שלום לדתיים הגאים, אנא עזרו!

icy rain drop

New member
שלום לדתיים הגאים, אנא עזרו!

מישהו קרוב אלי הוא במקרה דתי וביסקסואל. לא שההגדרות בימינו כאלה טובות ומספקות, אבל אם הוא משהו, הוא זה. משום מה, הוא סמוך ובטוח שאין מקום לקיום קשר זוגי מחייב בין שני גברים [לדעתי גם שתי נשים] ושקשר כזה לא יעבוד, לא יצליח, לא יחזיק וכיוצא בזאת. איך מסבירים שאין הבדל? שזה בדיוק כמו, ואולי יותר? ואולי לא יותר, אבל משהו אחר? וגם אם אחר - משהו שיכול לעבוד? איך מדברים על ליבו של מישהו שנראה ליברל מצד אחד ושמרן מצד שני? איך מוכיחים שזה טבעי ונכון? תודה לכם. סליחה מראש על שאני כותבת פה בשבת.

יודיX3

New member
רומא לא נבנתה בין לילה

וכנ"ל גם לא השקפת עולם חברך. אני ממליץ שיצטרף לפורום, יעלה טענותיו ודילמותיו ואנשים פה יגביו עליהם לכאן ולכאן. יש פה כל מיני דיעות וקולות שונים.

icy rain drop

New member
אני אמליץ לו ../images/Emo140.gif

לי מותר להצטרף? אני בכלל לא דתיה. ולא גאה. זתומרת, אני בי, אבל לא גאה בזה במיוחד. בכל מקרה אני אנסה להביא אותו לפה :) תודה.

BabyBoy1

New member
ברור שמותר לך../images/Emo70.gif

ואם יעשו לך בעיות, תגידי שאני שלחתי אותך

dkey

New member
הרבה כנראה את לא יכולה לעשות

לכל אחד בעולם הזה יש את המסע שלו. הוא כנראה מנהל מאבק בין הצרכים האמיתיים שלו ללחץ החברתי והחינוך אותו קיבל. אני חושב שהוא בר מזל שיש לו אותך משתי סיבות. האחת שאת חושבת נכון והשניה שיש לו עם מי לדבר. הדבר היחידי שאת יכולה לעשות זה להפנות אותו לאינטרנט שמלא במחקרים על הנושא. האינטרנט מאפשר ללמוד שהנטיה אינה ברת שינוי ומאפשר למצוא מאמרים שיאפשרו לו להשאר דתי (כי הנטיה לא תעזוב אותו אף פעם). את יכולה להפנות אותו לאתר של 'לפניך ברעדה' בו יש הרבה מאמרים שרבים הובאו גם כאן. זוגיות בין בני אותו מין תופסת תאוצה. עד לא מזמן היה מאוד קשה למסד קשר כזה כי הוא היה חשוף להמון לחצים, למשל היה פחד שמקום העבודה יפגע אם מישהו ידע, חרם הורים, אי תמיכת החוק וכו'. היה לחץ מאוד כבד נגד תא כזה ומאידך לקוננפורמיות סטרייטית שהובילו לתוצאות קשות. זאת היתה הסיבה היחידה למיעוט לדעתי. אבל היום הכל משתנה ויש הרבה יותר זוגות ככל שהזמן עובר. זה נובע מהנראות. יש מודלים לחיקוי. יש דרישה לתמיכה ולשיויון וכתוצאה מהצלחות שהושגו. כיום למשל יש כבר מדינות שמעניקות זכויות מלאות וגם בישראל השינויים בנושא דיי מהירים. כל אלה מאפשרים את קיומו של התא הזוגי ההומוסקסואלי. בגדול, את צודקת, אין כל הבדל משמעותי. בישראל זה כבר לא נדיר לראות זוגות מאותו מין עם ילדים.

