גרת במקרה ברעננה לפני כפר סבא?
L LuLiLoPiLaTo1 New member 3/8/06 #45 היית איתי בכיתה.. ואני זוכרת כמה דבירם נחמדים וכמה פחות נחמדים עליך..
B badboy3919 New member 3/8/06 #48 מה?! חחח... לא באמת מי את? (כן, אני יודע שזה לא מקום לשיחות פרטיות אבל אם כבר פתחנו את הנושא...) P:
L LuLiLoPiLaTo1 New member 3/8/06 #61 כנראה שאני לא היחידה אה? קוראים לי ענבר זה הרמז הכי עבה שאני יכולה לתת לך..
B badboy3919 New member 3/8/06 #62 ענבר?- אממ.. אני בהתלבטות, בואי תעזרי לי... לצאת מגעיל ברמות ולהגיד שאני לא זוכר או שפשוט לנסות לזכור ואז להגיד לך שאני כן זוכר...
ענבר?- אממ.. אני בהתלבטות, בואי תעזרי לי... לצאת מגעיל ברמות ולהגיד שאני לא זוכר או שפשוט לנסות לזכור ואז להגיד לך שאני כן זוכר...
L LuLiLoPiLaTo1 New member 3/8/06 #63 גם ככה היית מגעיל ברמות.. לפחות בפעם אחת זכורה היטב אז אתה מוזמן להישאר כך
B badboy3919 New member 3/8/06 #65 יוו! זה בטוח לא היה בכוונה.. אני בן אדם ממש טוב (ומי הראשון שיקפוץ עם הבדיחה של הכינוי...?) P:
L LuLiLoPiLaTo1 New member 3/8/06 #66 סבבה אבל הייתי חייבת להגיד לך כדי להשתחרר מזה לתמיד עכשיו ירדה לי אבן אחת מהלב
S shiran™ New member 3/8/06 #27 ארגנטינאי? אתה לא חושב שאתה צריך לשתף אותנו בתמונה? ובקשר לתמונה שלך.. 13? בבקשה מקווה בשבילך שהיא מגניבה..
ארגנטינאי? אתה לא חושב שאתה צריך לשתף אותנו בתמונה? ובקשר לתמונה שלך.. 13? בבקשה מקווה בשבילך שהיא מגניבה..
L L i N o Y a New member 3/8/06 #47 ../images/Emo41.gifאיך רודפת אחריך אם הייתי פה לפני ך וגם במתגייסים הייתי לפניך!!!