שלום לחברי הפורום

העין3

New member
שלום לחברי הפורום

חברי בפורום היקרים . בתקופה האחרונה לא ביקרתי בפורום... נעלמתי בהפתעה. לקחתי לעצמי מין חופשה קצרה כדי לחדש אנרגיות קראתי את המסרים הרבים שקיבלתי מחברי הפורום וראיתי את כל השאלות אבל החלטתי עם עצמי שלא להשיב היות ופתאום מצאתי את עצמי מרוקן מאנרגיות ... בכל התקופה הזאת טיפלתי רק במקרים דחופים שפנו אלי ובעיקר בעצמי. עברתי כמה סדנאות מעניינות והעשירו אותי מאוד . השתתפתי במעגלים למיניהם ובעיקר מצאתי לעצמי זמן להיות לבד ... רק עם עצמי. אחד המקרים שזרקו אותי לאותו מצב הוא טיפול בילד עם מחלה נדירה שלא הצליח. בסופו של דבר הילד עזב אותנו והלך למקום שכולו אור . חודש לאחר מותו של אותו ילד (בן 10 ) מצאתי את עצמי זרוק בפינת העולם ולא מסוגל לתפקד... ירדתי לערד (העיר שבה נולדתי וגדלתי) ושם התחלתי את הכול מחדש... חזרתי לאותם וואדיות שבהם התחלתי את התהליך עוד הילדותי... ישבתי שעות במצפור בערד במקום שנקרה שושנת הרוחות וערכתי מדיטציות ותקשורים אספתי אנרגיות חדשות... פגשתי אנשים רבים ובכל אותו זמן רק חיפשתי תשובה אחת והיא האם דרכי נכונה... בסופו של תהליך הבנתי שדרכי נכונה רק צריך לשמור על מינון נכון. לדעת לעצור לפעמים ולמלא את עצמי מחדש ... בכל מקרה יקירי אני כאן עם כוחות מחודשים... וכמו בכל תחילת שנה גם השנה אתן את התקשור הגדול לקראת השנה החדשה ואם רותי תרשה לי אמשיך להשיב כאן פעם בשבוע על שאלות . רק אבקש הפעם לא לחזור על אותם שאלות בלי סוף... שנה טובה לכולם וללא הבדל דת צבע ומין. שנת שלום ואהבה. ערן.

העין3

New member
ולך רותי תודה על ההבנה.

ויפה מצידך שלא ביטלת לי את האדון למרות שנעלמתי בלי לומר מילה.

ערן, ברוך השב../images/Emo24.gif

ואכן, מידי פעם צריך לעצור ולהתמלא באנרגיות חדשות

ינוקא1

New member
היי ערן

" היי ערן , דרכך הינה חשובה מאוד לא רק לך אלא לאנשים רבים שילכו בעקבותיך תמשיך ללכת בדרך ותקפיד גם לשמור על האנרגיות היקרות שלך. אל תזלזל בעצמך ואל תזלזל במה שאתה נותן לאנשים ככל שתעריך יותר ותודה יותר על המתנות שקיבלת הן תתחזקנה. תשמע לקולם של אנשים שרוצים בטובתך תלמד לתת אמון זה אחד השיעורים הכי חשובים עבורך בגלגול הנוכחי. יש לך כעת הזדמנות לפריצת דרך בזוגיות וגם במצב הבריאותי והכלכלי צפוי שיפור. השנה הבאה תהיה עבורך שנה טובה ושנה של פריחה תנצל את מה שנותנים לך כדי להתקדם הלאה. בעתיד צפויה החלטה שתשנה את האופן בו אתה מתיחס לתחום הרוחני - אתה תתחיל לתפוס את הדברים באופן אחר וזה יפחית מהלחץ שבו אתה היית שרוי זמן רב. אתה יכול להיות גאה בעצמך על התהליכים שאתה עובר כרגע. יש לנו כעת הזדמנות לברך את כל היקום ואת כל הבריאה באור. אם אנחנו מעונינים לעשות זאת אנחנו פשוט צריכים לחשוב על זה" זה מה שקיבלתי (מעניין ההקשר של המשפט האחרון). אשמח לקבל איזשהו תקשור בנושא זוגיות עבורי - יוסף בן רינה , טו' טבת תשלח , 25/12/1977. שנה טובה ומוצלחת !

רותי 11

New member
ערן יקירי הייתה לי תחושה

שזה מה שאתה עובר. לכן לא לחצתי, והנחתי לדברים לקרות לבד. אני שמחה עבורך שידעת לעשות את אותו פסק זמן ולהטעין את עצמך מחדש ולגלות את עצמך לעצמך. שיהיה לך בהצלחה ובהחלט אני משאירה את הפינה, ואשמח אם תעביר פה מסרים לראש השנה. בהצלחה איש יקר. והערה קטנה - אנרגיה תמור תאנרגיה ואני לא יוסיף כי אתה בטח מבין למה הכוונה

קטיהפלד

New member
ערן היקר

כל הכבוד לך על ההחלטות ועל יישומן. זה לא פשוט. אני מאחלת לך שנה טובה ומתוקה.

ערן

צר לי על הילד, עלייך להבין שעם כל כוונותיך הטהורות והטובות יש דברים שלא תלויים בך. עשה לך הגנות לפני טיפול. מי יתן שרק אור ואהבה ימלאו את חייך. שתהיה לך שנת שפע ואושר.

snoopytush

New member
מובן לחלוטין שהמקרה יצר חור

וזה טוב שהצלחת למלות את החור הזה עם עצמך. להרגיע ספקות ולחזור לדרך הישר.

למעלה