שלום לגננות......

שלום לגננות......../images/Emo53.gif

ראיתי שיש כאן בפורום רעיון של הזמנה ליום הראשון בגן. הזמנה עם אפרוח וכו... הבן שלי הולך לראשונה לגן מועצה. שום יום הכרות. שום פגישה מקדימה. שום הזמנה ליום הראשון. שום כלום. ממש מתוסכלת. הבאתי גם לכאן את הקישור ומאחר וכאן זהו עיסוק עיקרי, גננוּת. האם יש רעיונות נוספים על מנת להקל את תהליך הקליטה???

מאיגל

New member
אני יודעת שאת לחוצה...

מפגשי היכרות מיועדים להיות בשבוע שלפני פתיחת שנת הלימודים, הווה אומר בשבוע הבא, לגננת יש עדיין זמן לשלוח הזמנות. אני עורכת מפגש היכרות אבל עדיין לא שלחתי לילדים. מה שחשוב שאת התיסכול שלך אל תעבירי לנמר שלך, שלא יהיה מתוסכל והוא עוד לא פגש את הגננת שלו. מבחינת הקליטה, תראי לו את הגן,תאמרי לו זה יהיה הגן שלך, והגננת שלך קוראים לה ??? זה גן של גדולים. אני לא רואה הכנה נוספת. יש לי גם בת שנכנסת למערכת העירונית, ואילו הדברים שהיא יודעת איפה הגן ושם הגננת. שאר הדברים תדעו בהמשך. תני לגננת צ'אנס, בייחוד אם שמעת עליה רק דברים טובים, אל תקלקלי לעצמך את התחושה. שיהיה לך בהצלחה וכמובן גם לנמרון שלך

דווקא לא לחוצה......

רק קצת מאוכזבת כי מברור קצר במערכת החינוכית של המועצה המקומית הבנתי שאין בשום גן מועצה ביקור לפני תחילת שנת הלימודים. להעביר מסר שלילי לנמרון, ממש לא. הוא בכלל לא מרגיש בעניין ואני גם לא מדברת על הנושא הזה לידו. מבחינתו זה גן חדש והוא די מרוצה ממנו כי לגננת יש את אותו שם כמו לקלינאית שלו, האמת היא שהוא חושב שזה הגן שלה..... אני בהחלט צריכה לתת לה צ'אנס ולא להיכנס למצב של נבואה שמגשימה את עצמה. בינתיים נמשיך לסרוק את הגן מחוץ לגדר. חלק מהחצר מסודר ממש יפה וחלק אחר (האחורי) מוזנח לחלוטין. תודה.

למעלה