שלום לחברים שלי

odeliaabut1

New member
שלום לחברים שלי

היי לכולם!!! אני מקווה שהלכ בסדר אצלכם אני עדיין מחפש תאת התירגום של רמוס שלי לשיר ti imouna gia sena ודבר שני גילתי שיר חדש אולי הוא לא חדש אלב אצלי כן של נוטיס והוא נקרא dio voriades שאשמח גם לקבל את התירגום שלו אני פונה לכל התותחים של הפורום ולכל מי שיכול לעזור שני השירים מדהימםי ומומלצים בעיני שיהיה לכם המשך ערב מצויין וניפגש אח"כ ברדיו יאסו קשה לי להתחבר לצט אבל אני מאזינה תודה חברים ומחכה לשמוע ממכם

the greek

New member
מה הייתי... של רמוס, בבקשה

Τι ήμουνα για ‘σένανε - Αντώνης Ρέμος Απ' τη ζωή μου πέρασες και με 'κανες κομμάτια θέλω μονάχα να μου πεις κοιτώντας με στα μάτια... Τι ήμουνα για ‘σένανε, τι ήσουνα για μένανε καιρός λοιπόν για να λογαριαστούμε μονάχα εγώ τρελάθηκα για σένα καταστράφηκα να δεις που όλοι θα πούνε... Στους άλλους λες πως τίποτα δεν έκανα για σένα μα θέλω αν τολμάς να πεις τα ίδια και σε μένα... Τι ήμουνα για σένανε, τι ήσουνα για μένανε... *** לפני התרגום לעיברית ברצוני לציין כי ניתן לתרגם את השיר בלשון זכר וגם בלשון נקבה. מה הייתי בשבילך – אנדוניס רמוס מחיי חלפת ועשית ממני חתיכות אני רוצה רק שתאמרי לי כשתביטי בעיניי מה הייתי בשבילך, מה היית בשבילי הגיע הזמן להתחשבן רק אני יצאתי מדעתי בשבילך נהרסתי את תראי שכולם יאמרו ... לאחרים את אומרת שאני לא עשיתי כלום למענך אך רציתי אם יש לך אומץ שתאמרי זאת גם לי ... מה הייתי בשבילך, מה היית בשבילי ... TI IMUNA GIA 'SENANE AP' TI ZOI MU PERASES KE ME' KANES KOMATIA THELO MONAXA NA MU PIS KITINDAS ME STA MATIA TI IMUNA GIA 'SENANE, TI ISUNA GIA MENANE KEROS LIPON GIA NA LOGARIASTUME MONAXA EGO TRELATHIKA GIA SENA KATASTRAFIKA NA DIS PU OLI THA PUNE … STUS ALOUS LES POS TIPOTA THEN EKANA GIA SENA MA THELO AN TOLMAS NA PIS TA IDIA KE SE MENA … TI IMUNA GIA SENANE, TI ISUNA GIA MENANE …

the greek

New member
וופססססס

רק עכשיו ראתי שכבר תרגמו .... מה זה משנה העיקר הכייף.

ל-the greek, כל הכבוד על אף הכפילות

זה תמיד נחמד לעשות הצלבה בין השירים/תרגומים ולהבין שאכן החברייה פשוט גדולים מהחיים... שוב תודה...

למעלה