שלום.. כנסו בבקשה

שלום.. כנסו בבקשה

אני לא יודעת בדיוק מאיפה להתחיל... רק שמראש אני מיידעת שזה לא קשור בי אלא באחי. לדעתי הוא הומו, יש הרבה סממנים לכך אבל אני לא בטוחה בזה ב100 אחוז. עכשיו לי אין בעיה עם זה, רק שאני לא יודעת איך לדבר איתו על זה.. רק אני יודעת על זה.. אחרי ששכנה שלי דיברה איתי אתמול כמה שעות וסיפרה לי כל מיני דברים שהוא אמר לבעלה. וזה עוד יותר מחזק את דעתי. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך לפנות אליו אני יודעת שיהיה לו קשה להיפתח בפניי בנוגע לזה.. אבל עדיין אני חושבת על זה מאז שהיא פתחה לי את העיניים והראש שלי טרוד רק במחשבות על זה ועל איך אני יכולה לעזור לו. איך אפשר לפנות אליו בנוגע לזה? איך אפשר לעזור לו? הוא בן 17 ואני בת 18 וחצי.. הוא בחור כזה מצחיק עם הרבה חוש הומור ולפעמים יש לו יציאות שקשורות לגאים גאות וכל מיני כאלה אבל אני לא יודעת.. עכשיו שאני חושבת על זה יש מצב שהוא כן הומו. אני ממש בתסביכים בגלל זה!

נחמה פ

New member
הי

מה בנוגע ללפנות אליו ישירות ולשאול אותו? אולי להראות לו כי יש לך ראש פתוח בנושא וע"י כך אולי הוא לא יחשוש לחלוק איתך את זה. לדעתי ישירות היא הדבר הטוב ביותר אך היא גם הדבר הקשה ביותר האם אתם גרים עם ההורים? אם כן מה לדעתך תיהיה עמדתם בנושא? אולי כדאי לך גם קצת להתחנך בנושא ולקרוא עליו וע"י כך אולי תצליחי למצוא דרכים להגיע לאחיך בכל אופן אם את צריכה עזרה או אם יש לך שאלות קצת יותר ספציפיות אשמח לעזור.

ת ה ל ה

New member
ואולי לתת לו לפנות אליך

כאשר הוא יהיה מוכן. התהליך של הכרה וקבלה של הנטיה המינית גם הוא לוקח זמן. אצל הבן שלי זה לקח כמה שנים עד שהוא באמת היה בטוח מי הוא ורק אז הוא סיפר. אחיך צעיר, ועדיין בגיל ההתלבטות וההתפתחות המינית. תני לו את הזמן שלו ונצלי אותו לתמוך בו ולתת לו את ההרגשה שאת שם בשבילו לא חשוב מה. הקושי בסופו של דבר הוא בעיקר שלו ופחות שלך או של ההורים. בהצלחה דליה

ba3bu5n

New member
תני לו להפתח אליך.אין מקום--<

להוציא את זה ממנו בכח.שהוא ירצה הוא יצא. את תכיני את עצמך בינתים אבל לא בצורה של הסטריה. זה יהיה קשה ממילא.

למעלה