שלום לחברי הפורום!

מימי

New member
שלום לחברי הפורום!

אני בת 14, (נראה לי שזה נמוך מהגיל הממוצע של חברי הפורום הזה). אני לא אוהבת את רוב הסרטים שכל המבקרים נותנים להם חמישה כוכבים. נראה לי שהם נותנים את הציון הזה רק בגלל שהם לא הבינו את הסרט, אז הם בטוחים שיש בו רעיון נורא עמוק. אני לא אוהבת את הסרטים האמריקאיים שהאמריקאיות נוטפת מהם. אני לא אוהבת סרטים ישראליים- בגלל רמת המשחק ועיצוב הדמויות. אני לא מסוגלת לראות את סרטי התיכון האמריקאיים- אבל אני לא חושבת שיש הרבה אנשים שמסוגלים. אבל אני לא כזו שלילית. אני אוהבת דיסני ומצוירים, אהבתי מאוד מאוד את "נמר דרקון", ואני מקווה שבעזרת הפורום הזה אני אעשיר את ידיעתי ואמצא עוד סרטים שאני יכולה לאהוב. אז תאחלו לי "ברוכה הבאה" ונקווה שנחיה ביחד באושר ועושר לעולם ועד.

IC4

New member
on the behalf of the ... whatevers

ברוכה הבא בהבהבהה בלה סבלה השאלה היא.... כמה פעמים את ראית את מטריקס ! אני אניח שאהבת את הסרט , שכן אנו פועלים לפי חף מפשע עד שיוכח אחרת והגדרת יפה את "סרטים ישראליים"

מימי

New member
אף פעם.!!!!!!

אבל אני אשלים את החסר בקרוב מאוד. מבטיחה. פשוט ספרית הוידיאו ביישוב שלי דפוקה ממש, ויש להם את הסרט רק בעותק אחד, והוא נמצא רוב הזמן בחוץ. אבל החופש ארוך, ואני אשלים את החסר.

היי ../images/Emo3.gif

מה נשמע? את הסרטים המומיה או המומיה 2 ראית? אחלה סרטים

מימי

New member
סרטי אימה זה ממממממש לא בשבילי.

שיקשקתי ב"מולאן" והייתי משותקת מפחד ב"דמבו".

למעלה