שלום! כנסו בקשה...

sneakers

New member
שישי61, תשאלי את TIME4U

אמנם את הגבת בתת-רמה שאינה הולמת את הפורום הזה אבל גם TIME4U אינה נקיה לחלוטין באשר לאתיקה, אותה מילה שאינה גסה. היא חשפה את שמך ללא רשותך. TIME4U לתשומת לבך, שגית בהיבט הזה והתיחסי להערתי כהערה בונה.

מי חשף כאן את שמה ?

בפורום שכן היא סרקה בדיוק את אותו ציור ואותו טקסט, ומופיעה בגלוי תחת השם הזה ? וכי היא לא יודעת את זה ? בטח שהיא יודעת רק שיש לה עניין לעורר גלים. חבל להכביר מלים על השטות הזו ואין טעם להשיב ברצינות.

הציור מסגיר את שמך בבירור

הציור מתאר שולחן ערוך, ושולחן הוא כמו מזבח שעליו עורכים את הקרבן לה'. ושמך אודליה, זה אודה לשם. אפשר לדעת מזה גם שאת מתעניינת מאד בנומרולוגיה. וההודאה לשם היא הבאה של מנחה, של קרבן, על גבי המזבח שהוא הציור שציירת. לגבי דרוקר, דרוק זה לחץ (בגרמנית Druck) ודרוקר זה זה שלוחץ. אם תסתכלי בציור תראי שהרבה פריטים מושחרים בצורה מאד בולטת ודומיננטית, שמצביעה על צורך נפשי עמוק ללחוץ. מה שנותן דרוקר. ואם תשאלי, הרי זה ציור של הידיד ולא שלי. התשובה המתחייבת היא, או שאת ציירת את הציור, או שהוא צייר, אבל חושב עליך (שאלת על סקס ואהבה - נכון? ). איך אני בתור אילון בן-יוסף?

יש בציור גם רמזים שאת מזל מאזניים

שני בקבוקים - אחד שחור ואחד לבן, שתי צלחות של לחם ובשר, רגלי השולחן מתחלקות לרגלים יציבות ולרגלים שפיציות ועוד. וחוץ מזה - את עומדת לסיים תיכון (הארוחה מוכנה וממתינה לסועדים).

האובססיה בציור סביב היין

מראה שאת ממקום שקשור איכשהו ליין, אולי זכרון יעקב, אולי כרמיאל (=כרם)..

samwised

New member
עם כניסת השבת

נכנסתי קצת להרצאה של הגרפולוג דה-לה-שמאטע (למי יש זמן בימי חול). אין מילים! בהתחלה חשבתי שזה מופע סטנד אפ. פתאום הבנתי שהוא רציני ושיש אנשים שיגיעו לאתר ויחשבו שזו רמת הגרפולוגיה. תגידו, הבנתם מה הקטע של ההוא שהוציא את הבונבוניירה מהמקרר בלילה ונפלה עליו הפולקע אמור להגיד? איך זה שייך לפרוינד בדיוק??? טוב, יש גבול לכמה זמן אפשר לבזבז, ולכן עדיף שאבדוק מה עם העוף אצלי בסיר, שלא תיפול עליו איזה בונבוניירה טובה. ככה אפשר לקלקל שני דברים טובים במכה... להכניס בונבוניירה לפריזר - זה כמעט כל כך גרוע כמו לקרא לדבר הזה גרפולוגיה. רק מלחשוב על זה נעשה רע. דפנה (שוחרת שוקולד איכותי וגרפולוגיה איכותית ושונאת תחליפים זולים).

שישי61

New member
לא אני לא כועסת שפירסמתם את שמי אבל

לא הכנסתי את הציור לפורום אחר..לא שזכור לי בכל אופן,כיצד שמי ידוע לכם?

sneakers

New member
ולמרות כניסת השבת

עדיין הופעת הגרפולוג דה-לה-שמאטע (אני מצטט) עשרת מונים קרובה יותר לגרפולוגיה מאשר אשליות מטופשות כגון תרגילי מדיטציה בזמן נתון בקמצ'טקה אמורה לעזור לחולה או חולת סרטן ביו דה-ז'נירו......

למעלה