שלום לחברים,

שלום לחברים,../images/Emo175.gif

אני בטוח שניסים רוצה שנמשיך בפעילות הפורום כסדרה, וכך נעשה. מה קורה עם סיבוב המעטפות? - דיווח מהמפקד בבקשה. האם מישהו מצא בבית קופסאות גפרורים לדמעות של מלאכים? - נא דווחו מיד. אנחנו עדיין בחיפוש גם אחרי בולי חלל, בולי פילוסופיה, סביבונים מכל צורה וסוג, כרטיסי אוטובוס, כרטיסי ביקור - אלו הדברים שעולים בדעתי כרגע, ויש עוד. החברים מתבקשים לפתוח עיניים ואוזניים, לשלאול את החברים בעבודה, המשפחה, החברים בכתה ואפילו את המורים. בשבוע הבא נעמוד בסימן של נתינה, מבצע "מצאתי נתתי" יוצא לדרך. כיוון שהסקר האחרון לא הועלה ביום חמישי, אני לא מוריד אותו בינתיים. מי שלא ענה מוזמן לעשות זאת בהקדם. שתהיה לכולנו שבת נעימה, אריק.

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifשבת שלום אריק

אני כבר התחלתי לחפש כרטיסי ביקור לגלעד, כבר שלחתי לו כמה שהיו לי להחלפה , ועכשיו אני מחפש עוד
לגבי בולי חלל - יש לי כאלה באוסף , אבל אני עדיין לא סגור לגמרי על ההחלטה אם לצמצם את האוסף לבולי ישראל וקולנוע או לא... לגבי בולי פילוסופיה - אשתדל לחפש כאלה! כנ"ל לגבי סביבונים, קופסאות גפרורים (יש לי כמה אבל לא נדירות), וכרטיסי אוטובוס. שלכם, דניאל

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifואריק,

דפדפתי עכשיו באלבומים שלי ומצאתי את שלושת הבולים האלה... יש לך אותם? אה, ומצטער על האיכות הגרועה, פשוט הסורק עושה לי בעיות אז נאלצתי לצלם אותם

geru

New member
עדיין עוד לא התקבל סבב ראשון

כי עברתי דירה וזה נמצא בתיבה הישנה כנראה(בבית הורי אישתי). אני אפתח סבב מעטפות שני - סבב ה"עיגובול" כמנהגי בקודש ביום שלישי. הסבב יכלול גם אנשים חדשים וגם את העריק (שבאשמתי ערק), ולכן יארך יותר זמן מהראשון. יש לי כבר בולים חדשים של: חלל, ספינות,כלבים ועוד ועוד. שרון

geru

New member
חן...לאן נעלמת???

בודאי שאתה יכול!!!!!!!!!! תשלח לי כתובת חדשה אם יש שרון

mozzess

New member
בולי חלל, בעיקר

אשמח להעביר את בולי החלל שמצאתי אצלי למי שאוסף אותם. לגבי פילוסופיה - מעבר לבולים של דמויות מעולם הפילוסופיה - אילו עוד סוגי בולים משתייכים לקטגוריה?

astrok

New member
שמי תמיר ואני אספן בולי החלל.

כתובתי - תמיר קרקסון, ת.ד. 43158, ת"א 69270. תודה על העזרה באוסף!@! תמיר.

המון דברים, והאספן מחליט בסוף.

למה אני מתכוון? הכנסתי כאן לפני כמה ימים בולים שעליהם מצויירות חיות מאושרות. זה יכול להכנס לאוסף של פילוסופיה בשני קמקומות: ג'ון סטיוארט מיל, הפילוסוף האנגלי שפיתח את תורת התועלתיות, הגדיר את המעשה המוסרי הנכון כמעשה שמביא לאושר הגדול ביותר. מצד שני, דקארט, הפילוסוף הצרפתי (אני חושב משמע אני קיים) קבע כי חיות הן אוטומטים ללא רגשות. האספן מחליט אם זה מתאים לו, מתאים לנושא וכו'. יש אספן אחד שאוסף בולים בנושא התפתחות הטכנולוגיה החקלאית. באוסף יש בולים שמראים סוגי אדמה שונים המתאימים לגידולים שונים. הצעתי לו להכניס לאוסף בול שמראה קרח באנטארקטיקה, תחת הכותרת - "כאן אי אפשר לגדל כלום". הוא צחק, אבל עשה זאת...

סליחה דניאל,

פשוט לא הספקתי. את שני הבולים עם הכלבים יש לי, גם בגרסה המשוננת וגם בגרסה ללא שיניים. הבול השלישי עם הזאבים אינו מצוי באוסף שלי, ולמעשה, אשמח לקבלו. מה תרצה בתמורה?

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifושאלה:

אתה עדיין אוסף בולי כלבים? כי לא כל כך הבנתי אם אתה אוסף עכשיו רק כלבי מזחלות, או שגם בולים של כלבים אחרים.... ואני תמיד מתבלבל בינם לבין זאבים, אז רגע...הבולים שהראתי לך הם של זאבים או כלבי מזחלות?

geru

New member
מי אוסף כרטיסי ביקור????

מעבודתי לשעבר יש לי אוסף של כמעט 40 כרטיסי ביקור אני רק צריך למצוא אותם באחד הארגזים של המעבר. שרון

תתבייש!!!../images/Emo123.gif

אתה לא יודע שג'יימס דין אוסף כרטיסי ביקור? הוא מותיקי הפורום! איך יכולת לשכוח אותו? בהזדמנות אני אערוך רשימה של השמות ומה אוסף כל אחד, ונכניס לפורום כמאמר, בדיוק בשביל שכל אחד ידע מה כולם אוספים... אני לא זוכר מי נתן לי את הרעיון הזה, אבל הוא רעיון מצויין, ומתי שהוא אעשה זאת.

astrok

New member
אני חושב שרחל נתנה לך את הרעיון...

תקן אותי אם אני טועה. תמיר.

JAMES DEAN

New member
geru אני כועס עליך ../images/Emo123.gif

אני כאן האספן של הכרטיסי ביקור. וכמו שאריק אמר אני באמת מותיקי הפורום. (עוד בתקופה של אחד בשם "פורמלין" הקים את הפורום) גם אני אשתתף בסבב המעטפות הנ"ל ואני אשים בו קצת בולים, (מה שיש לי כמובן) וקצת טלכרדים. אם ככה למי אני אמור לשלוח את המעטפה שתישלח אליי? ושיהיה לכולם..

geru

New member
גיימס...סליחה !!

אתה רוצה להצטרף לסבב?? תשלח לי מהר מסר עם: שם פרטי ,שם משפחה, כתובת ותחומי איסוף הבולים. שרון

למעלה