שלום לחברי הפורום!

bumpymus

New member
שלום לחברי הפורום!

אני משתמש מקינטוש ואני מעוניין להקים אתר קהילתי חדש לקהילת המקינטוש הישראלית
אני חושב שאני מוכן נפשית לפרוייקט! אתר המודל שעלפיו אני רוצה שהאתר שלי יראה פחות או יותר מצרוף למטה. יש לי ניסיון עם בניית אתרים בASP אך, איני מעוניין להשתמש בטכנולוגיות של מיקירסופוט, קניתי ספר PHP ולמדתי קצת SQL, עכשיו הכל טוב ויפה אני יודע את עקרונות השפה, אך מלדעת את העקרונות ללבנות אתר ברמה של האתר שצרפתי יש דרך ארוכה! אני גם התעסקתי הרבה בג'אוה סקריפט בכל הקשור לסקריפטים פשוטים וגם הייתה תקופה שהרכבתי משחקים בפלש למרות שאיני מעוניין להכניס פלש לאתר... רציתי לדעת אם הגעתי למקום הנכון והאם תוכלו לעזור לי? אני רוצה לשמור באתר על כמה עקרונות.
אחידות.
הגדרת חוקי ברזל ועמידה בהם.
עיצוב חכם, יעיל ואלמנטים מקוריים שלא נראו עדיין (חשבתי על משהו נחמד
)
עמידה בסטדנרטים פתוחים ותאימות לכל דפדפן וכל מערכת הפעלה.
הקמת פורום מקורי לגמרה!
פירוק האתר למשתמשים שונים כך, שמתמשתים שונים יוכלו לעדכן חלקים שונים באתר ללא מוערבות שלי... שרת PHP שתומך ב SQL נגיש לי ובגלל שיש לי מערכת הפעלה כל כך טובה אני יכול לעשות ניסיונות במערכת הפעלה עצמה... בטח שכחתי לכתוב כל מיני פרטים ואם היו לי שגיאות כתיב תסלחו לי אני מת לישון... מקווה שהגעתי למקום הנכון בשביל להתחיל את הפרוייקט!

kensaggy

New member
בהחלט הגעת למקום הנכון...

אבל למרות ההודעה היפה הגדולה שלך עדיין לא הבנתי שמה אתה צריך עזרה.. ז"T ציין מה אתה רוצה לעשות, שזה טוב. אבל האם הנושאים הללו יש לך בעיות? אם ששאלת בכלליות לעתיד? בברכה,וברוך הבא לפורום, חן.

bumpymus

New member
אין לי מושג איך להתחיל

אין לי את עמודי הבסיס לבנות משהו, יכ לי כלים אבל אין לי בסיס... אני צריך התחלה אולי טמפלט כלשהו...

kensaggy

New member
ממממ....

טמפלט של העיצוב הגרפי או של המערכת? אתה צריך בסיס למערכת עצמה? אתה רוצה להשתמש במשהו מוכן או לבנות משלך? -חן.

bumpymus

New member
תשובות

בשלב ראשון אני רוצה טפמלט של המערכת... אחרי זה אני רוצה להכנס לפרטים וללמוד איך המערכת העובדת... לאחר מכן אני רוצ הלתכנן לעצמי איזשהו עיצוב על בסיס לCSS שאני גם לא הכי מבין... במקינטוש יש לי שרת אפצ'י, פי אייצ' פיי, וMySQL שלמדתי איך להגדיר ולעפיל ועשיתי את התרגילים בסיססים של קשר בין שרת לקליינט ומסד נתונים...

bumpymus

New member
אני רוצה שלב ראשון טמפלט מוכון

בשביל שתהייה לי התחלה מהירה ושורשים... אחר כך אני ארצה להבין מה עשו בשבילי

למעלה