שלום לחברותי

אביבה1938

New member
שלום לחברותי

הסתימו לנו החגים, את כל החגים עשיתי אצל הילדים גם העובד היה אתנו ,רק את חג שמחת תורה הייתי בבית . אתמול בערב , ערב חג הילדים היו אצלנו לארוחת חג . היום בבוקר הלכתי לבית הכנסת כשחזרתי הביתה היה לי עצוב להכנס לבית שקט כי היום היה לי יום הולדת, אני נולדתי בשמחת תורה. כל השנים בשמחת תורה הייתי אצל הורי או אצל הבן שלי באלעד , זו השנה הראשונה שאני לבד , לכן היה לי עצוב. אני מקוה שבשנה הבאה עלינו לטובה , תהיה שנה יותר טובה, יותר בריאה ויותר שמחה. אני מאחלת לכן חברותי ולכל חברי הפורום שנה טובה ובריאה. אביבה

../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo49.gifלאביבה'לה

מיפי אל מיפי אל תבורכי עם כל עם ישראל , איזה יופי , נולדת בשמחה תורה.
תתעודדי אפילו לבד זה טוב יום הולדתך זה יום לחשבון נפש, קצת מרגוע עם הנשמה אומנם אין רעש של שמחה מסביב אך גם הלבד יעשה לך רוגע . אין דבר אנחנו אי"ה במפגש ביום שני נעודד אותך ונשיר לך .מחבקת אותך חזק מתוקה .

נילי41

New member
../images/Emo49.gif ליומולדת אביבה חברתי לגורל

קבלי מזל טוב גדול ליום הולדתך. כמה חבל שדווקא ביום הזה מכל החגים נשארת לבד, אבל אין מה לעשות זה המצב ועלינו להתרגל ללבד עד כמה שזה קשה, לבד בימי הולדת, לבד בחגים ולבד בחיים. אנחנו חברותיך לקבוצת התמיכה נחגוג לך במפגש הקרוב שלנו ביום ב' ונשתדל לשמוח ולשמח אותך למרות הכאב והצער שעובר על כל אחת מאיתנו. אני מאחלת לך שהשנה החדשה תביא לנו מרגוע לגוף ולנפש, שהבעיות של כולנו ייפתרו על הצד הטוב ביותר ושכולנו נרגיש טוב יותר ונתמודד טוב יותר ונחזיק מעמד ונתאושש מכל מה שעברנו בשנה שעברה. קבלי חיבוק אמיץ יקירתי והרבה כוחות נפש וגוף. שמרי על עצמך והלוואי שיתגשמו כל משאלות ליבך לטובה. חזקי ואמצי, שלך נילי

hregev

New member
לאביבה - יום הולדת שמח ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif|קפ

אביבה - קבלי ברכות נאמנות שהשנה הבאה עלינו לטובה תהיה קצת יותר רגועה והרבה יותר הבנה מצד המקורבים לנו, הוה אומר המשפחה, אני מקוה להתראות ביום ב' עם מצב רוח טוב לכולנו. חני

אביבה1938

New member
תודה תודה

תודה לכל המברכים אותי ליום הולדתי ,עשיתם לי את היום לשמח וגרמתם לי לחייך. מי יתן וכולנו נחייך כל השנה . על אף הקשיים בטפול ביקירנו . אני מאחלת בריאות לכולם והקדוש ברוך הוא ימלא כל משאלות לבכם אמן. שנה טובה ומבורכת אביבה

zs1957

New member
../images/Emo49.gif אביבה יום הולדת שמח../images/Emo213.gif

עד מאה ועשרים כמו בת עשרים. הרבה אושר בריאות ושמחה. מאחלת לך שהשנה הבאה תהיה יותר טובה ושמחה , ללא עצב ובדידות וילדייך יחגגו לך את יום ההולדת כמלכה. שולחת לך חיבוק גדול. זהבה

אביבה יקרה , מזל טוב ענק

אביבה יקרה , ראשית מזל טוב, מאחלת לך המון בריאות ואושר והרבה נחת מכל המשפחה, שתהיה השנה הרבה יותר טובה ורגועה. גם בתי הגדולה שגרה באלעד נולדה בשמחת תורה בבוקר, ולצערי בגלל שהיא חרדית , גם אנו לא נמצאים איתה ביום הולדתה, אך חוגגים איתה בלב וגם אחר כך. לכן , תזרמי עם מה שיש, בילית עם הילדים בחגים ונהנית מהנכדים והלואי שימשיך כך ותוכלי לקחת את אישך אליהם לשבתות וחגים. שולחת לך המון חיבוקים ורק בשורות טובות , טובה

