שלום לחברים המלומדים

• פותח הנושא maz
  • פורסם בתאריך

maz

New member
שלום לחברים המלומדים

עשינו מסיבה והגשנו קוקטילים לאורחים. היתה הצלחה גדולה והחלטנו להתמקצע קצת. אז יש לנו כבר קוצץ קרח והגדלנו את מלאי הליקרים (יעלה ויגדל בהמשך) אבל אנחנו לא מצליחים למצוא שייקר. אשמח לדעת איפה אפשר לקנות באיזור ת"א ומה בערך המחיר?

tom 1

New member
ברשת חנויות סמבירא לכלי בית

המחיר נע בין 40 ל 250 ש"ח (גודל, חומר) שווה להשקיע

מזתומרת שווה להשקיע ?

מה צריך לבדוק ? איזה חומר עשוי ? איזה גודל ? המלצות ?

tom 1

New member
לבדוק

שהוא לא גמיש מידי (בלי המכסה). יש שייקרים מאלומיניום ממש דק, שנותנים לך הרגשה שבלי המכסה עליו, אתה יכול לעוות אותו אם תחזיק חזק מידי.. רוב השייקרים עשויים מאלומיניום, כרום, פלדת אל-חלד... ואם אני לא טועה, ניתן למצוא שייקרים מאלומניום בסביבות ה 60 עד 150 ש"ח... הגודל - עקרונית יש שני גדלים... הגודל הרגיל שאתה מכיר מפאבים (סביבות 25סמ גובה), וגודל קטן יותר... משמעותית. לא מומלץ הקטן, כי לא כיף לשקשק אותו, והוא כמעט לא מרעיש ברעש של שייקר :) יש שייקרים עם כוס מדידה שקופה.. יש ברמנים שאוהבים אותם.. (אני לא!) השייקרים היקרים יותר עשויים מפלדה, כרום, או כסף.. (יש שמגיעים למאות דולרים)

Obelix

New member
אני מצאתי שייקר מנירוסטה ב 60 שקל

בתל אביב ברחוב המסגר (אני חושב.. )הוא הסכים למכור לי את הגדול ב 60 אם אתה רוצה אני יכול לנסות להשיג לך מספר טלפון וכתובת .. ואם אתה גם מאלו שהתחילו להיתאהב בעניין יש לו שם עוד כל מני שטויות .. פוררים 2 שקל לאחד ולא זוכר מה עוד יש לו שם ....

Obelix

New member
בכיף...

פליבו חברה לשיווק בע"מ רח´ החלוצים 29 טל´ 03-6827084,03-6839617 בעיקרון זה נמצא בחור , לי לקח קצת זמן למצוא את זה (אני מצפון הארץ..) בכל מקרה תהנו .. OBELIX

yaeldb

New member
אם לא אכפת לך לעשות טיול

אז באיקאה יש אחלה שייקרים במחירים סבירים לגמרי!

שייקרים חזקים מספיק לקטישת קרח?

אני רוצה לעשות משקאות עם ברד. את יודעת עלויות?

למעלה