שלום - כנסו כולם! שווה

SweetDoll16

New member
שלום - כנסו כולם! שווה

שלום ! אני מעוניינת למכור חומר שיש לי על אמינם מחו"ל: * כתבה מעיתון רוסי עם תמונות שלו * כתבה של 3 דפים מהעיתון SH! עם תמונות מהממות * כתבה עליו מהעיתון J-14 * עוד מיני תבות מכול מיני עיתונים רוסים ומארצות הברית * פוסטר מהעיתון BCE של אמינם בנוסף, יש לי גם חומר מהארץ: * פרסומת לדיסק החדש מהעיתון ראש 1 *כתבה של 3 עמודים מראש 1 שנקראת ללא מעצורים ומאחורה בטירוף של אמינם * מיני פוסטר מראש 1 שהוא יושב עם חולצה שחורה וטריניג אפור * המילים של השיר שלו בקוראים כותבים בראש 1 *הפרסומת לטוס להופעה שלו מראש 1 *כתבה מפיוז (ידיעות אחרונות ) הכותרת: SLIM SHADY GOES TO HOLLYWOOD * שער של אמינם על פיוז (ידיעות ) * פרסומת למסיבת אמינם פסק זמן (ראש 1) * כתבה ממעריב לנוער FREE STYLE * על השער של ראש 1 גיליון מספר 760 * מיני פוסטר מראש 1 למועמדים לטקס MTV * ועוד המון המון כתבות ושערים ומיני כתבות מכול מיני עיתונים כמו ראש 1 , מעריב לנוער , פיוז ועוד אני מקווה שנתתי לכם פירוט רחב ככה שתוכלו לבדוק מה יש לך ומה חסר ואם תרצו למלאות את החסר תודיעו לי! חחח... כול מי שמעונין במשהו מהרשימה שיצור איתי קשר בהקדם! האי מיל שלי הוא : [email protected] או [email protected] מספר האי סי קיו שלי הוא : 168282282 *** כול הקודם זוכה ***

למעלה