנות להודות לך על כך כמה ימים לפני כניסת החג וכמובן לפני יום כיפור. אני חושב שבהחלט מגיע לך כל הכבוד,אני בטוח שגם חברי הפורום מרגישים כך. בנוסף ראיתי גם שחברים נוספים כותבים ומביאים חומר משלהם על מייק וזהו אחד הפורומים המעניינים והפעילים ביותר שראיתי, אני מודה לכולכם ושוב מאחל לכולם ברכת שנה טובה ,ובהמשך גם גמר חתימה טובה. איציק בן ארי

מיכל שמ

New member
איציק, חג שמח גם לך ! ותודה על מה

שאתה עושה כדי להנציח את מייק ! מאחלת לך הצלחה בכל אשר תפנה , שנה טובה והגשמת כל חלומותיך וכמובן גם גמר חתימה טובה !

laveeg

New member
../images/Emo41.gifחג שמח לך ../images/Emo41.gif

איציק בן ארי היקר
מקווה שגם בשנה החדשה ננעים זמננו עם מה שקשור במייק ברנט בשנה האחרונה זכינו ממך איציק ל : הופעה מכובדת ב "מת להיות ",גרסת ריקודים ל- "לס מואה טמה ",הופעת מעולה ב"ערב מייק ברנט". מקווה שיהיה לזה המשך... גולן

yoram415

New member
../images/Emo74.gifאיציק חג שמח לך וב"ב... ../images/Emo75.gif

איציק שתהיה לך שנה טובה ושנמשיך לשמוע את קולך מעל גלי האתר. איציק ברדיוס יקיר אביב משמיע אותך לפחות 3 פעמים ה\בשבוע ופותח את התכנית עם גירסת הדאנס שלך! חג שמח גם לכל חברי הפורום ולאחי גולן וב"ב.

לאיציק היקר והאהוד

אהלן איש יקר ,מה שלומך ?מיחלת שהכל טוב . שנה טובה ונהדרת שנה פוריה ומשגשגת שנת אושר בריאות, אחוה ושלוה שנה עליזה ,שמחה ומלאת אהבה מי יתן ונראה אותך שר ומשמח המון לבבות נותן את קולך בדאנס דיסקו והמון אהבות שתגשים את כל חלומותיך ,ותצליח בדרכך מאחלת לך ולמשפחה שנה טובה וברוכה גמר חתימה טובה ,בספר החיים תיחתמו שנתראה רק בשמחות בהערכה מרסלי. נשיאת מועדון מייק ברנט ,

M i k e s F a n

New member
../images/Emo99.gifא י צ י ק ../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

איזה כייף לראותך כאן בפורום, ועוד יותר כייף ומרגש לקרוא את דברייך.. אני חושבת שמכל המפרגנים שיש לי ושהיו לי עד היום אתה במקום ה- 1
אף פעם לא חוסך במילים, בכבוד ומילות עידוד חמות..
תודה לך
על הכל

למעלה