../images/Emo24.gifטובה'לה דאגתי לך רציתי בדיוק לכתוב

איפה ליאורלילי? מה נשמע ,מה שלום אישך? אני רוצה לומר לך שלא תצטערי שביתך חרדית, זוהי זכות שלכם גדולה מאוד. הכוונה חרדית היא חרדה לדבר ה' וטוב שכך ,שומרת תורה ומצוות כמו שצריך. והלוואי שביתי זאת שעוד מעט מתחתנת תהיה כמוה ולכך אני מתפללת. יופי שחזרת לכתוב, כתבי לנו איך עבר החג? בשורות טובות ומלוא הטנא ברכות

תודה אריאלה

אין כמוך, ראיתי כמה כתבות צרפת לנו בחגים שלא יהיה לנו משעמם, ממש מעניין. אני מאד מרוצה שבתי חרדית כי טוב לה כך , אך ציינתי שיש מצבים שבהם לא ניתן לחגוג יחד וזה אמנם חבל אך מתגברים. אצלנו החג היה די בסדר, ארחנו בסוכה את הורי ואת אחי וגיסתי ואת דודי ובעלי היה די מאושר מכך , לפחות לא התלונן. לקחתי אותו לטיול קטן לפארק הירקון בחול המועד וגם לראות את בית הוריו הישן. הוא כל הזמן מתגעגע לראות שוב את המקום, למרות שעבר שיפוץ. למחרת יצאנו לטיול באפולוניה יחד עם 3 הילדים והוא נהנה אך כל כך התעייף שישן אחר כך המון שעות. בכלל היה לו קשה בגלל ערבי חג ושבתות שלא ידע מה מצפה לו כל יום. ברור שהייתי צריכה לומר לו אך הוא הסתגל למצב של אי הידיעה. הבוקר אמרתי לו חזרנו לשיגרה, אתה יוצא לצעדה ואני לעבודה. מה שקשה לי זה הדכאון שהמצב משרה על הילדים ואין לי במה לעודד אותם. אני די רצוצה אחרי החגים, הגוף כואב ומקווה שאחזור לשיגרה. הוא רוצה מאד לנסוע לטייל, לבית מלון, אפילו ברצלונה ואני , כבר אין לי חשק וכח להתמודד עם נסיעה לחו"ל. גם בבית מלון כבר די משעמם ואצטרך לחשוב על טיולים קטנים מדי פעם כי הוא מתעייף מהר. השבוע תתחיל לפעול קבוצת התמיכה אצלנו ואני מקווה שתהיה מוצלחת. אריאלה יקרה , מאחלת לך ולישראל שיהיה שבוע טוב, בריאות ורק בשורות טובות ומזל טוב לבת לקראת נישואיה, טובה

../images/Emo8.gifטובה'לה סליחה על הבורות היכן זה אפולוניה

ומה יש שם. דבר שני המחלה אלצהיימר נותנת לאדם עייפות כל הזמן, לפי דעתי לא כדאי לך לנסוע לחו"ל איתו, הוא יתעייף מהר אין כמעט עם מי לדבר , למעשה הכדורים גם הם נותנים להם לישון. הוא יתבלבל במקום אחר. הכי טוב תטיילי בארץ ולא להרבה זמן . אני הפלגתי באוניה עם ישראל לפני שנתיים בתחילת המחלה וכשעלינו לאוניה אחרי טיול בטורקיה הוא מיהר לעשות קטנים ולא ידע היכן השירותים ועשה ברצפת האוניה. בשורות טובות ותודה על הברכות

