שלום לחברי הפורום

nemo555

New member
שלום לחברי הפורום

מישהו יודע להסביר לי איך יכול להיות הדבר הבא:? לחיצה על המאפיינים של כונן C, מראה לי שנשארו רק 9.5GB פנויים, בעוד שכשאני נכנס לכונן, בוחר את כל התקיות ובודק ---> הפלא ופלא התיקיות שוקלות רק 30GB . כמובן שהכונןן שלי הוא לא בגודל 40GB אלא 80GB. יותר מכך: לפעמים הוא מראה 9.5GB פנוי ולפעמים ערכים קרובים כמו 10GB למשל. מה נסגר עם המחשב שלי? אגב מותקנת אצלי התוכנה של מאחה הדיסק שבאה עם מחשבי לנובו N100. קוראים לה DISKEEPER

יאיר B

New member
כשאתה בוחר את כל התיקיות - אתה לא בוחר את

כולם בפועל. יש עוד דברים במחשב שלא ניתן לבחור אותם, למשל 1GB שנשמרים עבור שנת חורף (הייברנט), סל המחזור (וכל התיקיות שנמצאות בסטוס של חבוי), אם יש לך לנובו אז יש גם את מחיצת השחזור (שתפסת כ-5GB), אזור שנשמר לנקודות השחזור של המערכת עוד כל מני דברים שאתה לא יודע עליהם (בטח גם יש איזה SWAP קטן ששמור למערכת). את המציאות של כמה מקום פנוי/בשימוש יש אצלך תוכל לראות דרך מאפייני כונן C שלך. כל שיטה אחרת לא תהיה נכונה. אגב, הדיסק שלך בפועל הוא לא 80GB אלא יותר בכיוון של 74GB (בגלל שיטות קריאה שונות של הזיכרונות). לגבי השינויים שאתה רואה - זה כנראה בגלל שהמערכת כותבת כל מני קבצים בזמן העבודה שלה (תלוי עם איזה תוכניות אתה עובד).

nemo555

New member
תודה רבה. אני עדיין מנסה להבין איך

התמלאו להם מעל 30GB בין לילה. יכול להיות שרצה לה איזושהי תוכנית גיבוי? איך אני יכול לדעת היכן ממוקמים הקבצים שלה?

kobi 23

New member
תסתכל בדף הפורום למעלה

איפה שרשום "מחשבים ניידים" , מעליו יש שורה בצבע כחול . "ראשי , תקנון" וכו' הלפני אחרונה היא טאגליינס

למעלה