שלום לחברי הפורום

Tomermmm39

New member
שלום לחברי הפורום

שמי תומר,
שולט נשוי בעל ניסיון רב (בעיקר בשנים שלא הייתי נשוי)

אשמח לשמוע על ההתמודדות של הנשואים מבינכם אשר נמצאים בקשר של שליטה לא עם החוקי.....

הכוונה היא לא בעיקר טכנית (כמו היכן נפגשים ואיך) הכוונה יותר היא איך מתגברים על הרגשת הבגידה/האכזבה/הפגיעה שאנו נותנים לצד השני.

וכמובן הצעות לדרכים ומקומות הכרות יתקבלו בברכה

Tomermmm39

New member
לגבי השאלה האחרת זו הסיבה שכתבתי כאן

לשמוע איך אחרים מתמודדים וחושבים על זה, לגבי מודעת הכרות....איפה אפשר לפרסם?

A לוןA

New member
ברוך הבא

ולא ממש הבנתי את השאלה- תוכל להבהיר?
&nbsp
(מן הסתם בגידה "סטנדרטית" מתבצעת כשבן הזוג החוקי לא יודע ולכן "לא נפגע", והשותף לבגידה יודע שהוא כזה- ולכן גם הוא לא נפגע. אז חסר לי פה משהו למשוואה)

Tomermmm39

New member
היי אלון, הכוונה היא ההרגשה שאתה מרגיש שאתה מביט באישתך

ויודע שיש משהו שאתה מתיר ממנה ואם היא תדע עליו היא תהיה פגועה מאוד.....אתה יודע שיש לך צורך שהיא בחיים לא תוכל לספק אבל מצד שני אתה לא יכול לוותר עליו....

A לוןA

New member
לא הבנתי

מצד אחד אתה אומר שהחלטת החלטה אגואיסטית- לשים את רצונותיך/תשוקותיך מעל ההבטחות שנתת לאישתך, מעל הפגיעה הפוטינציאלית בה ובתא המשפחתי
ומצד שני אתה רוצה דרכים כדי לא להרגיש כמו אגואיסט (וגם כמו בוגד, אם בגדת)?
אם אתה בוגד, יש לזה מחיר.
המחיר שאתה משלם עכשיו, גם בשקר שאתה חי בו ובפגיעה הפוטנציאלית בסובבים אותך וגם- וזה אולי יותר מוחשי לך עכשיו- בהבינך שאם חשבת על עצמך כל החיים שאתה אדם ישר ומוסרי- ובכן, אתה לא. וזו פגיעה די רצינית בדימוי העצמי שלך.
איך מתגברים על זה?
או שלא מתגברים
או שהזמן משטיח את הרגשת האשמה
או שאתה מספר לעצמך סיפור שמוציא אותך יותר בסדר עם העניין (משהו בסגנון "הייתי חייב כי... ובכלל היא אשמה כי...")
או שאתה מתגרש
או שאתה פותח את זה מולה
או שאתה מוותר על החיפוש בחוץ (לא מאמין ל"אתה לא יכול לוותר עליו"- אם היו אומרים לך שבבגידה הבאה שלך הילד שלך יקבל שריטה בזרת- לא היית בוגד)

איך ללכת עם ולהרגיש בלי- את זה אני באמת לא יודע.

UltraL

New member
בעיות מצפון?

כבר התחלתה בדרך לא נכונה. מצפון וקשרים מחוץ למסגרת הנישואין לא מסתדרים ביחד. סתם תקלקל כל קשר בדסמי שהיה לך,
זאת בהנחה שתאתה מענין בקשר בדסמי ולא בקשרים קצרים של 2-3 פגישות.
וזאת בהחנה שאשתך כלל לא יודעת. אשהיא בכלל לא מודעת לכך שאתה מתעניין בבדסמ או יותר גרוע שהיא שוללת בדסמ באופן עקרוני..

שרשור הכרויות נפתח כאן מדי פעם , אם זה מה שאתה מחפש שרשר את עצמך לשם בפעם הבא..

אייבורי

New member
בוגד עם מצפון

&nbsp
זה כמעט קונספט חדש
&nbsp
לדעתי הכי טוב שתספר סיפור לעצמך שבו אתה צודק ואישתך זונה

למעלה