שלום לחברי הפורום

שלום לחברי הפורום

אני גננת בביה"ס ביאליק רוגוזין בדרום ת"א. ביה"ס שלנו מכיל את ילדי הפליטים והעובדים הזרים.
אנחנו מתכללים צרכים של משפחות (ילדים שאצלנו במערכת, הוריהם וילדים קטנים יותר) ושמחים להיות "יד מתווכת" ולסייע למי שצריך איך שאפשר.
אני גם חברה פעילה בפורום תאומים ושלישיות, לשמחתי תמישמיש מנהלת הפורום אירגנה עבורי שקיות של בגדים לילדים, ובני היקר מהפורום שלכם ידאג שיגיעו אלינו.
כיף ומחמם את הלב לדעת שיש מי שעוזר לכל הטוב הזה לקרות.
תודה גדולה, תמרי.

mishmish04

New member
מי שכתבה היא תמרי, אני - תמי

שלום, אני תמי או מישמיש או כל שילוב ביניהם,
מנהלת את פורום תאומים ושלישיות, נעזרת המון בפורום שלכם,ומשתפת פעולה בעיקר עם בני ואדרת. בדרך כלל מסתדרים טלפונית, בעיקר העברות של מה שאני אוספת פה לטובת משפחות נצרכות מהפורום "שלי" (בבחינת תאומי פורומך קודמים).
כרגע - הצרכים של הקהילה, בה מטפלת תמרי, הם במילה אחת: הכל!
החל מבגדים בכל המידות הצבעים המינים והגדלים, קיץ וחורף, שמיכות, מפזרי חום, צעצועים לילדים, כלי מטבח וכו'.
כרגע - הצורך הוא בשינוע של כל תכולת הבגאז' שלי מחיפה לגבעתיים, (בני - אתה יכול לשרשר הודעה זו ל"מחלקת" השינועים) ואם יש בגדים וכל השאר - נישמח גם, להעביר לתמרי והיא תפיץ הלאה.
תודה בשם כולנו.
תמי

mishmish04

New member
בני, את הבובות אתה יכול גם לת לתמרי

בבית הספר אותו אנחנו מאמצים יש כרגע די והותר בובות.
תודה.

אפרת12

New member
אני מעוניינת למסור צעצועים

גם בובות ודמויות וגם דברים אחרים (יש שתי קופסאות של לגו גדול, למשל).
אני בגדרה. מגיעה למרכז לעתים רחוקות, אז אשמח אם מישהו יבוא לאסוף (במידה ומעוניינים).

הי אפרת, תודה רבה

האם את מגיעה לעיתים לנס ציונה? החמים שלי גרים שם,
אם לא נראה אם יש איזו אפשרות אחרת לתאם

סאג 1

New member
תמרי

יש לי כרגע בובות פרווה ומעט צעצועים וכן שקית בגדים לתינוק. מי משנע אליך?אני מתא. אם לא ימצא מישהו בקו אנסה להגיעלרוגוזין-זה בש התקווה?

למעלה