שלום לחברי הפורום

שלום לחברי הפורום

אני חדשה בפורום זה,נכנסתי לכאן בעקבות המלצת חברים בתקווה שתוכלו לעזור. לחברתו של בני החייל יש יום הולדת והוא מעונין להפתיע אותה, אם זה בארוחה טובה, או בבילוי אחר, הצעות תתקבלנה ביותר משימחה. תודה :))

גידי42

New member
זה משנקרא אימא.....

כמו שצריך. טוב מכיון שאת חדשה כאן אז את בטח יודעת שלפי הפרטים שנתת (או יותר נכון, שלא נתת) קשה להמליץ. מה סיגנון האוכל? מה התקציב (אתם משלמים... אם אמא אז עד הסוף) היכן בארץ? וכו'. לכן נניח את הנחות היסוד הבאות: תקציב : השמיים הם הגבול (אתם ממנים..) מיקום: אזור המרכז. סוג אוכל: גורמה עם נטיה לצרפתי. מקום: רומנטי (אין מה לעשות צריך להשקיע כמו חמה לעתיד...רק אחרי החתונה מותר להתחיל להיות קלפטה...)ולכן: - קופי בר - יקירת הפורום למרות שלטעמי רומנטי זה לא. - רפאל - מושלם מכל הבחינות - ארטישוק - כנ"ל - כרמלה בנחלה - מיוחד - מול ים - יקר אבל לאוהבי פירות ים חובה. - קורדיליה - תלוי במזל. יכול להיות נהדר - פסטיס - להרגיש בפריז יחסית בזול - קלואליס - לאוהבי דגים - מנטה ריי - כנ"ל עם בונוס, הים - בויה - כנ"ל - אם יפני אז אונמי, או קיוטו - קולומבוס- אם רוצים אוכל סביר עם אוירה יותר "צעירה" - פאפאגיו - אם רוצים להבריח את המיועדת.... (סתם) - יועזר - לאוירה רומנטית במיוחד - בירנבאום ומנדלבאום, סטפן בראון, גיליס, עד העצם - בשר בשר ובשר - מיקה או אודיאון - אוכל טוב נטו. זהוא, שיהיה בתיאבון ובהצלחה!!

גידי, יש פה אמירה מסויימת...?../images/Emo12.gif

פיונה נעלבה וגם אבא שלה תמה למה כתבת ככה. לא יפה.

פינליש

New member
החייל הפרטי שלי כנראה יוצא שבת ../images/Emo140.gif

וביקש להזמין מקומות לקולומבוס לשבת בצהריים
אבל המסעדה לא רומנטית או משהו, פשוט אוכל שהוא מאוד אוהב ואווירה שעושה לו שמח

עמית@

New member
דווקא קולומבוס לא משהוא אם הוא רוצה

להפתיע את החברה במשהו רומנטי (קצת רועש ומלא המולה לטעמי) לא כתבת איזה אזור (וניתן גם לחפש במאמרים- לפי אזור) הייתי ממליצה על דיקסי (חשוך אינטימי ואפלולי.. בתא בצד) או על הקופי בר אהוב נפשנו.

Lear22

New member
לאמא של...החייל

כמו שגידי אמר באמת צריך עוד פרטים בשביל לדעת על מה להמליץ... אז מחכים.

וואוו../images/Emo6.gif

כל הכבוד, הופתעתי לטובה מהתגובה המהירה ותודה לכולם. אז ככה, אנחנו מאיזור הרצליה, כך שגם תל אביב בהחלט באה בחשבון, ולגבי התקציב גידי :)) ,,התקציב הוא תקציב של חייל המוכן להשקיע את משכורת החייל הקרבי שלו בענין, אז נכון שחודש שלם נצטרך לממן אותו קצת יותר :)), נשמע כאילו קופי בר הוא מקום חביב, היכן ממוקם , מה בתפריט? את בויה אני מכירה, מקום נחמד ובערב בהחלט רומנטי, אך גדול מידי. אשמח לקבל עוד פרטים ושוב תודה לכם

חמניה1

New member
גיליס

אמנם זה לא הכי רומנטי בפנים אבל יש להם שולחנות בחוץ ליד הים. אני אישית חושבת שהבשר שלהם מצוין. בכלל נראה לי ששווה לבוא לפני השקיעה ואז להשאר ולאכול לתוך הלילה.

Lear22

New member
אכן גיליז

אם החייל בעניין של בשרים, זה המקום אני חושב שגם הוא וגם החברה יהנו מהמיקום ליד הים. הקופי בר הוא מקום הרבה יותר מנחמד :)) יש שם אוכל מצויין,ביסטרו כלומר בשרים, דגים פסטות ועוד הכל מעולה. השאלה אם החייל אוכל קבוע במסעדות מהסוג או שהוא לרוב במקדונלדס עם יציאות של קולומבוס וכאלה, זה גם חשוב. אני חושב...

גידי42

New member
הקופי בר ממוקם

ברח' יד חרוצים בת"א. לגבי התפריט, מספיק שתעייני בדפים הקודמים. לאכול בקופי בר הפך כמעט לכרטיס הכניסה לפורום הזה.

למעלה