שלום.כנסו בבקשה...

River Man1

New member
שלום.כנסו בבקשה...

יש לי מצלמת CANON A70 שאני רוצה לקנות לה זיכרון 128 מגה. בכל החנויות שהייתי מצאתי זכרונות במהירות X8 בלבד. קראתי פעם שבמצלמות מהסוג הזה אין כמעט הבדל בין כרטיס במהירות X10 לאחד במהירות X30. 1.האם זה נכון גם לגבי מהירות X8? 2.האם זה נכון גם לגבי הA70? 3.באתר החברה מוזכר שכרטיס איטי מגביל את אורך הצילום של סרטוני וידאו(ל30 שניות לסרט במקום סרט שיוגבל ע"י גודל הכרטיס בלבד),האם כרטיס X8 נחשב כאחד שיגביל את זמן הצילום?

לגבי וידיאו לא יודעת,כי אף פעם לא

עניין אותי הפאן הזה במצלמת סטילס, אבל לגבי הצילום - לא מצאתי הבדל,גם לא במצלמה משוכללת פי עשר מהדגם שלך. והנפח שציינת - גם לא תרגיש ממש הבדל בקריאה למחשב - אפילו עם כונן איטי - מהירות חשובה בכרטיסים גדולי נפח - 512 מגה או יותר-שאז צריך להוריד יותר מידע למחשב,לכן מחכים יותר,ומנוצלת בקורא כרטיסים מהיר גם כן, ורק במצלמות המקצועיות הרפלקסיות,הכוונה לכרטיסים עם ה'אולטרה' או 'סופר' מהירות,שגם עולים כפול. לעומת זאת יש הבדלים במהירות הקריאה והכתיבה בין י צ ר נ י ם שונים.יש ממש איטיים ויש מהירים יותר.הסנדיסק הרגיל למשל נמצא הכי איטי ,הלקסר הרגיל - במקום טוב באמצע.גם המחיר שלו טוב יותר.גם רידאטה מומלץ.

idohal

New member
מסכים. אבל כדאי להציץ בחנות

האוסטרלית יש שם כרטיסים מהירים X30 במחיר נמוך מאשר כרטיסים X8 בארץ. לקנות שם רק בסיום השביתות אחרת יתעכב בממ"ן ותיאלץ לשלם דמי אחסנה.

נחומי1

New member
שלום ל RIVER יש לי A70 איך אני

רואה בטלויזיה את סרטון הוידאו? מה אני מחבר למה באיזה מצב צריכה להיות המצלמה תודה לך

תלוי רק ב'באפר' של המצלמה-לא

בכרטיס - כשהוא מתמלא - מחכים עד שנרשם בכרטיס.

River Man1

New member
צפייה בסרט על גבי הTV...

...עם המצלמה קיבלת שני חוטים,אחד שמחבר בין המצלמה למחשב והשני בין המצלמה לטלוויזיה.קח את השני וחבר אותו בצד אחד למצלמה(נראה כמו חיבור של אוזניות) ובצד השני החוט מתפצל לשניים. התקע הצהוב מעביר את התמונה והשחור את הקול.חבר אותם לטלוויזיה.עבור לערוץ AV בטלוויזיה.במצלמה עבור למצב צפייה(הבורר שמימין למסך ומעל כפתור הפלאש. תעבור בין התמונות בזכרון עד שתגיע לסרט.תגדיל אותו על כל המסך עם הזום (במידה והוא לא מוגדל כבר). לחץ על כפתור SET כדי להכנס לאפשרויות סרט. לחיצה נוספת על SET תקרין אותו.

למעלה