שלום לחברים

שלום לחברים

כבר תקופה ארוכה שאני צופה בפורום הזה ולא יכולתי להכנס כי לא היה לי כתובת דואר אלקטרוני אבל סוף סוף יצרתי כתובת ואשמח להצטרף אליכם . אני אברך נשוי מירושלים עדיין ללא ילדים עובד ולומד חצי יום בכולל . משתייך לחוג הליטאי. ובעצם זהו. אז כולי תקוה שאהנה במחיצתכם. להשתמע

לכטיג

New member
ברוך הבא. חבל

שלא ידעת שאין צורך בכתובת אמיתית. אתה פשוט כותב כמה אותיות באנגלית,שטורדל,כמה אותיות נוספות,נקודה ואתה בפנים. סתם כך מעניין,אתה נשוי וכותב באינטרנט לפנות בוקר?

אני קצת

ציפור לילה מהאנשים שהראש עובד יותר טוב בשעות הלילה. לא ידעתי שמספיק סתם לכתוב אותיות חשבתי שחייבים כתובת אמיתית אבל מה זה משנה העיקר שהצלחתי להצטרף אליכם

ברוך הבא!

רק שתדע, אני הייתי כמוך עד שבוע שעבר, ואני יודע כמה זה לפעמים משגע שאתה רוצה להגיב לנושא חשוב ואינך יכול. בתקווה שתהנה כאן. שאלה בשביל ההומור: על חשבון מה עדיף לכתוב בפורום, א. על חשבון הלימוד ח"ו. ב. על חשבון העבודה, בהנחה שאתה שכיר. ג. על חשבון שעות הפנאי. מחכה לתשובות.

תודה על קבלת

הפנים היפה אני מעריך את זה. ובקשר לשאלה שלך אז ברור שעל חשבון הלימוד וודאי שלא! אבל בין לבין מוצאים זמן אתה יכול לקרוא לזה שעות הפנאי

חיימקע

New member
שלום עליכם

ובעניין האישור עד שמתקבל כדאי לך להגיב הרבה זה יזרז את האישור האוטומטי גם לי זה לקח קצת זמן ועכשיו זה כבר זורם

למעלה