שלום.... לגבי המפגשים..

שלום.... לגבי המפגשים..

שלום לכולכם, אני כל הזמן קוראת על המפגשים שלכם, שנראים מעניינים וכיפיים, וכולכם כ"כ מצפים להם... רציתי לשאול :א. מה אתם עושים בדיוק במפגשים האלו? (חוץ מלטפל האחד בשני) ב. האם אפשר להצטרף? ואם כן, אם צריך נסיון טיפולי מסויים (אני רק סיימתי את שנה ב', וטיפלתי מעט מאוד עד עכשיו). תודה על תשובותיכם. שוגית.

csh018

New member
ברוכה הבאה שוגית היחידה הכן המפגשים

מאד מעניינים וכפיים. ראשית המפגשים פתוחים לכולם!!!! מטפלים, סטודנטים, מטופלים, ומתעניינים.. גלויים או סמויים. במפגשים מכירים את הדמות מאחורי הנייק. ומתחיל בשאלות לכלל הקבוצה או באופן אישי וכל אחד מביא מעולמו ממפגשיו עם ... הרבה תשובות שלא היו ברורות דרך תשובה בפורום מקבלות הסבר מפורט. אוכל אוכל אך שחכתי כל אחד מביא כרצונו אך בכל מקרה לא בשר ( לא עושים על האש איזה בעסהההההההה). לפעמים אחד המשתתפים מעלה נושא שהוא רוצה לדבר עליו וללמד את החברה מנסיונו בכייף. והחלק הכי הכי שכולם מחכים לו ואותו אנו הולכים לשדרג זה טיפולים בכייף וגם בשלב זה ניתן לילמוד ולחחות טיפולים מאחרים טכניקות תוכניות טיפול וכו... את וכול הקוראים מוזמנים לשלוח מסר ליוסף המטפל ולקבל את " מפת הדרכים". בהצלחה שלומי

carlam

New member
באיזה אזור מתקיים המפגש?מתי?../images/Emo24.gif

גם אני קוראת על המפגשים כאן, זה יהיה נחמד להצטרף אליכם. אני מפתח תקוה. יום נעים,

למעלה