שלום לחברי הפורום

hummer h1

New member
שלום לחברי הפורום

יש לי יום הולדת בעוד כמה ימים.חשבתי לבקש ipod.אבל אני לא כל כך מכיר אותו.יש תוכנה שבאה איתו אם כל השירים ?ועל איזה דגם ללכת?

../images/Emo71.gifשלום לחבר חדש בפורום

קודם כל מזל (עוד כמה ימים כמובן...) ועכשיו, יש תוכנה מצויינת שבאה עם הiPod ואליה אתה מעלה את השירים הרצויים, וממנה לiPod, לגבי על איזה דגם ללכת זה תלוי בכמה דברים, כמה ג'יגה אתה צריך, מה התקציב שלך, מה אתה מחפש בנגן (אולי נגן אחר יתאים לך ולאו דווקא אייפוד)

hummer h1

New member
בקשר לתוכנה שמגיעה איתו

אפשר להוריד בעזרת התוכנה שירים?אני לא יודע כמה גיגה אני צריך.5+ יספיק אני חושב.ובקשר לתקציב עד 2000 ש"ח+-

בארץ אי אפשר להוריד שירים מהחנות של

הiTunes, ובקשר לדגם, אם אתה מוכן להוסיף 99 ש"ח לתקציב (2099 ש"ח) אז במחיר הזה אתה יכול לקנות בארץ אפילו אייפוד 20 ג'גה חדש, ובחו"ל אתה יכול לקנות ב1800 ש"ח אייפוד 40 ג'יגה ועוד ישאר לך כסף לאביזרים
בקיצור-למקרה שאתה קונה בארץ, לך על ה20 ג'יגה הוא יספק את הצרכים שלך ומתאים לתקציבלמקרה שיש לך אפשרות להביא אותו מחו"ל אז אתה יכול במחיר הזה לקנות איפוד 20 ג'יגה וזה עוד יעלה לך בערך 2/3 מבארץ.

hummer h1

New member
אז אתם אומרים ללכת על 20 גיגה

יש לי שאלה מה ההבדל בין ה20 ג'יגה ל40 ג'יגה חוץ מהזיכרון.

TheRealDeal

New member
רק הזכרון..

וקצת בגודל למען האמת... באייפוד 40 ג'יגה יש 2 הארד-דיסקים 1.8" של 20 ג'יגה כל אחד, זה גם אחד הדברים שמתכוונים לשנות באייפוד דור חמישי לפי השמועות, נראה לי שישימו הארד דיסק 1.8" של טושיבה במקום מה שיש עכשיו (hitachi אם אני לא טועה). אבל ההבדל בגודל הוא ממש קטן, וזו לא סיבה לא לקנות אותו אם זה מה שאתה רוצה. אייפוד 20 ג'יגה של HP (שההבדל בינו לבין אייפוד רגיל הוא רק נותנת האחריות ותוספת של סמל של HP מאחורה), הוא עולה כ2000 ש"ח בPDASTORE, שעדיף לקנות שם מאשר BUY4LESS, ואייפוד 40ג'יגה עולה 2350. הם רושמים קצת שטויות באתר.. למשל לאייפוד 40ג'יגה הם רושמים "במלאי במבחר צבעים" ויש תמונה של אייפוד דור שלישי כחול (אין לי מושג מאיפה הביאו אותה), הם רושמים גם שאפשר לשים עד 15000 שירים, זה נכון.. אבל באיכות עלובה, 10000 שירים באיכות של 128KBPS שכל אחד כ4 דקות יכנסו באייפוד, לא יותר.

LinkTree

New member
לא מדוייק!

ב IPOD 40 אין שני דיסקים של 20 פשוט הHD בנוי משתי פלטות! (וזה ההבדל) שוב לפי השמועות ה IPOD דור 5 ישתמשו ב HD של היטצי שהם מגיעים ב 40G לפלטה ולכן הקטן יהיה 40 והגדול שוב - שתי פלטות של 40 קרי 80G. (אהה.. ה IPOD הכחול - בזמנו HP טענו שהם יוציאו IPOD כחול כ HPOD - אבל בסוף הם ירדו מזה - לפחות בינתיים..)

למעלה