שלום לבנות הפורום,

Goldfish1

New member
שלום לבנות הפורום,

אני כבר לא ממש "חדשה" כאן,התחלתי לקרא את ההודעות שלכן בהמלצתה של חברה כבר לפני מספר חודשים, ורק בגלל בעיה טכנית קטנה (...מהמחשב שלי אפשר לכתוב רק באנגלית) היה לי קצת קשה לבטא את הזדהותי אתכן. עכשיו אני ב"חופשת מולדת" - לא ממש הייתי קוראת לזה חופשה עם כל בדיקות הדם, כדורים, אולטראסאונדים וכו´, אך הרשו לי לנצל הזדמנות זאת ולשאול אתכן כמה שאלות. הקדמה: אחרי 5 חודשים של איקקלומין, הגניקולוג שלי הפנה אותי לטיפול אצל פרופ´ במרפאת מכבי בבלפור, שהמליץ בעקשנות מסויימת שבמקום להתחיל בטיפול בזריקות כדאי להמשיך עוד חודש עם איקקלומין ואסטרופם, וכן זריקת כוריגון לסיום (בעיקרון לא מצאו אצלנו שום בעיה פיזיתת הייתי בהריון לפני שנתיים שהסתיים בשבוע 9, ומאז כלום). כששאלתי אותו אם כדאי לעשות הזרעה הוא המליץ שאף רצוי. כשהגיע שעת האמת הוא "נזכר לפתע" שההזרעה צריכה להתבצע ביום שישי ובבלפור הם לא עובדים בשישי שבת. לכן אם אני רוצה הזרעה אני צריכה לשלם פרטי! 1. לפי מה שקראתי רובכן עוברות הזרעה בבית חולים. מה הפרוצדורה להגיע לשם? 2. האם יש רופא מומחה של מכבי שהייתן ממליצות עליו? (שגם יכול לתת זריקות פרגונל וכו´) 3. בבדיקה ביום ה-11 לביוץ היה ה- E2= 3264. האם מישהי יודעת מה זה אומר? האם זה לא גבוה מידי? תודה מראש על העזרה...

את יכולה לעשות את ההזרעה באיכילוב

או בכל בית חולים אחר, עם טופס 17 מהקופה. אני חברת מכבי ולא היתה שום בעיה עם זה. אני ממליצה בחום רב על ד"ר בוצ´ן ממכבי. ה-ES די גבוה, אבל לא "נורא". זה אומר שיש לך זקיקים בשלים אבל צריך US בשביל לדעת כמה (זקיקים) ועד כמה (בשלים). מה היה הפרוגסטרון?

Goldfish1

New member
הוא לא בדק

את רמת הפרוגסטרון, ב US הוא ראה 2 זקיקים - אחד גדול מידי 2.4 והשני 1.7 נראה לי שהסיבוב הזה אבוד משהו

רומי 007

New member
../images/Emo19.gif חמודה

דחוף תחליפי את הרופא. לא לוקחים איקקלומין כל כך הרבה זמן זה פוגע ברירית הרחם ואני עדות חיה של הנזק הבלתי הפיך הזה. לגבי שאר השאלות מותירה את הבימה לחברותי.

למעלה