שלום לחברי הפורום

שלום לחברי הפורום

קשה בהתחלה, צריכה לשפוך את הלב ולהתייעץ. אולי מחר, תלוי הרבה בפעוטה היקרה שלי בת השלושה חודשים. באיך יעבור לנו הלילה. ליל מנוחה לכולם.

daniela1975

New member
יכולה לעזור רק ב - ../images/Emo24.gif

תזכרי ש"החיים אינם מסדרון ישר וקל שבו אנו נעים בחופשיות, בלא קושי, אלא מבוך של מעברים שאנו נאלצים לגשש ביניהם את הדרך, כשאנחנו תועים ומבולבלים ומדי פעם מגיעים למבוי סתום. אבל אם נאמין, אלוהים תמיד יפתח לנו דלת; אולי לא אותה הדלת שהיינו חושבים עליה בעצמנו, אבל דלת שבסופו של דבר תתגלה כמועילה לנו." (א. קרונין) מאחלת לכן לילה טוב ורגוע דנה

m i c h a l i

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קחי את הזמן והצטרפי אלינו

תודה על העידוד.

רציתי לספר לכם על הכעס האכזבה והכאוס המחשבתי והרגשי שאני נופלת לתוכם. על הרצון לנקמה שקינן בי אתמול בערב. והיו גם ימים טובים יותר בשבועיים שחלפו מאז שהאבא החדש החליט שהוא סובל בקשר שלנו ועוזב. (בשדור שני, רק שבפעם הקודמת לפני שנתיים וחצי לא היתה תינוקת קטנה) בסופו של דבר הוא התחנן לחזור עם אלפי סליחות והבטחות לחיים אחרים למאמץ ונתינה ולהתמודדות משותפת עם כל המהמורות שבדרך. והאמנתי. וטעיתי. ועכשיו אני עם בני הגדול בן התשע ועם קטנה מדהימה בת שלושה חודשים, מתוסכלת וכואבת ממה שהיה ממה שעכשיו ממה שחשבתי שיהיה וכבר לא יהיה. מהעלבון מתחושת הניצול מהטיפשות והתמימות ומעוד הרבה הרבה. תודה שאתם כאן.

baby minnie

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

קשה להגיד כרגע את המילים המתאימות... כי הכל עדיין "טרי" אך קבלי ממני

למעלה