שלום לאנשים טובים

andav555

New member
שלום לאנשים טובים

שמי הוא *** ואני די אפסון כרגע,לא עושה כלום,לא עובד ,לא לומד,פרזיט,אוכל חינם,נושם על חשבון הזולת,קשה ללמוד ולעבוד,לא מעוניין לקחת אחריות על חיי,הורס את חיי הורי ,ומניח,שאני מעציב את אחיי וקרוביי. ובבקשה לא לומר ,למה אתה אומר דברים כאלה על עצמך ובלה בלה בלה. אני בן 25 ללא צבא ,מלבד 2.5 חודשים. היה קשה(קשה אז נשברים?),אז יצאתי,אתם יודעים על איזה סעיף. לא רואה עתיד,די מבועס מהחיים,ללא חברים ,בגללי כמובן. אני לא מעוניין לראות אנשים שכן עושים עם עצמם משהו,שהרי כך האמת נחשפת,והאמת קשה,מה לעשות,לכן ניתקתי את הקשר,כל אני מניח. לא רק לי קשה ויש שיותר קשה להם(בכלל אני במצב מצויין ,אני סתם מפונק). יש את פצועי הפיגועים,יש את אלא ללא עבודה ויש להם משפחה לפרנס ויש את ההומלסים. יש כמובן עוד אחרים ,אבל הבנתם את הרעיון. אני בכלל במצב נפלא. נשבר לי ה**ן מעצמי,לא הגעתי ,כנראה,לתחתית המדרגה(לא שאני מעוניין). אולי כשחס וחלילה אגיע,ארים את עצמי למעלה. אני רק מקווה שזה לא יהיה מאוחר,למרות שאף פעם לא מאוחר ובלה בלה בלה. מחכה לגאולה,ישועה,נס,אבל כנראה שזה לא יגיע,אלא אם אני בעצמי אביא אותו/אותה. דתי לייט,אלק דתי. הולך עם כיפה אבל ללא תוכן מתחתיה. לא מחלל שבת אבל ,לא מתפלל. שומר כשרות אבל, לא מברך. מה יהיה עוד 5,10,15 שנה,מה יהיה איתי,כמו שזה נראה לא יהיה טוב,וחבל. יש לי פוטנציאל ,כך אומרים וגם אני נראה נחמד. מה זה עוזר לי הפוטנציאל הזה מבלי לממש אותו?. אני די בור בעניין היסטוריה וקריאת ספרים. שונא את עצמי על כך. כל הזמן שומע דיבורים על כל מיני דברים שקרו,מתמלא הרגשה רעה על חוסר ידיעתי את הדברים הללו. כמובן שידע אפשר להשלים,אבל אין לי כח,חשק וכו' לעשות את זה. כבר כתבתי לפני כמה ימים בתמיכה נפשית קצת מדברים אלו. עכשיו ראיתי אתכם אז החלטתי ל***ן גם לכם את המח. לסיום ,רצוני להדגיש שבעייתי,היא כמעט לא בעיה, אם מסתכלים על אנשים אחרים. יש לי איפה לישון,מה לאכול,בגדים,טלוויזיה+ 2 ערוצים,טלפון ואני בריא ברוך ה'. על זה אני מודה לאלוקים. בקיצ קצ המצב בקנטים. שיהיה לכם יום נעים

אנושית~

New member
אז אולי הגיע הזמן

שתתחיל להשתנות ..כי הזמן עף ככה ומבלי שתרגיש תמצא ת,עצמך באמצע החיים בשום מקום .. כשעבר רייק מתוכן תרגיש הרגשת החמצה ותסכול.. מה גם ככל שמתבגרים זה הולך ונהיה יותר קשה שיהיו בריאים הוריך הם לא יחיו לנצח ..במיוחד שכמו שכתבת אין להם הרבה נחת מהבן שלהם..לפחות תחשוב עליהם ,שעמלו קשות כדי שלא יחסר לך כלום .. שום ישועה לא תגיע אם לא תעזור לה להגיע הכל בידים שלך ..אז תתחיל להתעורר אולי בתור התחלה תתנדב לאחד מבתי החולים או יתומים..תראה ת,מנת חלקם בחיים האלו ואז אולי תדע להעריך ת,דברים בהם התברכת . בהצלחה לך

andav555

New member
תודה על התגובה

את צודקת. זהו אין לי מה עוד לומר. התגובה שלך לא עשתה לי טוב למרות וכנראה שביגלל ,שהיא נכונה. אולי תכתבי לי עוד משהו,בבקשה. את יודעת,משהו שהאגו שלי יוכל קצת להתלטף בו.

אנושית~

New member
חחחחח טופ

מה שבטוח ת,מצחיק ..למען האמת קצת מבינה איך דברים באים לך בקלות כנראה יש בך הרבה
שזה כבר פלוס גדול עושה רושם שיש בך הרבה פוטנציאל לא ממומש אז חבל שלא תנצל ת,זה כדי להצליח. הנה עכשיו זה בסדר?
(מצטערת אם לא אמרתי מה שרצית לשמוע אבל דברי באים מהלב ולא במטרה לפגוע ..אלא לפקוח במידה מועטה ת,עיניך) ןמכל הלב מאחלת לך שתעשה ותצליח

andav555

New member
שלום לך שוב,ותודה רבה.

הצטרכתי ללכת לסמיילים כדי לראות מה זה -
,וראיתי שזה קסם.
אפשר לדעת איזה פוטנציאל את רואה,שהרי לא דיברנו רבות?. אגב,עכשיו הודעתך הייתה הרבה יותר נחמדה,לא שזאת מקודם לא הייתה,אבל, נראה לי שהבנת את הרעיון. תודה לך שוב. ולילה טוב

למעלה