שלום לחברי הפורום

eyalap

New member
שלום לחברי הפורום

נתקלתי בפורום הזה במקרה תחת הפורומים המומלצים פה... והשם מיד קרץ לי. אני בן 18 ואין לי ממש ניסיון ממשי בטיולי תרמילאים, הכי קרוב שהיה לי זה טיול תרמילאים בלונדון ולידס במשך 10 ימים... אבל זה לא ממש נחשב. אני כרגע סטודנט בדח"ש ויש לי חופשה בין הסמסטרים בקרוב של איזה שבועיים שלושה וממש בא לי לטייל בצפון, לנקות את הראש. אני יכול כמה ימים לישון בבית של חברים אבל חוץ מזה אני חושב שאני די תקוע, יש מקומות ממש זולים, כמו אכסניות אבל ממש ממש זולות בארץ באזור הצפון? חוץ מזה, קצת בעייתי העניין הבטחוני בארץ איך להתחשב בקטע הזה בטיול שכזה?

syair

New member
טיול בצפון הארץ

לפי דעתי צפון ישראל הוא אחד המקומות הבטוחים בארץ, חוץ כנראה לחלק שמאד קרוב לגבול עם לבנון, שלעתים רחוקות הוא בעייתי (חדירות מחבלים וקטיושות). בעכו העתיקה יש 2 אכסניות שאני יודע עליהן, ואני מקווה שלא נסגרו בשל המצב בארץ. אכסניית השער 04-9910410,9914700 ואכסניית המגדלאור 9911982 -04, המחיר צריך להיות כ-35 ש"ח, ונראה לי שהן מנוהלות ע"י ערבי מעכו, אז אני מקווה שהוא לא יעשה בעיה לישראלי להתאכסן שם, ושאתה לא מפחד מזה שהוא ערבי. אני יודע שאם יש להם עוד אנשים הם גם מארגנים טיולים בצפון. מלבד זה יש אתר לאיגוד אכסניות הנוער, ויש להם מספר אכסניות בצפון הארץ. לפי מה שאני רואה באתר שלהם מחיר של לינה+ארוחת בוקר (זו האופציה הזולה ביותר) הוא 79 ש"ח ללילה. אם תשווה זאת לאנגליה אז המחיר יחסית לאנגליה הוא סביר (כ-10 פאונד), אבל בעיניי הוא די גבוה בשביל ישראל, ואני לא מבין למה חייבים לקחת ארוחת בוקר.

eyalap

New member
תודה רבה

קצת בעייתי הקטע של עכו, למרות הקטע המיותר של הארוחת בוקר 80 שקל נשמע בתור רעיון די סבבה, אני רק צריך קצת שקט
תודה רבה איל

yafa kfir

New member
בפקיעין יש

אכסניה חדשה יפה עם נוף וטבע ולא רחוק מן הכפר - שהוא מלא הפתעות - ראה יום בגליל www.yafakfir.co.il target=_blank>באתרי - www.yafakfir.co.il לא הייתי שם - אבל שמעתי ממקור ראשון על הנאה ממנה - והיא נראית גם מצוין מרחוק - צצופה יפה על הנוף. המיקום מצוין לטיולים ברגל באיזור הר מירון - אפשר להסתייע בתחבורה ציבורית.

eyalap

New member
לא ממש מוצא אותה וגם

הדגש המרכזי וכמעט היחידי הוא על מחיר זול , הדגש השני זה אזור יהודי , טוב נו, קטע קשה טיול תרמילאים בארץ לבד, אחרת הייתי ישן באוהל עם כמה חברה או מתחלקים בחדר איכשהו

eyalap

New member
וואלה

תודה לשניכם ... אני כבר אבדוק את העניין קצת טלפונים עוד כמה ימים

yafa kfir

New member
הנה הקישור -

http://www.iyha.org.il/map3.html והאיזור הוא לא ממש יהודי. צה לעשות שיש יהודים כמעט בכל מקום...

syair

New member
שאלה

אתה לא במקרה אייל פלד, שמסתתר בתחפושת של נער בן 18?

למעלה