בבון35

New member
B סקסואלים,הם המטלבתים הגדולים

אצלם זה לא רק מה תגיד הסביבה או הבית,זה הלב שלהם שנקרע לשנים בין אהבתם לנשים ומצד שני לגברים. אצלם זו החלטה עם קוץ בה!

dkey

New member
אתה לא ממש חושב שהוא Bסקסואל... ../images/Emo3.gif

icy rain drop

New member
לי יצא להתקל רק בזוג אחד

אבל שוב, מהמניעים שציינת ותו לא. בעיני לפחות. לראות זוגות כאלה ימלא אותי באופטימיות. אני לא יודעת אם הוא חושב שהנטיה בת שינוי, אבל אני די משוכנעת שהוא מעוניין לא לממש אותה לעולם כי זה "לא יעבוד".. אשמח לקבל קישורים רלבנטים אם אתה מכיר. המון תודה על העזרה, האמפתיה, האכפתיות, הכל. גרמת לי לחייך

BabyBoy1

New member
אני חושב שזה שלב שהרבה עוברים

אני יודע שאני עברתי את זה... בהתחלה יש רק את המשיכה המינית, אבל לא מסוגלים לחשוב על גבר מבחינת קשר. זה עובר עם הזמן... כדי לזרז את התהליך את פשוט יכולה להראות לו סיפורים על זוגות הומוסקסואלים שחיים בזוגיות מאושרת כבר הרבה שנים
אולי תנסי בפורום גאווה וזוגיות גאה.

בבון35

New member
סליחה, לא חושב שאתה צודק.

בגיל מבוגר יעדיפו גברים את החברה הגברית והנשים את הנשית. הבעיה פה זו הכנסת האלמנט המיני.לא אצל כולם זה מתחבר...

BabyBoy1

New member
אין לי מושג מה קורה בגיל מבוגר

אני עוד לא בן 21 אפילו
בכל אופן מהיכרות שלי עם כמה הומואים (כולל אותי) לרובנו בהתחלה היה קשה לחשוב על עצמינו בזוגיות עם גברים. זה עובר, זה חלק מתהליך הקבלה העצמית.

icy rain drop

New member
פניתי לפה כי..

משום מה יש לי הרגשה שזה קשור לדת.. שאתם תוכלו להראות לי את נקודת המפגש, אם יש כזו מבחינתכם, בין חיים בשלום עם הדת לבין לקבל את עצמך על כל המשתמע מכך.. תודה :)

BabyBoy1

New member
אני דווקא לא חושב שזה קשור ../images/Emo13.gif

אני מכיר המון חילונים שעברו את השלב הזה... ובקשר לשאלה שלך ספציפית, אין תשובה... כל אחד בוחר לקבל/או לא לקבל את זה בצורה שונה. אני חושב שהכי טוב בשביל ידיד שלך זה שיכנס לפורום ויתחיל לקרוא פה קצת. ואולי גם ידבר פה עם אנשים בפורום שיש להם ניסיון בזוגיות גאה. למשל יודי... בכל אופן שיהיה לו בהצלחה. וכל הכבוד לך על האכפתיות

icy rain drop

New member
היי - כל הכבוד *לכם* על האכפתיות!

אני פשוט מנסה קצת להבין את זה בעצמי אני מניחה. בשביל שנינו..... כלומר, בשבילי ובשבילו. הבנת :) תודה כל כך!

בבון35

New member
שלום לך. ליברל זה כמו מטבע.

יש לו שני צדדים. ליברל לעצמו וליברל לאחרים. אם הוא אינו ליברל לעצמו- זכותו. לאחרים זה יותר קל.זה לא נוגע בך...

icy rain drop

New member
זה נוגע בי כי

כי הוא חשוב לי כל כך, כי אני רוצה שיהיה לו טוב, כי לפעמים אתה לא אובייקטיבי ולפעמים יש לך ראייה מעוותת על המציאות. נכון שבאותה מידה גם לי יכולה להיות ראייה מעוותת, בשביל זה חשוב לדבר ולהבין ולחשוב. לא כל אדם הוא חשוב לי כיותר מעוד אדם. גם להיות עוד אדם זה משהו בשבילי, אבל הוא יותר מזה. ואני רוצה לעזור לו להבין. ואם לא - שיוכיח לי שאני טועה. וזהו.

בבון35

New member
חבר יקר. היחסים בין הומואים

לסטריטים,אינם אותו הדבר כלל וכלל!יש הרבה שוני למרות שיש את הדמיון הזוגי. לדעתי הוא התכון לשוני האחר, חברתי וכו´...

למעלה