שלום לבנות....

שלום לבנות....

הפורום הפורום , לפני כ - 3 חודשים כתבתי כאן הייתי לאחר טיפול IVF 1 שלצערי כשל ובנוסף עברתי גם החזרת מוקפאים 1 שגם לא הצליחה . להגיע איתי לטיפול זה מאד מורכב לפעמים התרופות לא משפיעות ואז מפסיקים את הטיפול באמצע ,לפעמים הרופאים טועים זה קרה לי 2 לפני השאיבה ופעם אחת לפני החזרת מוקפאים בכל אופן ברצוני לשאול שאלה , לפני 4 חודשים במשך כמעט חודש לקחתי דקפטטיל 0.1 אמנם זה השפיע עליי טוב לפני הטיפול אבל מאז המחזור שלי לגמרי השתשבש אם בעבר הוא לה יהיה כלכך סדיר עכשיו הוא בכלל מהווה בעיה אני כרגע אמורה להתחיל בחודש הבא שוב טיפול אני נמצאת כל הזמן עם יד על הדופק מול האחיות והרופאים מחשש ששוב הם יפשלו האם קרה למישהי שדקפפטיל שיבש לה את המחזור? בנוסף האם יש נשים שעם אנדו' ונכנסו להריון בלי טיפול אני די חדשה בנושא ואשמח לשמוע תגובותיכן תודה והמשך יום נעים לכולן רווש

בוקר טוב

לא יודעת להגיד לגבי שיבושי הדקא'. לגבי נשים שנכנסו להריון באופן ספונטני למרות האנדו' - יש בהחלט. את מוזמנת לקרוא חומר - למעלה שורה כחולה ...... שאלות- מי רופא הפירון שלך? אני הייתי ממליצה לך ללכת לאחד המומלצים שלנו - פרופ' משיח, פרופ' זיידמן, פרופ' שולמן.

לזקר המקורית

ראשית תודה על תגובתך וטוב לדעת שיש נשים שנכנסו רגיל להריון הרופא שלי בתה"ש הוא פרופ' דור ובעיני הוא רופא נהדר אין לי עדיין רופא נשים דרך קופת חולים שלי ופרטי כרגע אין לי אפשרות בכל אופן המון תודה לך על ההמלצות

kerenzl

New member
הריון ואנדומטריוזיס

שלום לך, ראשית המון הצלחה, שנית את מוזמנת לקרוא מאמר שכתבתי אודות טיפולי אנדומטריוזיס ודיקור- ספור מקרה של אחת ממטופלות שלי. שילבנו יחד רפואה סינית וקונבנציונאלית והתוצאות משמחות. את מוזמנת לפנות לאתר שלי ולקרוא אודות אנדומטריוזיס ודיקור סיני www.sinimed.co.il

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo18.gif קרן

הפורום הינו פורום תמיכה לנשים החולות במחלה ולא לבעלי מקצוע , רופאים או מטפלים. במידה ואת מעונינת להמליץ על שירותיך ניתן לעשות זאת בלוחות הפורום .

../images/Emo26.gifועוד משהו !

הפירסום בפורום יעשה רק עם קבלת רשות מראש מהנהלת הפורום. למרות שזה פורום פתוח, לא כל אחד יכול לפרסם פה מה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה. מקוה שהפנמת את המסר. תודה.

../images/Emo5.gif לי אמרו שאסור דיקור

כשלוקים בכל סוג של מחלה אוטואימיונית. תיזהרו מפרסומות.

רווש

נראה לי שאת צריכה להחליף רופאים, אם את כל כך חוששת מפישולים, אולי לקבל חוו"ד נוספת.. לגבי הריונות, תוכלי לקרוא בקישורי הפורום את סיפורי ההריונות של הפורום. בהצלחה

למעלה