שלום לדיירי החדר!

שלום לדיירי החדר!

אמנם אני ממעט בכניסות, אך עדיין משתדל לבוא לפה ולהתעדכן. ליהי, צר לי על מעשיה של אותה נבלה. מצד אחד, היא הוכיחה שהגבר המושלם הוא אישה... מצד שני, ובנימה רצינית יותר, היא מעלה באמונך. על כך אין סליחה. מדהים אותי בכל פעם מחדש עד כמה אנשים, מכל המינים (זכר, נקבה, חראות...) יכולים להרשות לעצמם לאבד את מצפונם. אני לא כזה טוב לב, ליהי, ואני דווקא מאחל לה שתחטוף עגבת - ושתלך להכין על זה עבודה... גם טחורים יהיה נחמד... ליהי המקסימה, כמעט ולא דיברנו האחת עם השניה, אך כאדם שאינו זר לפגיעות שבלב אני מחזק את ידך ומעריץ את נפשך. והגבר המושלם - מה לעשות, כבר נשוי...:) נו, טוב, אולי יש עוד 60 מיליון שאינם נשואים וקרובים לשלמות... גם קרוב לשלמות זה טוב, לא? עד העונג הבא, אגו טריפ.
 

קונדסון

New member
לכן...

לכן משווים את הגברים לשירותים - או שהם תפוסים או שהם פשוט חרא. ביי נ.ב. אני תפוס. חחחחח
 
אגו--עם נשמה...

בחור נדיר אתה! כבר המון זמן שלא התכתבנו, ותמיד תהיה לך פינה קטנה בלב. אוהבת, אלת האהבה.
 

לורה..

New member
אגו טריפ.... מה עם השירים...?

התרגלתי לקרוא את שיריך כל יום ונעלמת... וחבל... שירי האהבה שלך ממלאים ובאמת חסרים....לראות איש מלא אהבה למשפחתו,לסביבה,לכולם.... מקווה שתשוב. לורה
 
ללורה - מהי אהבה?

אהבה זה לפנק אותה בכוס קפה בסלון, להביט בה רדומה, ללטף את שיערותיה כמו היו מקטיפה, נוגע בעור פניה החמים - ולא אומר לה מילה, רק מביט בה, והיא מביטה בי. אהבה זה להגיד הכל אחד לשניה במבט, להסכים או לא להסכים ואז להשלים. אהבה זה לדבר יחד על העתיד המשותף, לשוחח על נושאים כבדים כמו אפשרות להקים משפחה בקרוב או מדוע אסור לנו לריב על שטויות, להדגיש האחד לשניה עד כמה אנו אוהבים - ואז להרדם חבוקים, עירומים בגופנו ובנפשנו, אך מרגישים מוגנים מכל העולם. שלכם, אגו טריפ.
 

לורה..

New member
אהבה היא... <המשך.....>-לאגוטריפ

אהבה היא להעריך את מה שיש לנו,אהבה היא לפנות זמן ולבלות יחדיו,אהבה היא להעניק לבן/בת הזוג תשומת לב רבה,אהבה היא לתת לבן/בת הזוג להרגיש שהוא/היא מיוחד/ת,אהבה היא לשתף ברגשות,נתינה היא אהבה בהתגלמותה,אהבה היא להתקשר סתם כך כדי לומר:אני אוהב/ת אותך,אהבה היא לכבות ת,טלויזיה ולהקדיש זמן לשיחה זו עם זה,אהבה היא להעניק עדיפות להנאות משותפות,אהבה היא להמשיך ולחזר גם אחרי הנישואין,אהבה היא הענקת מגע וחיבה גם מחוץ לחדר השינה,אהבה היא לחתום כל לילה בנשיקה עם רגש,אהבה היא להתגאות בבן/בת הזוג,אהבה היא להבין את התקוות והחלומות האישיים של בן/בת הזוג,אהבה היא לתת אוזן קשבת,אהבה היא לרקוד סתם כך יחד לפי מוסיקה שאנו מחוברים לה,אהבה היא להכריז על פסק זמן כשהעניינים מתלהטים,אהבה היא להביא הביתה פרחים,אהבה היא להתייחס לבעיות הניצבות כעל אתגרים שעלינו לעבור יחדיו,אהבה היא להעניק תשומת לב מלאה זה לזו,..... שלכם לורה
 
האהבה היא יותר מידי מסובכת

מזל שעדיין לא ניתקלתי באהבה . מזל שלא אפגש איתה לעולם . אני רק איתכם בצ`אט . כבר אין לי תיקווה לימצוא את אהבת חיי בצ`אט . אני רק כאן נהנה מהדרך .
 
כן .אני רווק וגם לא נשוי

אבל השלמות ממני והלאה . ביגלל זה אין קופצות על הסחורה .
 
למעלה