שלום לחברי הפורום

אביחי300

New member
שלום לחברי הפורום

הייתי שמח להצטרף לפורום. קוראים לי אביחי ואני בן 25 מהקריות. אני כל החיים שומע מוסיקה ואוהב את ירדנה והמוסיקה שלה מגיל ממש צעיר. עוד זמרות שאני אוהב מאד: חוה אלברשטיין, אילנית, גלי עטרי, יהודית רביץ, יפה ירקוני, נורית גלרון, ריטה, אילנה אביטל, עפרה חזה, אתי אנקרי, דנה ברגר, מירי מסיקה, מיקה קרני, רוני דלומי, זהבה בן, גאולה גיל, עדנה לב, דנה אינטרנשיונל, איה כורם, מרגול ויש עוד. את ירדנה ממקם בטופ 4 שלי עם אילנית, חוה וגלי עטרי על סמך מידת האהבה.
אשמח להצטרף אליכם

dikla yoktan

New member
ברוך הבא אביחי. אני דקלה. וגמי אוהבת אותה מגיל צעיר.

איזה שירים של ירדנה אתה אוהב במיוחד?

אביחי300

New member
היי ליאת, מה שלומך?

אני עוקב אחרי הפורום 3 שנים וכל הכבוד לך על ההשקעה בהעלאת קטעי וידאו ואודיו. ניכר שאת עושה זאת מאהבה לירדנה

שלומי בסדר. מה שלומך?.

תודה על הפרגון. יש לי כבוד עצום לירדוש וכחובתי כמעריצה לתרום את חלקי.

אביחי300

New member
שלומי טוב

לי קצת קשה לאלץ את עצמי לתרום חלק בתור מעריץ- אני חושב שהחובה היחידה שלי זה ללוות אותה בדרך שהיא עושה ולהאזין לשירים וכמובן להצביע עבורה במצעדים.

אביחי300

New member
היי דקלה. בדיוק עשיתי שבוע שעבר מצעד משיריה

אני בגדול אוהב מרבית שיריה וכמובן את הסינגלים.
אני אשמח אם תגיבו למצעד. אני חבר בפורום מצעדים וביקורת מוסיקה וגם שם יש לא מעט אנשים שאוהבים את שיריה.
הנה המצעד: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=314&messageid=178884838
המקום הראשון לא מפתיע אבל המקומות שלפני לדיעתי יפתיעו, המיקום של אתה לי ארץ לא כ"כ גבוה ביחס לשאר.

dikla yoktan

New member
הצצתי לסרוגין. נתקלתי ב"השתנית בין לילה" האהוב עלי מאוד מאוד

במקום יחסית גבוהה ושמחתי.
מודה שלא קראתי הכל. מורכב וארוך.
&nbsp
מאוד שונה מצורת החשיבה שלי. לא חושבת שהיתי יכולה לדרג ככה את כל השירים. כלומר, יכול להיות שאם היתי מנסה היתי מגיעה לאיזשהן מסקנות או הבחנות, אבל אני לא בטוחה שהן היו תקפות לאורך זמן. יש כמובן קבוצת שירים שאני מעדיפה תמיד, אבל הדרוג ביניהם הוא לגמרי עניין של מצב רוח.
בכל מקרה, אחלה פרוייקט!!!!

"יש ונדמה" לאורך כל השנים זכה למקום הראשון

בכל מיני מצעדים שעשינו, ביננו... התפלאתי על המקום הנמוך שזכו השירים אתה לי ארץ והביתה שללא ספק צריכים להיות בין 5 הגדולים.....

למעלה