שלום לחברי הפורום,

• פותח הנושא twit
  • פורסם בתאריך

twit

New member
שלום לחברי הפורום,

אשמח לקבל התייחסות כללית והתרשמות מכתב היד שלי, תודה

הי

את יודעת להפעיל אחרים בחן ובטאקט, גם בתבונה, גמישות והומור כדי שהעניינים יתגלגלו בכוון הרצוי ובלי שזה יצרום או יודגש כהפעלת לחץ והשפעה משלך - בגבולות תמרון שלא יתפסו כחוצפה והתערבות לא נמוסית. אין ספק, בעלך שיחיה, אם יהיה כזה יעשה בדיוק את מה שאת רוצה ויאמין בכל מאודו שזו בחירתו ורצונו שלו.

Ramie

New member
שלום לך,

כשראיתי את כתב ידך ניסיתי לברר לעצמי האם בחירתך בתחום העיצוב היא בחירה נכונה. נראה לי שאת כישרונית בתחום זה. יש בכתב ידך יצירתיות ודינמיקה שבהחלט מעידים על כישרון. מי שנפגש איתך פגישה ראשונה יתרשם שאת מסודרת, מאופקת, לוגית מאד, נחמדה... לאחר מספר פגישות והכרות מעמיקה קצת יותר יסתבר שאת למעשה בעלת דימיון מפותח, חסרת רסן במקצת, סוערת, אינך מוכנה להתפשר בקלות. עדיין נחמדה, לדעתי. הדואליות הזו של סערה מצד אחד ובקרה מושלמת מצד שני היא התכונה הבולטת ביותר אצלך, והיא זו שנותנת לך את פוטנציאל ההצלחה בהרבה תחומים. יש בך כוח רצון. יש בך התלהבות. את מסוגלת לפתור בעיות חדשות, ולעקוף מכשולים. יש לך ביטחון עצמי בריא, ונראה שמדי פעם את נוטה לעסוק בעצמך מעט יותר מהרצוי. יש לך בעיה בהפגנת רגשות. את חסרת סבלנות - בעיקר כלפי אנשים, אבל גם פרויקט ארוך יבאס אותך. נדמה לי כי יש לך מכרים רבים, אולם מעטים הם חברייך. עד כאן מעט על עצמך. אני גרפולוג מתחיל ולכן אשמח לקבל משוב על הנאמר. תודה

nili6

New member
אומנם לא ביקשת משוב ממני אך

אני נהנית לקרוא את ניתוחיך רמי, ו- כל הכבוד.

twit

New member
תודה ../images/Emo13.gif

הי ותודה על ההתייחסות
די קלעת, ויש משהו גם במה שאודי כתב (אומנם לא בצורה כל כך מוקצנת ומודעת כמו שמשתמע מדבריו...) מסקרן אותי לדעת לאיזה תחום היית מפנה אותי מלבד העיצוב (תחום שבא לי בקלות, אך לא תמיד מספק אותי). כמו כן, אשמח לשמוע עוד חוות דעת וגם... מדוע הכתב "מעניין"...?

"מדוע הכתב מענין + הנקודות וס"ש

זו "המניפולציה הלבנה" הלגיטימית שבאמצעותה את מפתה/מעודדת התייחסויות נוספות רצויות, מתוך בחירה ובלי הפעלת לחץ. אמצעי זה גם מאפשר נסיגות אלגנטיות ממה שכרגע כבר 'פחות מתאים ומלהיב'. אכן זה נעשה בחן ובטאקט, ויש גם תמרון, ואכן לא מוקצן ולא מקומם, ומתוך חצי הרגל גם לא ממש מודעים. כאמירה ספונטאנית לא מחייבת הייתי מפנה אותך בהקשרי דוברות, ייצוגיות, דיילות, ובהמשך עם רכישת נסיון באותם תחומים רק ברמה/היקף רחבים יותר.

twit

New member
ואני חשבתי שאני מנומסת....

