שלום...כנסו

ע ד ן מ

New member
שלום...כנסו

שלום קוראים לי עדן ואני משבט אילת... אני עושה עבודה במחוייבות אישית למי שמכיר ואני אשמח אם הייתם עונים לי על 2 שאלות.. שם? שכבה? שבט? הנהגה? בהיותך בצופים כמדריך ושכב"גיסט, איך אה מרגיש שאתה תורם לקהילה והסביבה..? האם בתחילת השנה הצבת לעצמך מטרות ?? מהן? והאם השגת אותן? או חלק מהם.. ואם לא ? למה.. תודה לכל העונים..

cohen shir

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo105.gif../images/Emo19.gif../images/Emo110.gif../images/Emo108.gif

שם?
שיר.
שכבה?
שביעיות או לא להיות.
שבט?
אימפריית המגניבות-אלון!
הנהגה?
שרון צפון - הנהגת המגניבות העולמית.
בהיותך בצופים כמדריך ושכב"גיסט, איך אה מרגיש שאתה תורם לקהילה והסביבה..?
ברור, זאת אחת המטרות השנתיות שלי גם עם הצוות שאני מראשג"דת וגם עם צוות ראשג"דים וגם בכללי עם עצמי... ואני מרגישה שאני תורמת לא רק בפרוייקטים שונים של קהילה שיש בשבט ואצלנו יש באמת מלאנטלאפים וחצי פרוייקטים כאלה, הכוונה גם בזה שיש קבוצה של חניכים מופרעים ובעקבות ההדרכה והפעולות בצופים הם מתחנכים והופכים לאנשים קטנים טובים יותר, מבחינתי זאת תרומה ענקית לקהילה ולפעמים יותר מאשר לבוא להשתתף בפרוייקט של שיקום גנים או של עזרה לקשישים כי ברגע שגרמתי לקבוצה שלמה של ילדים להפוך גם כן לאנשים שיתרמו עזרתי בצורה כפולה. האם בתחילת השנה הצבת לעצמך מטרות ?? מהן? והאם השגת אותן? או חלק מהם.. ואם לא ? למה..
כן. יש מטרות בהמון כיוונים, עם הצוות שאני מראשג"דת, צוות ראשג"דים, מטרות שהצבתי לעצמי, מטרות שהצבנו לנו כשכב"ג... כשכבה... וזה לא נגמר. מטרות זה כמו מסורת... מציבים מטרה בשביל לממש אותה! אין דבר כזה ולא נראלי הגיוני לא להשיג את המטרות, ועושים הכל על מנת לממש אותן אבל לא בחפיפיות אלה בצורה שבאמת תממש בצורה חיובית ותורמת. לכן גם כשמציבים את המטרות יש להתחשב בכלל המטרות במקומות השונים ובנוכח המצב. חפרתי קצת.

s h a r o n 7

New member
../images/Emo86.gif../images/Emo20.gif../images/Emo28.gif../images/Emo79.gif../images/Emo119.gif../images/Emo23.gif../images/Emo109.gif../images/Emo84.gif../images/Emo126.gif

שם?
שרון
שכבה?
חמישיוט כח
שבט?
ג'
הנהגה?
תל אביב יפו
האם בתחילת השנה הצבת לעצמך מטרות ?? מהן? והאם השגת אותן? או חלק מהם.. ואם לא ? למה..
אני עדיין לא בשכב"ג אבל אני יודעת שהשכב"ג עושה לעצמו מטרות שנתיות וגם כל צוות הדרכה עושה... בתור גדוד אני חושבת שגם עשינו ולאט לאט משיגים הכל!

הי

שם? דניאל!
שכבה?ח' ח'ח'ח'ח'ח' ... ח'.. שבט? און אמפריה הנהגה?דר"ג.. בהיותך בצופים כמדריך ושכב"גיסט, איך אה מרגיש שאתה תורם לקהילה והסביבה..? אממ..לא יודעת.. האם בתחילת השנה הצבת לעצמך מטרות ?? מהן? והאם השגת אותן? או חלק מהם.. ואם לא ? למה.. ת'אמת שכן..תמיד אמרו לנו שאנחנו גדוד בעייתי, בגלל הדיבורים וההפרעות והקבוצות שבגדוד....אז..הצבתי..לעצמי מטרה..להתחבר יותר עם אנשים בגדוד שהם לא ממש חברים שלי..ורציתי לשפר את זה..

ע ד ן מ

New member
שייר...=]]

שיייר.. השתמשתי בתגובה שלך לעבודה שלי.. אם תוכלי להוסיף עוד קצת פרטים כמו.. שבט, תפקיד מה את מדריכה, בנים\בנות וכל מיני כאלה.. ממש תודה, עדן=]]

cohen shir

New member
בבקשה. ../images/Emo140.gif

שבט כתבתי... שבט אלון, פרדס חנה כרכור, הנהגת שרון צפון. אני ראשמ"דית ד' שזה אומר גם ראשג"דית וגם מדריכה. אצלנו בנים בנות זה ביחד, ההשקפת עולם של השבט מראה לשיוויון ונראה לנו מיותר עיניין הבנים בנות בנפרד. אם הם ביחד בכיתה הם ביחד בקבוצה בצופים וזה מובן מאיליו, אין צורף בהפרדה הם מסתדרים מצויין.

cohen shir

New member
אגב.... ../images/Emo9.gif

אם את רוצה לשאול עוד אני תמיד פה. וגם במסנג'ר או באיסיקיו.... יש הכל בפרטים שלי כנסי לשם אם את צריכה.

YogevLevi

New member
../images/Emo3.gif

שם? יוגב לוי שכבה? שביעיסט שבט? נקרות הנהגה? דרום בהיותך בצופים כמדריך ושכב"גיסט, איך אה מרגיש שאתה תורם לקהילה והסביבה..? אני מדריך חניכים....כמה שזה נשמע פשוט ובאנלי זה אחד הדברים שהכי תורמים... במקום כמו מצפה רמון שאין פעעלויות לנוער אתה חייב למצוא לעצמך מסגרת..... אם זה לא קורה סביר להניח שתהפוך לאחד מהחברה....(הלא טובים)....... חוץ מזה שנותנים מסגרת לניכים זה גם מפתח אותם...אני הגעתי לצופים בכיתה ז' בתור חניך מופנם ובלי הרבה חברים...המופים פתחו אותי וזה באמת אחד הדברים היותר טובים שקרו לי..... תרומה כזאת שנמשכת 3 שנים (שנות שכב"ג, ולא משנה איזה תפקיד יש לך) הרבה יותר מועילה מללכת ולאסוף אשפה באיזה יום ניקיון (ואני לא אומר שזה לא חשוב).....זה משהו שנמשך הרבה זמן ולא עוד משהו שעשיתי וזה..... תחילת השנה הצבת לעצמך מטרות ?? מהן? והאם השגת אותן? או חלק מהם.. ואם לא ? למה.. ברור, בלי להציב מטרות אי אפשר להתקדם לשום מקום...אין לך אל מה לשאוף..... חלק מהמטרות שלי בסגרת ההדרכה השגתי וחלק לא.....היה לי קושי גדול בגלל המצב הבעייתי של השבט (שנסגר לא מזמן)... אני לא אפרט יותר מדי אבל אני אגיד שלא היו הרבה אמצעים והשתמשנו במה שאפשר....

YogevLevi

New member
דרך אגב...

אני מקווה שזה עוזר למרות שהשבט סגור כרגע....

למעלה