שלום -כ-ו-ל-ם

סרגלית

New member
שלום -כ-ו-ל-ם

אני ממש מופתעת לטובה ממש תענוג לקרא את מה שאתם כותבות אחת לשניה כל הכבוד! אני חדשה בפורום ואני מרגישה שאני גם זקוקה לתמיכה ולעידודים. ועכשיו אני אספר קצת על עצמי: אני בת 23 מנסה להיכנס להריון כ-9 חודשים ללא הצלחה, אין לי ילדים. עדיין לא פניתי לרופא מכיוון שאמרו לי שצריך להמתין לפחות שנה. בכל אופן מה אני אומר לכן? לקראת קבלת הווסת אני ממש מתוחה ומקווה שלא לראות אותה החודש, אבל בסוף היא כן מגיעה ואז מתחילה אכזבה חדשה, אתן בטח יודעות ומכירות את ההרגשה, בכל אופן היום אני אמורה לקבל מחזור ויש לי את כל הסימנים לקראתו אני ממש מאוכזבת מכיוון שהחודש הזה קימתי יחסים כל יום! והיתי משוכנעת שהחודש זה החודש. בכל אופן שיהיה לכולן בהצלחה אתן פשוט מקסימות! להית´

ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gifינו החם

סרגלית היקרה נכון שמקובל לחכות שנה , ויכול להיות שאוטוטו זה יקרה לכם, לכן את לא צריכה ישר5 לרוץ למומחה פוריות או משהו כזה , אני בטוחה שיש לך רופא נשים קבוע שאת מטופלת אצלו, עצתי היא שפשוט תקבעי אליו תור ותפרשי לפניו את כל החששות. אל תדאגי הוא לא יגרש אותך כי עוד לא עברה שנה מאז שהתחלת לנסות , קחי אותי לדוגמא ( מופרעת אמיתית ) הלכתי לרופא אחרי חודשיים או שלושה , משהו כזה, והייתי בטוחה שהוא יעיף אותי בטיסה
ויגיד לי תחזרי עוד שנה, האמת שאני קצת הגזמתי ובאמת נגשתי מוקדם מידי . בכל מקרה הוא שלח אותי לעשות 2 בדיקות דם להורמונים ואת בעלי לבדיקת זרע וזה היה רק בשביל השקט הנפשי , שאדע שאני מבייצת ושהזרע בסדר , בדיעבד התברר שהזרע לא בסדר (אבל זה לא קשור לענינינו). בקיצור מה שאני אומרת זה שבטח גם הרופא שלך ישלח אותך לבדיקות האלה , ותשעה חודשים זה זמן סביר להתחיל לברר לדעתי. מאחלת לך שהכל יצא תקין ותצטרכו רק להמתין עוד טיפה ולהכנס להריון באופן טבעי.
דנדוש

לסרגלית...

ברוכה הבאה, בתקווה שבטעות.. והחודש כמו שאמרת תהיי ברוכה היוצאת לפורום הריון... בכל מקרה, חושבת כמו דנדוש, לבדוק זה בסדר, רק כדי להיות רגועים, ככה שתחכי החודש ותראי מה קורה... במקרה הצורך תגשו לבדיקות ותראו שהכל בסדר, מקווה שכן... שהייה לך המון
ממני ד.

ברוכה הבאה ../images/Emo142.gif

את יכולה לפנות לרופא הנשים שלך כדי לבדוק שהכל בסדר ולהיות רגועה... כשמנסים להרות עדיף לא לקיים יחסים כל יום, אלא יום כן יום לא.

סרגלית

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif

תודה לכן! איזה זריזות זה ממש
חם! המון
וחיבוקים אתן עושות ממש טוב על ה-

נועם@בת

New member
הי סרגלית

אני מתנצלת שאני לא מיד מקבלת אותך לסירה שלנו
פשוט אני מאמינה שאת בכלל לא תצטרכי אותנו. בכל מקרה, אם המחזור שלך סדיר, תוודאי שאת מזהה נכון את יום הביוץ, כי לקיים יחבי מין כל יום זה ממש סיוט, מסכנים, נשאר לכם כוח גם לעשות אהבה? כאשר את יודעת מתי הביוץ את מצמצמת את ימי "העבודה" ליומיים שלושה, ואחר כך עושים אהבה רק מחשק ורצון, ולא בשביל לעשות ילדים. אם המחזור לא סדיר, זאת סיבה טובה לפנות לרופא כבר עכשיו, כי יכול לרמז על בעיה. קחי בחשבון ש80% מכלל הזוגות נכנסים להריון תוך שנה, ואין שום סיבה שאת לא תהיי בתוך אותם 80%.
נועם

סרגלית

New member
היי נועם@בת../images/Emo60.gif

הלוואי שמה שכתבת הוא נכון ושאני לא יהיה שיכת לסירה שלכם,ע"פ שזה הבית הכי חם שהכרתי פשוט מדהים לראות את התמיכה בין הבנות. בקשר ליחסי מין כל יום זה ממש לא סיוט אני ובעלי עושים את זה מתוך תשוקה אני מודעת לכך שיש ימים שבהם לא ניתן להיכנס להריון "הימים הבטוחים". המחזור שלי סדיר הוא כל 30,31 יום ואת ימי הביוץ אני יודעת לחשב. בכל אופן תודה לך על התשובה אני שולחת לך
ו
... נ.ב
ואיתך מה קורה? כמה זמן את מנסה? להית´ ו

נועם@בת

New member
אם כך, אני לוקחת את המילים שלי

בחזרה, מה שעושים מתוך כיף- שווה יותר מהכל
נועם

סרגלית

New member
לכל בנות הפורום../images/Emo117.gif

שלום לכולן אני אנמורה לקבל היום מחזור, עדיין לא קיבלתי ואני ממש במתח כל רגע רצה לשרותים (המחזור שלי ממש סדיר) אם ביצעתי בדיקת הריון ביתית כ-5 ימים לפני מועד קבלת המחזור והיא יצאה שלילית להיתיחס אליה? יש למישהיא פה מושג לגבי הבדיקות האלו? האם הם תמיד מדיקות ב- 99%? האם יצא למישהיא שהתשובה שלילית וסוף כן היה הריון? אני מתוחה מאוד אנא תענו לי... תודה

עמית@

New member
בדיקה שנעשתה חמישה ימים לפני הוסת

היא חסרת ערך לחלוטין- מכל בחינה שהיא זה מאוד מוקדם אם לא תקבלי כדאי לגשת לעשות בדיקת דם. בהצלחה עמית

נועם@בת

New member
חלק מן הבדיקות מתיימרות לבדוק

רמת בטא כבר עשרה ימים אחרי הביוץ. אני אישית לא הייתי סומכת עליהן. פחות מ14 יום אחרי ביוץ לא הייתי טורחת להשתין על מקל
אם המחזור שלך סדיר, חכי לאיחור ובואי לספר לנו
נועם

למעלה