שלום, כתה א' זה כאן ?

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

אני גם ילידת ספטמבר (16 לחודש)

בכורי בן כמעט תשע,כיתה ג'

ולהב בן חמש וחצי+, ילמדו באותו בי"ס נפלא
מה שעוזר להפחית את הדאגות

אז יהיה לך כיתה ד' וכיתה א'

כמו הגדולות שלי השנה
זה מאוד עוזר אח / ות גדולים בבית הספר, אצלינו זה במיוחד היה מורגש כי הסנדויצ'ית עלתה לבית הספר בלי להכיר אף ילד (הגיעה מהגן הדמוקרטי) וזה נתן לה המון בטחון שאחותה הגדולה בבית הספר. היא גם הכירה את כל החברות של הגדולה, שיחקה איתן בהפסקות בהתחלה. יש פנים מוכרות - זה עוזר.

פלג מים1

New member
אווו איזו אורחת מכובדה ../images/Emo24.gif

אני כבר עמוק בתוכניות לכיתה א'. כבר ביקרנו שם אי אילו פעמים (יובל ביקר עם הגן ואני כהורה מלווה). מי היה מאמין רק אתמול נפגשנו בפורום הריון והנה הגוזלים עולים לכיתה א '... אני מתבוננת בנועם (ארבעה וחצי ח') ולא מאמינה שיבוא יום וגם הוא יגיע לכיתה א'

פלג מים1

New member
טוב נו ברוכות הבאות

ההודעה במקור הייתה מיועדת לדפגול שירשרתי אליה בוודאות לא ברור איך הגעתי לסוף, אבל אולי טוב שכך כי יש כאן כמה מכובדות לא פחות, צביה יקירתי ולהבה היקרה לא פחות, אני כאן כבר יותר מחודש, אני רואה שהפרסום הביע תוצאות יפות והמחזור שלנו הגיע

מצביעה בשקט - גם אני כאן

שלום לכולם , אז אני רויטל ואלוני שלי עולה לכיתה א - אימלהההההה דרך אגב אנחנו מראשון לציון עוד מישהו?

גם אנחנו בעולים (או יורדים) תלוי איך מסתכלים

על זה. בני הבכור יהיה בן 6 באוקטובר. המחשבה על הפקרתו למערכת החינוך בין הגרועות שיש למשך 12 שנים מטריפה אותי. במשך שש שנים היה בגן פרטי - עטוף, מושקע ומוגן ולא ברור לי איך עפו השנים והגענו לזה. הספקתי קצרות להיות בבית הספר לצורך ההרשמה ולדעתי מאז שאני הייתי בבית ספר יסודי שום דבר לא השתנה ואולי אפילו הפך נורא יותר. אני מקווה רק שיחזור בשלום.

למעלה