שלום לאוהדי שינוי

שלום לאוהדי שינוי

קראתי לאחרונה לגבי מלי פולישוק (מספר 8 ברשימה) שהיו לה התבטאויות לא לעניין באיזה מקומון. האם מישהו יודע על מה מדובר? ומדוע הדברים נאמרו?

ronen1981

New member
לא קראתי את המקומון

אבל משיחה עם תומך עבודה לשעבר שתומך בשינוי שקרא תמקומון ,הוא אמר לי שהכתבה ניסתה במכוון להוציא את מלי רעה וטיפשה וחיפסה אותה ובעצמה יצאה טיפשה. (מילים של החבר. אני יצא לי לדבר עם מלי והיא אדם נחמד מאוד ומשכיל מאוד וראוייה יותר מכל אחד אחר שמועמד מטעם כל רשימה אחרת להיות ח"כ.

../images/Emo41.gif יש תשובה:

אכן עלה פה עניין ההשמצה והגב´ מלי פולישוק בלוך נכנסה לפורום והגיבה בעצמה: • בענין החברה מלי פולישוק בלוךו מלי פולישוק בלוך / מפלגת שינוי ו אכן צודקת הכותבת, אם הייתי קוראת בעצמי את הכתבה הייתי חושבת כמוה. אבל, מה שכתוב בכתבה אינו משקף את מה שאמרתי לעיתונאי. נבחרתי למקום 8 ברשימת שינוי לכנסת ואין לי כל יומרות או כוונה להיות שרה בכנסת הקרובה. אני מכירה ומוקירה את מקומי בשינוי וברצוני למלא את תפקידי כחברת כנסת כמחוקקת וכמתקנת עיוותים ועוולות וכמי שאמונה על דרכה האידאולוגית של שינוי. אינני באה לתפור לי חליפות ובוודאי לא לכתור לי כתרים. עניין שרת התמ"ס עלה לשאלתו של הכתב ששאל אותי שאלה עקרונית האם ברצוני להיות שרה בממשלה. אמרתי לו כי, בבוא היום אשמח להיות שרת התמ"ס, אני מדגישה כי אין מדובר בכנסת הקרובה. אני מקווה להוכיח עצמי כחברת כנסת ראוייה וחרוצה, כפי שפעלתי עד היום בשינוי ובארגונים התנדבותיים אחרים, כמו גם בתפקידים אחרים אותם ביצעתי ככל האפשר במקצועיות וברצינות ולכשהוכיח עצמי כחברת כנסת אבוא לבוחרי שינוי, כאמור, בבוא היום, ואבקש את אמונם לתפקיד אחר. עוד חזון למועד ומדובר בעתיד לבוא.

shayt

New member
התרשמתי לטובה

לא קראתי את הכתבה, ואמנם אינני מכיר אותה לעומק, אך נפגשתי איתה בכנס של שינוי, והיא עשתה עלי רושם מצויין. שי

למעלה