שלום לחברי הפורום

שלום לחברי הפורום

שלום לכם חברים יקרים ראיתי שלכמה מחברי הפורום הפריע שחבר שרק עכשיו הגיע כבר תוקף בלי הבחנה...הצדק אתכם...ולכן רציתי להציג את עצמי ואולי ככה יקבלו את דברי יותר בהבנה אז ככה אני אינני אנוס..לא צדיק גדול אבל את העברות שאני עובר זה נובע מיצרים ולא מכפירה אבל ממש לא אנוס אני כאן בשביל לשמוע ולהשמיע אני מגיע(משתדל לפחות)בלי דעה מוקדמת ופתוח לכל דיאלוג הסגנון שלי לפעמים קצת ברוטלי אז אני מתנצל מראש ותודתי למנהלת הפורום שנותנת במה לכל דעה שהיא

אז ככה

אם אתה לא אנוס, למה אתה חושב שדעותיך מעניינות כאן אי מי? אני רק בשם עצמי. ובמיוחד אם אתה מדגיש שאתה ברוטלי.

אל תתבלבלי

אני פה כמו שאמרתי גם בשביל לשמוע מה יש לאנשים שחושבים אחרת ממני לאמר(בתנאי שהם מדברים לעניין)וגם בשביל להשמיע את דעותי וגם אם את מעוניינת לשמוע רק צד אחד אני בטוח שיש פה אנשים קצת יותר פתוחים שמעניין ותם לשמוע עוד דעות ולא מחפשים פה חדגוניות...ואם את שואלת אותי קצת ברוטליות אף פעם לא מזיקה להיפך זה הופך את זה לקצת יותר אטרקטיבי ומעניין אבל זה כמובן דעתי את רשאית לחלוק על זה

אחרי שהודת

שמה שמכתיב את צורת החיים שלך זה יצרים, אז ה 'דעות' שלך באמת לא מענינות אף אחד. אפשר לסבול סיגנון ברוטאלי אבל בין חברים, מי שרק בא וישר תוקף,הוא חתיכת חצוף.

נכון

אבל צריך להתייחס יפה למי שבא, אם למרות זאת הוא מתנשא ומדבר לא יפה אז אי אפשר לשמוע אותו, אחרי הכל סבלנות זה לא קל ולא תמיד יוצא מזה משהו.

mister xy

New member
קח בחשבון

שאתה עלול עוד "להתקלקל" בעקבות החשיפה לדברי הכפירה שמסתובבים כאן מידי פעם. ושומר נפשו ירחק מהם... אַשְׁרֵי הָאִישׁ אֲשֶׁר לֹא הָלַךְ בַּעֲצַת רְשָׁעִים וּבְדֶרֶךְ חַטָּאִים, לֹא עָמָד וּבְמוֹשַׁב לֵצִים לֹא יָשָׁב: כִּי אִם בְּתוֹרַת יְהוָה חֶפְצוֹ וּבְתוֹרָתוֹ יֶהְגֶּה יוֹמָם וָלָיְלָה: וְהָיָה כְּעֵץ, שָׁתוּל עַל פַּלְגֵי מָיִם וגו'

חברה תרגיעו

דבר ראשון אין שום קשר בין אדם שלא מצליח להתגבר על יצרים לבין הדעות שלו זה שני תחומים שונים אמנם השאיפה צריכה לדכאות את היצרים שיהיו תואמים כל אחד לדעות שלו ואני מודה אני לא יכול להתהדר שלגמרי הולך לי עם זה אבל זה לא מוריד כהוא זה מהערך של הדעות שלי כמו שכל אחד פה הדעה שלו חשובה ואני לא חושד באנשים כאן שהם מדכאים תיצרים שלהם בין אם זה נוגד את הדת בין אם זה נוגד את המוסר דבר שני כבר אמרתי בקשר לברוטליות כל אחד והדעה שלו לדעתי זה מכניס קצת צבע(כמובן שהכל צריך להיות במידה)ולסיום למי שדואג ליראת שמיים שלי(כמה שנשאר לי)אז אין מה לדאוג כבר ראיתי ושמעתי דעות קצת יותר קיצוניות

למעלה