בכל אופן, לגבי המקצועות שהפנת אותי - הם ממש לא מתלבשים טוב על האופי שלי

הדוב*

New member
מאוד שמחתי לראות

איך שאת קשרת את המילה "שמחתי". קישור ממש חינני ו"ברמה"
גם קישור ה "ש" וה"ל" במילים שלי/שלכם מעניין ויעיל. כמו שאר הכתב (שרובו דווקא מופרד) הקישורים מאוד זורמים ,יעילים ונאים. וגם אם הם מפשטים את האות ואפילו יכולים לתת לה דו משמעויות (ה"ל" במילה שלי - יכולה להיות בקלות "ט")עדיין ברמת המילה אין שום בעיה לקרא ולהבין. הקו שלך מאוד יפה ו"חושני", (את חושנית?)
נראה לי שנעים לך לגעת, להרגיש - ואם כן אז אולי יהיה לך נחמד לעסוק בעבודות שקשורות לזה למשל כדרות, פיסול, בישול/אפיה. בשילוב האסתטיקה הקולחת שלך זה ניראה לי שילוב נחמד.

twit

New member
אלא בהחלט תחומים שאני כבר

מתעסקת בהם בהצלחה ובהנאה אך כתחביבים

כרגיל תענוג לקרוא את מה שהדוב כותב

אז הסתקרנתי והצצתי ב "שמחתי" ונדמה לי שיש שם עוד כמה דברים, ואולי אפילו ניגודים מפתיעים. הקישור אכן חינני ומתקדם באופן מקסים ונטול התחבטויות, מתייחס בפשטות וטבעיות לסביבה שמולה היא מתקשרת ומשתפת פעולה, כמו מנטרלת כל אלמנטים שיפוטיים בקורתיים תחת גישה הכי חיובית שניתן. ובכל זאת אני סבור שיש הגזמה מסוימת בהגדרה של הדוב לגבי הקישור, הגדרה שציינה אותו כ מאד זורם, יעיל ונאה, כמעט כליל השלמות. הנה הש' שפתחה את הקונצרט, זו מעט מסורבלת מאומצת יותר בהרחבתה, ומורה על כך שלא הכל מתחלק ונבלע בכזו קלות, שיש פה ושם גם התנגדויות סמויות. ומנגד, יש המון חוכמה, טאקט ודיפלומטיה כדי לגשר ולא לתת לאי אילו ניגודים שצצים ליצור נניח מתיחות, סדק בהרמוניה וכד'. בהמשכו של הקישור התמונה עוד פחות קינטית, ה ח' נבלמה באופן הרמטי למדי, הקו השמאלי שלה התקהה בשיפועו ודירוג הלחץ אבד. ההמשך הקינטי שהיה מצופה מההתחלה, כגון, השמאלה מסוימת בתחתית האות ח' לקראת ההמשך איננה קיימת, ולכן ההפרדה הזו מהווה שיקוף של סתירות וניגודים בתוך האישיות, בין פנים וחוץ, בין קירבה לריחוק, חמימות מודגשת לאדישות מה ? וכד', ואולי נסיגה מסוימת מגישה אופיינית א' לגישה מעט מפתיעה ב'. כמובן שזו רק התרשמות אישית ויתכנו דעות ואפשרויות אחרות.

nili6

New member
ואני כרגיל בסימנים....

הצרה של אותיות (בעלות איזור אמצעי) (ב' בעיקר) זוויתיות היעדר קערות ל' ללא לולאות איזור בינוני עולה וגם יורד (אותיות המורכבות מאיזור אמצעי בלבד נוטות מעלה או מטה) כתב מהיר כתב רחב מאוורר מ' חוטית כתב זורם, קריא , מאורגן רוב הכתב לדעתי הוא חסר חיבורים. זווית ישרה תראו מה נהיה מן ה-מ' הסופית.

nili6

New member
למרות יריבותי האישית עם הדוב

אני מסכימה שיש לו אינטואיציה בריאה חוץ מאשר לגבי זה שאני גרה בשטחים.... ואני בהחלט גם נהנית לקרוא אותו. כמו גם את האחרים.

nili6

New member
למרות שכאמור לדעתי במקרה זה

הגזמתם בעניין החיבורים. שמופיעים בלא יותר משלוש ארבע מילים.

למעלה