שלום לאנשי הפורום

gurun

New member
שלום לאנשי הפורום

כפי שהנכם רואים
אני חדשה פה..ורוצה לספר לכם סיפור קצרצר.אתמול קניתי שטיח צבעוני לחדר הילדים. הילדים ראו אחה"צ התלהבו ואמרו תודה.איכשהוא לא סיפרתי לאיש שלי שקניתי וכשהשכבנו אותם לישון העזתי לצפות שיראה ויגיב, אך לא!(אל תטעו לחשוב שהשטיח דומה לשטיח אחר בבית) שאלה- האם גם לכן קורה שאיש לא רואה דברים??מתעלם אולי? לא חשוב בעיניו?

מילא שטיח, אבל כשאת באה עם ראש חדש?

תספורת וצבע חדשים והוא לא שם לב??? :p יכול להיות שהוא לא רואה, יכול להיות שזה לא חשוב בעיניו, יכול להיות שזה לא מוצא חן בעיניו והוא לא רוצה לריב, יכול להיות שילוב... למה שלא תשאלי אותו?

alophind

New member
זה שטויות... אבל שאני מחליף

אגזוז לאופנוע מה stock החנוק ל Yosh RS3 Stainless steel עם חיבור Slip On והאישה בבית עוברת ליד האופנוע ומתעלמת... זה באמת עובר כל גבול...

Miss פטל

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

זה מה שבעלי ענה לי, אבל על חלקי מחשב, כשכעסתי שהוא לא שם לב אצלי על משהו..

זה קצת שונה..

אופנוע - שהוא רק שלך והילדים - של שניכם.. (או ככה לפחות אני רוצה להאמין
) חדר בבית המשותף.. של שניכם. אבל זה היה משעשע , אז בסדר.. =)

alophind

New member
יש לי אישור..... יייפפפייי.. ../images/Emo67.gif

הלו הלו...הילדים שלי כבר בגיל שלך... אני לא צריך אישור

ות'שמעו קטע...

החלפתי צבע בשיער. הילד יצא ליומולדת וכשחזר אמא פתאום ג'ינג'ית. אז אני שואלת אותו "אתה לא שם לב שמשהו שונה אצלי?" הוא לא מתבלבל ועונה "כן, השיער בצבע שונה". "ואיך זה?" אני מסתכנת. "זה ממש יפה לך" הוא עונה בחיוך. נכון שצפוי לו עתיד מסעיר עם המין היפה ?

עזבי להתעסק בקטנות

תתארי לך שכל דבר קטן שהיית קונה הוא היה מעיר ואם הוא לא שם לב אלה - הגברים לפעמים לא רואים כלום.....

gurun

New member
הם לא רואים אף פעם

לא חשבתי ששלי שונה..אני לא עושה ענין בכלל וגם לא מבזבזת אנרגיות על "לשאול אותו".. התרגלתי

Miss פטל

New member
תופעה מוכרת ../images/Emo13.gif

הם פשוט לא רואים דברים כאלה... תסרוקת חדשה, איפור, בגדים חדשים ובהחלט השטיח מתאים פה מאוד בקטגוריה. אני ממש לא מתפלאת שהוא לא שם לב..זה דבר שנשים היו שמות לב עליו ולא גברים. אל תעלבי/תכעסי עליו, תראי לו את השטיח ותשאלי מה דעתו, וזהו
חברה אחת פעם סיפרה לי שכל יום אמא שלה היתה מכינה לאבא שלה בבוקר בגדים לעבודה, כשהוא היה קם- היה לובש אותם. אז יום אחד היא קנתה לו חליפה חדשה, לא דומה לקודמות, והחליטה להפתיע אותו ושמה לו את זה בבוקר שילבש לעבודה מבלי לספר לו לפני זה שקנתה לו חדש. בערב הוא חזר מהעבודה, הוריד וכאילו כלום לא קרה.. כשהיא העירה לו על זה הוא ממש נדהם, לא היה לו מושג שזה חדש
אחרי שהיא אמרה לו והוא הסתכל על החליפה הוא ראה שזה חדש כמובן אבל לבד בחיים לא היה שם לב...כמו כל הגברים

למעלה