טובה יקרה - נסיעה לחו"ל

שמתי לב שכבר הרבה מאוד זמן את מתלבטת וחוששת לגבי טיסה לחו"ל יחד עם בעלך. אימי כמעט ולא נכנסת לפורום אבל אני כל הזמן מספרת לה על האנשים הנפלאים פה ועל הדיונים והשאלות שעולות . (אני קוראת פסיבית יום יום ) והיא ממש ביקשה ממני לספר לך על הטיול שלה עם אבי בקיץ האחרון . אז הינה אני כותבת ! כפי שכבר דיברנו אבי ובעלך בערך באותו מצב. גם אמא שלי מאוד חששה לפני הטיול. הם טסו לאירופה ל 8 ימים . טסו בטיול מאורגן יחד עם עוד 2 זוגות חברים שמודעים למצבו של אבי . אבי מאוד מאוד נהנה , שיתף פעולה , צחק מהבדיחות של החברים והיה מאושר. החברים שיצאו איתו תמיד דאגו במקום שאימי לא יכלה - כמו בתפילות , שירותי גברים וכד' . כך שבסה"כ היה בסדר גמור. כשחזרו לארץ במשך שבועיים אבא עוד המשיך להגיד שהיתה טיסה מעולה ושהם היו בבודפשט . (לצערי לא פרט יותר מזה). שמח מאוד לחלק את המתנות שהביאו . והיה כיף לראות אותו מאושר רק את מכירה את מצבו של בעלך ולדעתי לא כדאי לפסול על הסף אלא לחשוב שוב. ד.א. אימי חששה שכשיחזרו אבי ישכח את הדרך לביה"כנס , יתבלבל בזמנים וכו' - אבל ב"ה תוך יום תפקד בדיוק כמו לפני הטיסה . בשורות טובות.

תודה לך בחורה יקרה

אני שמחה לשמוע ממך ומקווה שהחיים בבית הורייך די סבירים. כבר לפני שנה לקחתי אותו לפראג מיד שאחרי שהפסיק לעבוד. בחלק מהזמן הוא נהנה אך המאמץ שלי היה גדול מאד והמתח גם כן. אנני יכולה לבקש מאחרים להצטרף אלינו לטיול וגם מטיול מאורגן אני קצת חוששת כי הוא מתעייף מאד מהר וגם שואל כל דבר אך לא מבין ואני לא אחזיק מעמד. כך שעדיף לנסוע לטיולים כייפים כאן בארץ בלי צורך להתעמק יותר מדי. מספיק לראות את בתיה היפים של תל אביב ואת יפו ולא חייבים את ברצלונה. אני מקווה שאצליח לקחת אותו פעם בשבועיים ליום טיול כזה , נסיעות לנכדים ואולי אפילו נלך לסרט , גם אם ירדם באמצע. גם מרתיע אותי הקור המתקרב והוא נהיה מאד רגיש לקור. מה שלומך בחורה יקרה? האם אמא ממשיכה לעבוד ואיך אבא מסתדר בבית, האם הוא לבד? אצלנו בחגים היה לו קשה ומבלבל אך בסך הכל עבר די בסדר, כל הזמן עוברות המחשבות בראש , מה יהיה בשנה הבאה כי נראה לי לפי מה שהבנים אמרו שהוא כבר לא עקב אחרי התפילות. אני מנסה לחשוב רק על הרגע ולא יותר מדי על העתיד, שיהיו רק בשורות טובות ושנה טובה לכל משפחתך ולאמא שלך שכל הכבוד לה על הנסיעה לטיול והלואי שיהיו עוד כאלה. שבוע טוב, טובה

אריאלה , את צודקת

אריאלה חמודה , גם אני הגעתי למסקנה שאין לי כוחות לנסיעה לחו"ל אלא לטיולים קצרים כאן ומקסימום יומיים בבית מלון. בינתיים חזרנו לשיגרה של עבודה שלי והוא בבית. הבת בבית ביום עוד שבועיים עד תחילת לימודיה ואז נראה איך הולך. אתמול התקשר אלי פעמיים ואחר כך שאל למה חזרתי מאוחר. כל זה אחרי שאני יוצאת שעתיים לפני הזמן כי הוא מחכה לי ולאוכל. לפחות נסענו לראות את הנכדים והוא מאד נהנה לראות את הקטנה בת החודשיים. מאחלת לכן הבנות מפגש מהנה, תתמכו זו בזו, את, נילי, חני , אביבה וכל שאר הנשים החזקות והאמיצות והלוואי שתשאבו המון כוח עד למפגש הבא. בשורות טובות , טובה

../images/Emo24.gifטובה'לה החולים נהנים מטיול אצל הילדים

לראות את הנכדים שמסתובבים להם לידם מחבקים ומנשקים אותם, אוהבים את ההמולה החיה מסביבם, לראות שהחולים עוד אהובים עליהם והם במרכז העיניינים, או שהילדים באים לבקר עם כל הנכדים זה עושה לחולים שמח, בשורות טובות

ענתי44

New member
יום הולדת שמייח ../images/Emo65.gif

באיחור (לא הצלחתי להכנס לפורום כמה ימים) אבל מכל ה-
מזל טוב אביבה, מאחלת לך רק טוב

למעלה