שלום לחברי הפורום

שלום לחברי הפורום

שלום לכולם , קודם אגיד שמאוד מעניין לקרוא את שאתם כותבים , ובעיקר ברור ! האמת היא שיש לי מס' שאלות שעלו לי לאחר שקראתי מס' דפים בפורום : לפי הפאנג שואי , אדם שאינו מעוניין בבית קבוע , לא מעוניין לרכוש בית / דירה ואף מעדיף לחיות באוהל / טיפי.. האם יש משמעות מיוחדת לכך לפי תורה זו ? ודבר שני : מה ההשפעה של מראה מאורכת התלויה לרוחב ( מקביל למיטה זוגית בחדר שינה )? האם זה מועיל לזוגיות ( אהבה סקס ומה שביניהם..) או פוגע? ואם זה פוגע , אבל המיקום של המראה בכ"ז 'נאה בעיני השכנים' כיצד אפשר לשפר?? תודה ושבוע רגוע. ערוגת

בוקר טוב וברוכה הבאה

תודה על השאלות שמאפשרות הבנה מעמיקה יותר... כל משכן שבו בוחר אדם כביתו, הוא ביתו. לפאנג שואי יש חוקים שבאים מלמידת הטבע, התסכלות עליו,על האדם, ויחסי הגומלין ביניהם... אם הבית,(אוהל/איגלו/בקתת עץ/או חימר נעים למי שגר בו, דרכו בחיים טובה, מוצלחת, מהנה, ובריאותו תקינה...אז הפאנג שואי במקום זה, הוא טוב. ההתניה אינה רכישת בית, וגם לא חייב להיות משכן קבוע. הבסיס הוא הרמוניה עבור אדם היכן שהוא נמצא. גם בעבודה, גם בבית, גם בארוחת ערב, וגם אצל הדודה...(במקרה הטוב)
לגבי מראות יש אנשים שלא יכולים להסתכל על מראות, ולא בגלל שאינם נראים טוב, אלא יש לכך אלמנטים אחרים... ויש אנשים שאוהבים מראות... אין ספק שמראות תורמות לחיי סקס, ואהבה בחדר השינה.ויש אנשים שאוהבים אותן ליד המיטה. לפי הפאנג שואי, מראה אינה מומלצת כל כך קרוב למיטה וגם לא כשהיא פונה כלפי המיטה. קירבה כזאת למיטה עושה דברים נהדרים לסקס, אולם עלולה לגרום לשינה לא רגועה. אם אכן, המראה נמצאת כפי שתיארת, והשינה של האנשים במיטה זו רגועה ושלווה, הם קמים בבוקר לגמרי רעננים עם אנריגה מחודשה אז...המראה תורמת לחייהם, ללא ספק.שינה טובה בלילה חשובה כדי שנוכל להתחיל יום חדש עם אנגרגיה טובה ומחודשת. אם אין הדבר כך, אז יש להניח שמראה גם מהנה ומענה... אחד השיפורים הוא כיסוי המיטה בזמן השינה, ואני יודעת שאין אנשים אוהבים לעשות את הדבר הזה. שיפור נוסף הוא להזיז אותה למיקום אחר בחדר שגם יראה וגם יאפשר הזזה של המראה לכיוון אחר בזמן שינה. חשיבות הסקס בחדר השינה היא רבה, גם בפאנג שואי, מראה, יש לה תפקידים רבים, אחד מהם הוא "להחזיר" את מה שהיא רואה... יום נהדר

למעלה