שלום לחברי הפורום

Ovi Basha

New member
שלום לחברי הפורום

אהלן חבר'ה הצטרפתי כחבר חדש לפורום של שנות ה- 80 אין ספק שזהו אתר פיצוץ, מהטובים שראיתי על המוזיקה של האייטיז להשתמע בקרוב ביי לבינתיים עובי

greenzg

New member
WELCOME HOME ../images/Emo24.gif

שלום לך עובי וברוך הבא לפורום את הברכות,וטופס הרישום אני משאיר לותיקים ממני אני מת לדעת דבר אחד - באמת שמך עובי ? (והאם זה מעיד על משהו?)

adiville

New member
וולקאם !

ספר לנו קצת, יש לך אמן / להקה מועדפת מהאייטיז ? איזה סגנון אתה אוהב ? מחכים לקרוא את ההודעות שלך.....

Ovi Basha

New member
הלהקות המועדפות עלי מהאייטיז....

היי עדי, ותודה על התגובה ! אני אוהב הרבה סגנונות מוזיקה, החל מרוק, פופ, מוזיקה אלקטרונית, שקטה, גל חדש וכו'. אני פתוח להכיר הרבה סגנונות ותמיד מגלה נכונות להכיר כמה שיותר אם זה כמובן סגנון מוזיקה ששווה להכיר. לגבי הלהקות המועדפות עלי, אז ככה : אני בעיקרון אוהב הרבה הרבה זמרים זמרות ולהקות מתקופת האייטיז, ואם אתחיל למנות כאן את השמות אז לא אסיים עד חצות. בכל זאת, 7 הלהקות שהכי מועדפות עלי הן אלו שאציין מיד. כל מי שקורא/ת הודעה זו ונתקל בשם להקה שהיא אהובה גם עליו, מתבקש ליצור איתי קשר במייל מיידית : ) אלו הן 7 הלהקות : Toto Heart Mr Mister Spandau Ballet Asia Kansas Loverboy אשמח לקבל תגובות שלך עדי, ושל חברי הפורום........ ידוע לכם מתי אמורה להיערך מסיבת אייטיז בהשתתפות חברי הפורום ? ביי בינתיים עובי

שמש27

New member
בוא, ברשותך, נרד לעובי הקורה... ../images/Emo13.gif

שלום עובי, וברוך הבא. שמחתי לראות את הצטרפותך ברוב שמחה וששון, באמת הגעת לפנינת הפורומים (וזה אומר מנהל של פורומים אחרים, כן ?
) אם תוכל לציין עבורי, ואולי גם בשביל מתענינים נוספים, קצת-מעט על כל להקה שרשמת... איזה שירים אתה אוהב במיוחד ולמה ומה יש לך שאין לנו (תתחיל לצרוב לנו כבר עותקים, מה חשבת ?
). עידכונים על מסיבות מופיעים תמיד בפורום, אי אפשר לפספס !!! בהצלחה !

Ovi Basha

New member
בקרוב מאוד.....

אכתוב כאן סקירה קצרצרה על 7 הלהקות שציינתי, שלהפתעתי נתבשרתי על ידי אלכס שהן כלל לא מוכרות ושהן אלמוניות לחלוטין... האמנם ? זאת אכן הפתעה, אבל.... אל תתנו לשמות החדשים האלה ( לפחות עבורכם ) להפתיע או לבלבל אותכם. אני אשמח להוכיח את ההיפך, ובסופו של דבר אתם תגלו שאתם אכן מכירים לפחות את הלהיטים הגדולים של הלהקות האלו, ושווה להכיר אותם. לצערי, אני לא אוכל לצרוב עותקים כפי ששמש כתב לי בהודעתו מכיוון שאין לי צורב, אבל אני בהחלט אשמח ( אולי כבר במסיבה הקרובה ) לארגן כמה דיסקים שיש ברשותי שמכילים את המיטב שבמיטב. להשתמע ....

turrican

New member
היי עובי :)

לא בדיוק התכוונתי שכל הלהקות שהזכרת איזוטריות אמרתי שרובם הם לא פופולריות ולהקות כמו: Kansas , Asia , LoverBoy בהחלט מעידות על טעם מיוחד בפורום שלנו. אשמח אם תרחיב על הלהקות שאתה אוהב ואיזה שירים מהם אתה ממליץ.

turrican

New member
היי לך ../images/Emo13.gif

ברוכים הבאים לפורום של שנות ה-80
. אני מסמיק מהמחמאות שנתת לי. תודה ואני מקווה שתהיה בן בית בפורום. תפגוש כאן חברה נחמדים ואיכותיים.. אז בהצלחה!

למעלה