שלום להיכנס בבקשה

eliran9eliran5

New member
שלום להיכנס בבקשה

אם מישהו יכול בבקשה לעלות תמונות של שרית מהתקליט של לעשות מה שבא לי כי אני מאוד רוצה פשוט פעם לא היה לי מחשב אז לא יכלתי להשיג אותם אז מי שיכול בבקשה שיעלה שאלה: האם שרית אוהבת בעלי חיים שאלה: באיזה שנה היא נולדה שאלה: איך קוראים להורים שלה שאלה: איזה מאכל אהוב על שרית חדד שאלה: איזה צבע היא אוהבת שאלה: ממתי שרית נהייתה זמרת שאלה: מה השיר הראשון שהיא הוציאה שאלה: איזה תקליט הכי אהוב עליה והיא עבדה עליו הכי קשה שאלה: למה שרה חודטוב שינתה את השם שלה לשרית חדד שאלה: 2 קליפים הכי מושקעים שאתם אוהבים שאלה: איזה בגדים שרית הכרי אוהבת ללבוש שאלה: אם מי היא עשתה הכי הרבה דואטים נראה מי מעריץ שלה כל כך טוב שיענה על כל השאלות האלו רק מי שמעריץ שלה טוב תודה אלירן

חחח איזה שאלות חקירה חחח סתם../images/Emo70.gif

תמונות של האלבום ניתן לימצוא בגלריות תחפש אולי יש...

אממ קבל קצת תשובות

חיות?אין לי מושג..אה היא רוכבת על סוסים..נחשב? חח
היא נולדה ב1978
להורים?אממ אלישבע ונקדימון...נראה לי אני ממש לא בטוחה
מאכל?עוף ואורז..
אדום
מזה ממתי??היא תמיד שרה..אבל תאלבום הראושן היא הוציאה ב95
שיר ראשון?שלום חבר?אין לי מושג חחח
חגיגה
היא שינתה תשם כי הוא יותר קליט
רק אתה וחגיגה
איזה בגדים?לא יודעת..ג'ינסים?
הכי הרבה דואטים?אממ קובי אוז..

Music4Life

New member
רק בגלל שאני אוהבת כאלה דברים...

אני יענה לך
ממה שאני יודעת...נקווה שזה מספיק ידע
שאלה: האם שרית אוהבת בעלי חיים כן, לדעתי שרית אוהבת בע"ח. כמובן, אין לה בעל חיים בבית כי היא כמעט לא נמצאת בבית אבל היא בהחלט אוהבת בע"ח. שאלה: באיזה שנה היא נולדה שריתי נולדה ב1978 שאלה: איך קוראים להורים שלה נקדימון (זה מה שאני יודעת ובטוחה) שאלה: איזה מאכל אהוב על שרית חדד עוף עם אורז (זה ברור!) שאלה: איזה צבע היא אוהבת צבע? אני חושבת שורוד. אם אני לא טועה... שאלה: ממתי שרית נהייתה זמרת כעקרון מגיל 8 היא אתה יודע, ברחה מהבית לשיר במועדונים, אבל מגיל 16 בדיוק היא הכירה את אבי גואטה והקריירה שלה תפסה תאוצה! שאלה: מה השיר הראשון שהיא הוציאה אממ...נראה לי חוק החיים (אני מתבלבלת בין ניצוץ החיים לחוק החיים תמיד) שאלה: איזה תקליט הכי אהוב עליה והיא עבדה עליו הכי קשה פשש...טוב שלא... תשאל את שרית. את זה אין לי מושג. לדעתי האישית, היא אוהבת את כל האלבומים שלה וכולם חשובים לה אישית והיא עבדה על כולם כולם באותה מידה! שאלה: למה שרה חודטוב שינתה את השם שלה לשרית חדד כי תראה- אתה באמת יכול לתאר זמרת מפורסמת בשם שרה חודדטוב??? לא נראה לי... אז שיהיה שם יותר קליט, היא שינתה פשוט ל- שרית חדד. הכי יפה לא?
שאלה: 2 קליפים הכי מושקעים שאתם אוהבים אוקיי זה קל..."רק אתה" (אין שאלה בדבר) ו -"חגיגה" שאלה: איזה בגדים שרית הכרי אוהבת ללבוש זה קל - ג'ינס וטי שרט! היא בנאדם של ג'ינס...גם אני האמת (חחח)
הכי קל והכי פשוט. והכי יפה! ותמיד IN שאלה: אם מי היא עשתה הכי הרבה דואטים נראה לי שעם טיפקס! זהו? נהנתי. תודה.

Music4Life

New member
סתם כי ענית בצורה שהצחיקה אותי ../images/Emo13.gif

שאלות נחמדות דווקא, לא? ידעתי את הרוב אני חושבת...אני מקווה

Music4Life

New member
אוףףףףףףףף.....שי כנס שנייה

אתה לא יודע איזה באסה זה בשבילי, אני מנסה להשיג את מה שכתוב בעיתון כבר מלא זמן..תוכל לכתוב מה שהיא אמרה לגביי כמה דברים? כי לסרוק אני יודעת שאתה לא יכול. אז אתה מוצא לזה זמן אז תודה מראש. אכשהוא אני עוד ישיג את זה!

למעלה