|שלום| כשמי כן אני

|שלום| כשמי כן אני

למרות שאת הניק פתחתי מזמן בכלל לפורום אחר... רקע כללי: מנסים להרות כבר שנתיים וחצי, היתה לי ציסטה שאני מכירה כבר שלוש שנים שנחשדה להיות דרמואיד, אחרי שני סבבים של איקקלומין היא גדלה ועלה החשד שמדובר בציסטה אנדומטריומה. נשלחתי ע"י רופא הפוריות לד"ר שגיב רון מוולפסון לצורך לפרסקופיה כדי להוציא ולאבחן האם אני אכן סובלת מאנדומטריוזיס. בגדול מקריאה כאן אפשר לומר שלפחות חלק מהתסמינים קיימים אצלי. האם מישיהי מכירה את ד"ר שגיב רון. בגדול בדקתי עליו והוא נחשב מומחה, אבל לא הצלחתי להבין האם הוא מומחה לאנדומטריוזיס או לניתוחי לפרסקופיה. ובכלל אם יש לכן טיפים או המלצות אשמח...

שלום וברוכה הבאה

לא מכירה את הרופא שציינת. אבל המלצתי שתפני למרפאת אנדו' בתה"ש ליעוץ נוסף ....שם יושבים הרופאים שמבינים באנדו..... שיהיה בהצלחה.

תודה על תשובתך

אני מקווה לקבל התייעצות גם בתה"ש אני רק לא בטוחה שאספיק לפני הניתוח.

galim29

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

קיבלת תשובות מצוינות. הרעיון הוא לקבל חוות דעת בתל השומר לפני הניתוח ולא אחריו. שווה את הזמן שצריך לחכות ולא ללכת לרוםא שאינו מומחה באנדו (אגב, לא כל רופא שאומר שהוא מומחה אכן מתמחה באנדומטריוזיס). מקווה בשבילך שתתני לעצמך את הזמן ולא תלכי לניתוח בלי לקבל חוות דעת ממומחה לאנדומטריוזיס.

galim29

New member
לא, אבל יש המלצה למרפאת האנדומטריוזיס.

תבקשי הפניה לטופס 17 ממכבי ותקבעי לשם תור. הפניה מרופא משפחה או מגניקולוג. תעשי חיפוש בפורום אצלינו על הדרכים להגיע למרפאה כמה משלמים וכד'. יכולה לעשות חיפוש גם על רופאים ממכבי. תראי מה עולה לך.

kikona126

New member
כן דר זולטי

מקבל ברמת גן. ואם אני לא טועה במידת הצורך גם יתן ט 17. (אותי הוא שאל מספר פעמים אם עשיתי את הבדיקות שלי שם...) אני במעקב אצלו (כשאני בארץ... כרגע אני אצל דר דרייפוס בצרפת שמת להכניס אותי להריון...)

תודה אני אבדוק, ובהצלחה לך ולד"ר דרייפוס

ושהביטוי : "ויוה לה פראנס" יקבל אצלך משמעות נוספת!!!

kikona126

New member
Lol

לא הגעתי אליו בשביל להכנס להריון הגעתי בגלל מחזור עקשן... בסופו של דבר מתברר שהגעתי לרופא שמומחה בהפריות במקרים של אנדו ועקרות... והגעתי אליו הכי במקרה הוא היה הראשון ברשימת הרופאים שמצאתי והאחרון שהתקשרתי לקבוע אצלו תור....

זהבה240

New member
ומה כל כך דחוף בניתוח?

לא מציעה לך ללכת לניתוח לפני שאת בודקת את כל האופציות שלך. הן האם את בכלל צריכה ניתוח . ניתוח זה לא משחק, ואם לא צריך אז לא עושים, והן את הרופא. מכיוון שלא מדובר בסכנת חיים מיידית, אז שווה אם אין ברירה, לדחות את הניתוח ולברר הן על הרופא והן על הצורך בניתוח. רופא מומחה לאנדו' יכול לראות ולאבחן מוקדים שרופא אחר לא יכול, כי אין לו את הניסיון עם אנדו', ואפילו אם הוא מומחה גדול בלפרוסקופיה. בהצלחה, זהבה

זואילי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תקראי פה את השירשור של ג'ני... ממליצה לך לעשות חיפוש בגוגל על הרופא ונסיונו בהקשר של אנדומטריוזיס, וחפשי כאן במנוע החיפוש על וולפסון א יש לנו מנותחות מבי"ח זה. לא זוכרת שהיו כאלה ולא זוכרת המלצות עליהם...כנראה יש דברים בגו. מנסיוני, אני מודה על מזלי שלא התפתיתי לעצת הגיניקולוג שליווה אותי 8 שנים והציע לנתח אותי בזמנו בבי"ח מאיר, אלא חיכיתי והלכתי למרפאת האנדו בתה"ש ובסוף נותחתי בתה"ש. לצערינו, הרופאים המוכרים לאנדו הם מעטים. 2 מרפאות ייעודיות לאנדומטריוזיס יש בארץ - בתה"ש ובכרמל. לתה"ש - הנסיון הרב ביותר בתחום כולל מקרים מורכבים מאוד. ממליצה לך בחום לברר היטב על הרופא ועל וולפסון לפני שאת מקבלת החלטה. אנחנו צמאות לשמוע המלצות על מנתחים שמבינים באנדו וגם מלווים את המטופלות לאחר איבחון - אבל וואלה... לא רואה שהפורום מלא בהמלצות מלבד השמות הידועים... אנדו לא מתחיל ונגמר רק בניתוח.

למעלה