שלום לחברי הפורום

י.לוי

New member
שלום לחברי הפורום

אני עומד לפני רכישת מצלמה דיגיטלית. חשבתי על סוני 717. אתמול התברר לי שיש כבר 828. האם שווה להשקיע את ההפרש( כ- 2500 ש"ח בארץ) תודה יואב

idohal

New member
ישנה הכרזה על המצלמה אבל היא עדיין

לא נמכרת. האם שווה להשקיע נדע, לדעתי, רק שיבחנו את המצלמה מייצור סדרתי.

י.לוי

New member
משום מה

פה היא כבר נמכרת. אבל מבחינת הנתונים. חוץ מכמות הפיקסלים יש הבדלים משמעותיים ועקרוניים לאיכות הצילום? יואב

י.לוי

New member
אני יודע

השאלה היא האם על סמך הנתונים היבשים שווה להשקיע את ההפרש לעומת ה- 717? תודה יואב

ron8

New member
השאלה בעייתית

כי אתה לא שואל רק על הנתונים הטכניים אלא גם על "עלות - תועלת" - האלמנט הכספי, וה 828 באופן טבעי יקרה הרבה יותר מהמחיר של 717 חדשה. אענה לך רק על הנתונים היבשים : ה 828 טובה ומתקדמת יותר מה 717 (ואני אומר את זה כבעליה של 717). בין השפורים הבולטים שאהבתי : תמיכה ב TTL לפלאש חיצוני (חשוב מאוד, מאפשר חשיפה מדוייקת בלי לאכול חצץ), מהירות תריס גבוהה (מצויין לצילומי צמצם פתוח ביום שטוף שמש ישראלית), שפור מהותי בגישה לצילום Burst (ריבוי פריימים). ישנם יתרונות נוספים אבל חלקם לא ניתנים למדידה יבשה בלבד ויש לחכות למסחן התוצאה (כמו למשל החיישן החדש עם הטכנולוגיה שהשיקה סוני, וה 8 מגה פיקסל בהם מצויידת המצלמה).

י.לוי

New member
או קיי. תודה. אני אמתין למבחנים

שיפורסמו,אני מקווה, בקרוב. הייתי ממש קרוב לרכישת ה-717 מהאתר שצרפתי עד, שבמקרה, עליתי על ה-828. תודה יואב

idohal

New member
כנראה אתר בעל קשרים עם סוני. אף אתר

אמריקאי ידוע אינו מציע עדיין מכירה מוקדמת ואלה כבר מוכרים, מעניין!

לדעתי לא !

אבל אם יש לך כבר את הסכום הזה ואתה רוצה מצלמה טובה תזמין מחו"ל את ה D300 וזה יהיה כמעט אותו מחיר!

י.לוי

New member
סלח לי על הבורות אבל מה זה D300?

תוכל לצרף איזה שהוא קישור? תודה יואב

למעלה