שלום לחברי הפורום.

• פותח הנושא Kalla
  • פורסם בתאריך

Kalla

New member
שלום לחברי הפורום.

רציתי להתייעץ אתכם לגבי תרופה הומאופתית או דרך אלטרנטיבית אחרת לטיפול בבחילות קשות והקאות תכופות במשך כל שעות היום והלילה בהריון (פראמין לא עוזר). מאוד אודה לכם אם תוכלו לסייע כי המצב ממש בלתי נסבל.

freearth10

New member
יצירה חדשה

היי קאלה, הרבה נשים סובלות מבחילות בתקופת ההריון, משום שהגוף עובר הרבה מאוד שינויים וקשה לו עם כל השינויים האלה. וכמו בכל בעיה, ממליצה לך מאוד על טיפולים אלטרנטיביים כי הסבל שלך יכול להשפיע גם על העובר. מאיה

yoelnd

New member
פשוט.....

היי יש הרבה תכשירים טבעיים למצב זה: קוקוליין - של בוארון או דולי טראוול של הום גליל - הומאופטיה. גרווידול - B6 ומינראלים אחרים כולל צמח הגינג'ר. שתיית תה ג'ינג'ר. אכילה של ארוחות קטנות ומרובות. תתחילו עם זה ונראה מה קורה בהמשך..... רק בריאות ושיהיה במז"ט.

שאלה ליואל ולחברי הפורום

שלום ידידי, ראשית לבחורה אשר שאלה את השאלה, הדברים הבאים אותם אני עומד לכתוב לא קשורים ספציפית לטיפול אותו המליצו לך או למצבך באופן אישי, הדברים נכתבים לצורך דיון מהותי של חברי הפורום. שאלה קטנה הקשורה לנושא עליו אנחנו דנים כאן, הבחורה כתבה כי היא סובלת מבחילות בהריון, והומלץ לה לרכוש תרופה הומאופתית ספציפית. הבחורה הנחמדה נגשת לבית המרקחת ורוכשת את המוצר, 3 ימים לאחר נטילת התרופה היא מפתחת מחלה ויראלית עם חום או אולי כאבי בטן לא לדבר על דימום חס וחלילה. האם מישהו יגיד לה כי יכול להיות שמדובר בתגובה לתרופה ההומאופתית שהיא לקחה? אני חושב כי לא מכובד לעשות זאת, לא מכובד ולא מקצועי ולפעמים הדבר אף יכול לגרום לנזק, להמליץ על טיפול וירטואלי תרופתי או צמחי ללא הכרות עם המטופל באופן אישי וללא מעקב לאחר נטילת התרופה. ובחזרה לעלמה הסובלת, ניתן בהחלט לעזור לך ע"י רפואה אלטרנטיבית, את יכולה כמובן להיעזר בהוחאמופתיה קלאסית, רפלקסולוגיה, דיקור ועוד.. אך הדרך הנכונה לעשות כן היא ע"י פנייה למטפל מקצועי ומוסמך. מבחינה הומאופתית, ההריון הוא שלב חשוב מאד בחייה של האישה, ניתן ורצוי מאד לקבל טיפול הומאופתי בזמן ההריון, הטיפול מחזק את האם ואת העובר יחדיו. בהצלחה ומזל טוב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

Kalla

New member
תודה רבה למגיבים

גם בפורום וגם במסר. ולנושא שהעלית - כעיקרון אתה צודק בטענותיך, אך בכל הנוגע אליי- רציתי לקבל כיוון, לראות אם יש אפשרות פתרון כזה, לאסוף כמה שמות של תרופות ועם זה להמשיך את הבירור. פרט לכך, ממה שלפחות ידוע לי, יש תרופות טבעיות שאינן חייבות במרשם, ושאמורות לעזור נגד מצבים מסוימים, כגון גזים או כאבי שיניים בתינוקות, ועוד, ולא חייבים להיוועץ ברופא לגבי נטילתם. אז אולי יש גם תכשירים מהסוג הזה נגד בחילה.

תרופות טבעיות

שלום רב, אני שמח שהגבת לדברים. חשוב לי לציין כי גם מוצר טבעי, גם מוצרים הומאופתיים אשר אין צורך במרשם של רופא או מטפל אלטרנטיבי, יכולים לגרום לתופעות לוואי ולפגיעה באורגנזים. אם אנחנו מבינים ומסכימים על נקודה זו, הכל בסדר. בהחלט אפשר לנסות ולעזור לך, אך רצוי ומומלץ להתייעץ עם מטפל באופן אישי ומקצועי. בהצלחה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית

בובי

New member
חשיבות של טיפול מקצועי

משום מה אנשים נוטים לחסוך כשמדובר ביעוץ מקצועי. אני מכיר לפחות מקרה אחד בפורום שקרה לפני הרבה זמן בו מישהי המליצה על תרופה ביתית לבעיה מסוימת והתוצאה היתה החמרת הבעיה. כמו כן את יכולה לראות בדף זה הודעה על נירות הופי שאולי גרמו לבעיה בשימוש לא מיומן. תעשי את החשבון לבד בהצלחה בכל מקרה

odeia

New member
קאלה, אני סבלתי נורא מהבחילות

אני טופלתי בהומיאופתיה ובהחלט היה שיפור משמעותי. שווה טיפול אצל מטפל שיתאים לך את הטיפול הנכון. לי עזר הומיאופתיה, יש כאלו שעזר להם דיקור, רפלקסולוגיה ועוד. הצלחת העזרה היא מאוד אינדבידואלית, לכן כדאי שתנסי טיפול שאליו את מתחברת. תרגישי טוב

TaiJiDragon

New member
בחילות קשות בהריון

KALLA לא נידבת אינפורמציה חיונית לגבי השבוע בו את נמצאת והאם זהו ההריון הראשון שלך. ניתן לטפל בבחילות הריון בדיקור. אני אישית לא מטפל בתופעה שהעלית אבל אם תיצרי איתי קשר, אשמח להפנות אותך למטפל בעל ניסיון בתחום הספיציפי. נסי לצור איתי קשר בהקדם דרך האתר www.taijichen.com או [email protected] אני מקווה שתרגישי טוב יותר ושולח לך אנרגיה דרקונית חיובית.

למעלה