שלום לאנשי הפורום,

ayaba

New member
שלום לאנשי הפורום,

נראה לי שסוף סוף הגעתי למקום הנכון אחרי שיטוט רציני ברחבי הסייברספייס, אני אמא ל4 (17,16,10,5), בת 45 ולהפתעתי מתברר שאני בהריון, מאוד בהתחלה, אפילו אולטרסאונד עוד לא התבצע. עלי לציין שלשמחתי כל ההריונות שלי היו ספונטניים וגם הנוכחי כמובן. וכאן עולות וצפות מליון שאלות, טכניות ומהותיות: מה אחוזי ההשרדות של הריון כזה? מה אחוזי המומים לעובר כזה? (הריון קודם היה בגיל 40, תקין, רק מעייף) האם זה הוגן כלפי הילד שיהיו לו הורים מבוגרים? חוץ מזה תנאי הבית לא משהו, צפוף מאוד גם ככה, בקיצור, הראש עובד שעות נוספות וגם הלב וההורמונים..... כל תגובה תתקבל בשמחה. .

טילי2

New member
ראשית מזל טוב וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

הרבה בנות פה היו מתחלפות איתך על הריון ספונטני בגיל הזה. אבל אם להמשיך אותו זה רק ההחלטה שלך. יש היום בדיקות מאוד מדויקות. . אם ההריון הקודם היה בגיל 40, זה אומר שיש לך בבית ילד בם חמש, כך שהוא לא יהיה לבד. ההחלטה היא כאמור שלך רק את יודעת מה יעשה לך טוב..

ayaba

New member
../images/Emo51.gif

אכן אני ממתינה לבדיקת רופא וגם לשאול אותו לגבי סיכויים/סיכונים לעובר ולי, וכמובן לקחת את כל השיקולים שמסביב בחשבון. שמחה שנכנסתי לכאן, כבר מרגישה יותר טוב.

זואי11

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מזל טוב להריון. איזה כיף! כמו שטילי כתבה, בנך הצעיר הוא בן 5. אני לא רואה הבדל משמעותי בין ילד שנולד לאם בת 40 לבן ילד שנולד לאם בת 45. אני צעירה ממך רק במעט ועדיין מתלבטת לגבי ילד נוסף
לגבי מצבך הרפואי שווה לתייעץ היטב עם הרופאים ולוודא שאין סיכון בנשיאת ההריון. את מוזמנת בשמחה להשאר כאן איתנו ולהמשיך לשתף.

ayaba

New member
תודה על קבלת הפנים ../images/Emo24.gif

החמה, ואכן יש לי תור לרופא עוד שבוע, אשמח לעדכן.

למעלה