אתה מוגל?! חבר'ה, הוא לא משלנו
T The Girl Who Lived New member 16/12/07 #23 אבדה קדברה!../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif מצטערת, נו...חובתי כאוכלת מוות וזה..
L Leo Messi 19 New member 17/12/07 #26 תודה נשמה אז מה אם אני מוגל, סתם תאכלס אני טהור דם[ אבל עכשיו ברצינות, אני כהן מדורי דורות, הסבתא של אבא והסבתא של אמא, וסבתא רבא משני צדדים, אבא של אמא] אפילו אם תעשו אבדה קדברה, יש לי הורוקסים
תודה נשמה אז מה אם אני מוגל, סתם תאכלס אני טהור דם[ אבל עכשיו ברצינות, אני כהן מדורי דורות, הסבתא של אבא והסבתא של אמא, וסבתא רבא משני צדדים, אבא של אמא] אפילו אם תעשו אבדה קדברה, יש לי הורוקסים
ד דנונה לייט New member 18/12/07 #27 אוקיי כמה דברים לי אלייך: 1. מגניב לך שאתה.. אמ.. כהן 2. מגניב שיש לך.. אמ.. הורקרוקסים (את מי רצחת בשביל זה??!?! מטריד.) 3. אמרת לי "תודה נשמה". יש בך חלק מזרחי. אוי, אהבתי לרגע. 4. אני דניאלה, בכל מקרה... X:
אוקיי כמה דברים לי אלייך: 1. מגניב לך שאתה.. אמ.. כהן 2. מגניב שיש לך.. אמ.. הורקרוקסים (את מי רצחת בשביל זה??!?! מטריד.) 3. אמרת לי "תודה נשמה". יש בך חלק מזרחי. אוי, אהבתי לרגע. 4. אני דניאלה, בכל מקרה... X:
T The Girl Who Lived New member 18/12/07 #29 אתה רק חושב שיש לך../images/Emo123.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif