שלום לא מצאתי

Balancedflow

New member
אני חושבת שאני עונה כאן בשם כולם,

מאגיה שחורה היא לא דבר חיובי, והיא מהווה סכנה למי שעוסק בה ולסובבים אותו. למיטב ידיעתי אין פורום שעוסק בזה בתפוז ואני לא בטוחה שיש בכלל פורום כזה בארץ. זה בדיוק מסוג הדברים שעליהם נאמר "שומר נפשו ירחק". אם יורשה לי לשאול - ממה נובע הרצון לחפש פורום כזה או להתעסק בנושא הזה?

ruthi26

New member
אוריאל, שים לב לשם שלך

הרחק נפשך מצרות... אל תיכנס למאגיה שחורה שלא תיכנס ותצלול למעמקים ומשם אין דרך חזרה... זמן לך דברים חיוביים ומחשבות חיוביות ולא "מאגיה שחורה"!!!!!!!!!!!!!!!! רותי

לירוני23

New member
../images/Emo31.gif מי צריך מאגיה שחורה?לא צריך את זה!

כאן לא יעזרו לך בדברים שחורים..... פה מתעסקים באור!

אוריאל29

New member
זו הבעיה..

אתם מתכחשים לשחור.. לכם זה טוב, אבל אני בינתיים סובלת. עם כל הרצון הטוב שלי לראות טוב.. כשכל דבר חשוב ובעל משמעות (גם כסף!) נעלם לך, והמצב הבריאותי שלך לא טוב ולא מוצאים דרך לעזור לך, או לא רוצים, מה אני יכולה לחשוב? ניסיתי לחשוב חיובי אבל כל הזמן יש גורמים שמונעים ממני להתקדם.

לירוני23

New member
לכי תנסי בשחור יהיה יותר גרוע ממה שנראה לך

מה נראה לך שאם תלכי למגאיה שחורה וכל מה שיש בדבר המזוהם הזה אז שם תשיגי דברים? את טועה בגדול לא תשיגי כלום! הדבר היחיד שיכול לקרות זה שתפגעי בעצמך!!!! הגעת למקום הלא נכון אנשים כאן לא חיים בסרט כן משתדלים ואוהבים לחיות רוחניות ורוחניות רק של אור,אף אחד כאן לא יתן לך את המקום וידע על מגיאה שחורה כי זה לא מעניין אותנו בכלל. אם את חושבת שזאת התשובה אחריי שתנסי תביני שממש לא. אין בעיה להגיע לדברים כאלה יש המון אנשים שמתעסקים בזה אבל ממש לא כאן!!!! בבקשה אל תכנסי לכאן בבקשות כאלה. מי שמתעסק במגיאה שחורה עושה דברים אסורים ומשתמש באנרגיות שפוגעות בו ובסובבים אותו,אל תכניסי לכאן שטויות כאלה! אם קשה לך להשיג כסף ועוד דברים כמו שכתבת כנראה שאת לא עושה מספיק,בשביל להשיג עבודה למשל את גם צריכה לעשות צעדים כמו לחפש אותה וללכת לראיונות עבודה,בנוסף לחיות רוחני יש גם מודעות עצמית וכל מה שקורה לנו תלוי בנו והאחריות רק עלינו! ה' אוהב את כולם אבל לא מחליט לנו בכלום,זכות הבחירה בידנו! אם את מחפשת אנרגיות שיגידו לך מה לעשות והן ינהלו לך את החיים זה לא הולך ככה! אני מקווה שתחזרי בך ולא תלכי למקומות של שחור,ואני מציעה רק לטובתך,נכון שיש לכל אחד משברים גם לאלה שאת חושבת שאם הם חיים רוחניות אז הם משהו אחר,ההבדל הוא רק שהם מקבלים את זה יותר בהבנה ואהבה ופחות בכעס ומרירות,זה ההבדל הגדול בעיות וקשיים תמיד יש בשביל זה אנחנו כאן לחוות גם את זה,השאלה איך מתנהגים ואיך מגיבים לכל דבר,וכאן יש את עניין הרוחניות!

Balancedflow

New member
אוריאל יקירתי,

אף אחד כאן לא מתכחש לשחור, כולנו יודעים שבלי השחור גם לא היה לבן, לא היה אור. אבל יש הבדל בין להיות מודע לשחור ובין להתעסק איתו. אם את סובלת משמעו שלשחור יש כרגע מקום גדול מאוד בחייך, את בטוחה שאת רוצה להעצים אותו? את באמת מאמינה שזו הדרך? לתת לו להשתלט על כל חלקה טובה שעוד נותרה? אולי כרגע את בעיצומה של הסערה וקשה לך לראות, אבל האור עדיין נמצא שם, בקצה המנהרה, ורק איתו האפשרות לשקם את חייך. אם "כל דבר חשוב ובעל משמעות (גם כסף!) נעלם לך" כדברייך, הגנות יכולות לאזן את זה, אבל אלה תהיינה הגנות של אור, ואם "המצב הבריאותי שלך לא טוב ולא מוצאים דרך לעזור לך", אז מה שצריך לנסות לעשות זה להתחבר לאור. החושך הוא זה שמונע ממך להתקדם. חשיבה חיובית לא באה בקלות, אין שום ספק בכך, אבל היא בהחלט אפשרית, גם כשהכל רע ומבלבל וכואב. אולי בכל זאת תנסי למצוא את התשובות כאן איתנו? ולא במקומות שמתעסקים בתחומים שיעמידו אותך בסכנה עוד יותר גדולה?

ruthi26

New member
אוריאל יקירה מסכימה עם שאר חברי הפורום

אוריאל יקרה גם אם רע לנו ולא טוב לנו בחיים, אנחנו צריכים לנסות להמשיך לחפש את האור. את יכולה לשטוף את הבית במי ים, ולהבעיר מרווה בכל החדרים, זה עושה טיהור לבית ולנשמה. אם תרצי את יכולה למצוא את האור, את חזקה, חפשי את הכוחות החזקים שבך, את האנרגיות החיוביות שיש לך, אל תתעסקי עם מאגיה שחורה, את פשוט תיפלי ותיפלי, עד שתטבעי, ומצבך יהיה רע יותר. אוריאל יקרה כשאנו חושבים על דברים חיוביים וטובים, אנו מזמנים לנו דברים טובים לחיינו, אך כשאנו עסוקים בכמה רע לנו וברחמים עצמיים, שום דבר טוב לא יצא מזה. קחי את עצמך בידיים, וחפשי את האור. מחר יום חדש, יום נפלא, הביטי במראה ותראי אוריאל חדשה. את מסוגלת אם את רוצה. שיהיה לך בהצלחה רותי

אוריאל29

New member
הבנתי שהמגיה השחורה לא בשבילי

למרות שממגיה שחורה קיבלתי עצות איך להטהר. לא כישופים. וכן אני מעדיפה לראות את הדברים מנקודת מבט לבנה. שורה תחתונה אני מסכימה איתכם.

אוריאל29

New member
גם אני השאלה מה עושים עכשיו עם המחבל שלי

אני מרגישה שככל שאני יותר מתעסקת סביבו כוחו גובר מה שכן חשיבה חיובית אם אצליח באופן כללי מאוד תעזור.

לירוני23

New member
היי ../images/Emo13.gif

מצטערת שבהודעות הקודמות אולי הייתי קצת יותר מדיי גסה. פשוט יש לי ממש בעיה עם אנרגיות לא טובות(בעבר מישהי פגעה בי עם אנרגיות כאלו) בגלל זה אני ממש כועסת שאני שומעת שאנשים משתמשים בזה. עכשיו לעינייננו,רותי המקסימה
שהיא מנהלת הפורום נמצאת בחופשה! ולא יכולים לענות במקומוה.... אנחנו גם לא יודעים מה הבעיות ומה המצב שלך,אבל בו נתחיל מזה שלא משנה מה עובר עליך עכשיו את פשוט לוקחת החלטה שאת נמצאת בפרוייקט לטפל בעצמך! לאהוב את עצמך,ולהתמודד כמו בנאדם בוגר ומבין עם הבעיות! שוב לכל אחד יש בעיות לכל אחד יש תקופות שהוא היה מוותר עליהן,אבל תלמדי להנות מהקושי לקחת אותו בתור"פרוייקט" ולסיים אותו בגאווה שתהיה רק בזכותך!
גם אני לא בתקופה כי טובה בחיי אבל יש בי שקט מסויים ואני יודעת שזה לא לכל החיים,ואחריי הירידה הזו אני עולה יותר גבוה ממה שהייתי ואני פשוט בטוחה מזה,וגם עזרה מלמעלה מזמנת לעצמי במחשבה דברים טובים והם קורים... לאט לאט קצת קצת ותאמיני לי שזה עובד....
אני מאמינה שתמצאי את הכוחות הנפשיים שיש בך ותשתמשי בהם,אני מאמינה שאת לא הגעת לפורום המקסים הזה סתם! אני מקווה שתישארי איתנו ונצליח לעזור לך לעלות כמובן עם עזרה שלך.... שיהיה לך יום מקסים

רותי 11

New member
אוריאל29 מתוקה ../images/Emo24.gif

אף אחד לא מתכחש לשחור, כולנו יודעים שיש בתוכנו גם את זה וגם את זה, אבל אנחנו מעדיפים להעצים את האור את החיובי ולא את השלילי, זאת מלחמה יומיומית ולאף אחד לא ממש קל עם זה, נכון שככל שמתמידים זה הולך ונעשה קל יותר, בהתחלה ברור שזה קשה ויש נפילות אבל עם כוח רצון חזק ונחישות מצליחים. בכולנו קיימים פחדים עמוקים שאנחנו סוחבים מכל מיני מצבים ותקופות חיים אחרות שלנו, אבל זה עדיין לא אומר שאנחנו צריכים להיכנע להם, כי ברגע שאנחנו נכנעים אנחנו בעצם כורים לעצמנו בור עמוק, וחבל כי הסובלים היחידם הם אנחנו. לכן כדי להרגיש את האור צריך להתמקד בו, ולאט לאט להפיג את החושך, זה כמו להדליק גפרור בחדר חשוך בהתחלה האור קטן אבל לאט לאט ועם עוד גפרור ועוד גפרור האור מועצם והופך ליות לפיד, לכן קחי את הדברים בנחת בלי לחץ בלי להחמיר עם עצמך, תתחברי לאור שבך כי יש בך אור מעצם היותך בת אנוש, יש בך את האור האלוהי, תתחברי לחלק הזה שבך ודברים טובים יתחילו לקרות, ואם יבואו מצבים קשים תביני שהכל לטובה שהכל רק מחשל אותך ושמכל מצב את רק לומדת איך להתמודד ואיך לסגור עוד ועוד מעגלים בחיים שלך. אם תרצי עוד עצות אני והחברים הנפלאים כאן יעזרו לך כמו שעזרו לך עד עכשיו, ונשמח להוביל אותך בדרך אל האור והשלווה. אני אתייחס לשאר הדברים שכתבת, ציינת שיש גורמים שמונעים ממך להתקדם, את צריכה להבין שאף אחד לא יכול לגרום לך כלום אם לא תסכימי לכך או לא תשווי אתו תדר, זה כלל ברזל, אנחנו האחראים הבלעדיים של החיים שלנו ואף אחד לא יכול לגרום לנו כלום אם לא נסכים אתו. דברים נעלמים לך מצב בריאותי לא טוב, זה מעיד על כך שאת לא הולכת במסלול הנשמתי הנכון לך, את סוטה מהמסלול, אם תצייני ממה לדוגמא את סובלת בפיזי אולי נוכל לכוון אותך מה אותה מחלה באה לסמל או לעורר אצלך.

gavrik

New member
אני לא חושב שקיימת מגיה שחורה

יותר משקיים כסף שחור. כסף זה כסף, אמצעי, המטרה שלך איתו יכולה להיות לטוב ולרע. אני חושב שככה זה גם בטבע, האנרגיות קיימות, השאלה איך אתה משתשמש בהם.

רותי 11

New member
gavrik יקירי תתפלא לשמוע

עד כמה קיימת מגיה שחורה, ועד כמה קיימת מלחמה של חושך באור, אלה לא קלישאות. מגיה היא מגיה ואין דבר כזה מגיה לבנה או שחורה כל מה שהוא תדר כופה הוא לא נכון והוא שלילי לכן חשוב מאוד להתרחק מכל מה שקשור למגיות למיניהן יש לנו מספיק דברים שליליים ומחשבות שליליות בחיים מכדי להתעסק בכל התוספות השליליות האלה, כל המגיות האלה רק מרחיקות אותנו מאלוהים ומהאני האמיתי שלנו שהוא בעצם כולו אהבה טהורה, למה לעשות לעצמנו צרות כי בסופו של דבר הדברים האלה הם כבומרנג והם חוזרים אלינו בצורה כואבת מאוד, לכן מומלץ מאוד להרחק מכל מה שקשור למגיה ולא משנה מה הצבע שלה.

gavrik

New member
לא מבין מספיק בנושא כדי להמשיך

אבל אם אני לא טועה, אנשים בעבר לפעמים השתמשו ב"כוחות לא טבעיים" (אם בזה הכוונה למאגיה) דווקא כדי להתקרב לבורא (שאמאנים, כוהני דת, דרואידים וכו') מה שכן השימוש הזה לא היה מכוון לבני אדם אחרים, אלא של המשתמש על עצמו

רותי 11

New member
gavrik היקר

מאגיה אלה הם בעצם מעין כשפים שהתדר שלהם הוא תדר של כפיה ולא משנה מה הכוונה כשעושים משהו לאדם ללא רצונו וידיעתו זה כישוף ולא משנה איך תקרא לזה, אני לא מתכוונת לשאמניזם או כוהני דת, אני מתכוונת לכישופים.

למעלה