שלום , כמה שאלות

spongebob1

New member
שלום , כמה שאלות

שלום אני בן 17 כיתה יב אמור להיתגייס לצהל . עכשיו אני מקוה להיתקבל לעתודה או למודיעין אבל אם לא הילך לי יש לי כמה שאלות. אני מעוייד לקרבי. כי יש לי פרופיל 97 . בקשר לפרופיל אני לא יודע איך נתנו לי כזה דבר כאשר היה לי שבר קשה ביד וכמה ניתוחים והורפא בלשכה שבחן אותי לא רצה להקשיב לזה שכואבת לי היד לפעמים פשוט התעלם מזה . אני מקוה שאת הקטע הזה אפשר לסדר. עכשיו לבעיה העיקרית . אני לא רוצה קרבי , איך אפשר לצאת מזה ? ( בלי קשר לפרופיל למקרה שלא יורידו לי ). אני בשום אופן לא רוצה קרבי ( לפני מלחמת הלבנון השניה לא היה איכפת לי אבל עכשיו אני לא רוצה בשום פנים ואופן ) ואנ ירוצה לשרת בממרם או ממתם או איזה חיל החמשבים או קישור או מה שזה לא יהיה . כמו שאמרתי יש לי פרופיל 97 קב"א 56 ודפ"ר 90 ( אמרו לי במודיעין ) . כל הזמן שולחים לי כל מני זימונים לגיבושים של חרוב , שייטת 7 וכל מני ואני לא הולך ו מזיינים לי במוח למה אני לא בא . בקיצור אם אפשר תשובות בבקשה :)

כנס

תנסה להוריד פרופיל...לשלוח ללשכת גיוס טפסים שבאמת אעברת ניתוחים וכל הדברים שאמרת.0.. אם אתה לא רוצה לך לקב''ן הוא גם יוריד פרופיל חחח.. ד''א הרבה אנשים שלא רוצים קרבי ומתגייסים לג'ובניקים מתחרטים אח''כ ורוצים לעבור.. תחשוב על זה טוב!

spongebob1

New member
כנסו

כעקרון אני גם לא רוצה להיות ג"ובניק האופציה הראשונה שלי זה עתודה ומודיעין אבל למקרה שאני לא אתקבל יש ממרם ממתם וכאלה יחידות . יש המון יחידות בצבא שמענינות ומאתגרות בלי קשר ללהיות קרבי . או אפסנאי שזה באמת עלוב :\

spongebob1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח כנסי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חיכיתי לזה ועכשי ואני יתן הוכחה ברורה למה הלשכת הגיוס הזאת יצא מפגרת . היה לי צוות אוויר עברתי וכ"ו היה לי הרפ"א עברתי . מגיעה ל ב" אומרים לי " לפי התיק הרפואי שלך גילינו שהיה לך שבר יד , לפי כך לא נוכאל לאפשר לך להמשיך לקורס טייס . באותו רגע ממש התעצבנתי . אמרתי להם : " אז איך לא בודקים לי את התיק האישי לפני שהצוות האוויר בכלל ?!?1 אני סתם בזבזתי את הזמן שלי במיונים ודברים ובסוף זה מה שאתם אומרים לי , אבל מה את הפרופיל לא מורידים , איפה ההגיון פה ? " קיצר הם לא ידעו מה לומר לי ו זהו :\

חחחחחחחחח

זו לא הלשכת גיוס שיצאה מפגרת...זה כל המערכת הזאת דפוקה מהדרג הכי גבוה... צבא צבא..אל תנסה להבין... טוב אממ עתודה לא הייתי ממליצה לך..יש לי ייד שבעתודה משהו למחשבים..איכס זה לא כיף.. מודיעין זה סבבה תלוי מה.. אפסנאי?! מה רע?..סתאאם חחחח.. יש מלא תפקידים...אבל הכל תלוי בפרופיל שלך...זה פרופיל קרבי ככה שאין לך הרבה אפשרויות..

spongebob1

New member
השאלה היא איך אני יוצא מקרבי .

אולי אני יצהיר שאני פאציפיסט או ימציא שאני הומו או משהו לא יודע >_>

חחחחח הומו זה טוב..

לא יבקשו ממך להוכיח את זה..אבל תזהר שלא יתפסו אותך עם בחורה.. סתם נו זה סיכון חח...לך לקב''ן אנערף.. תנסה אולי להוריד פרופיל על מכל מיני שטויות..תגיד ששברת את היד בגיל 5..שהרבצת לגננת והעיפו אותך מהגן..לא יודעת חחחח

spongebob1

New member
חחחחחחחחחחח

כיואלו מה מגייסים הומוואים לצבא?!?!.:|||||||||||||||||||| ואם אני יגיד שאני ביסקסאול ? :\\\\\\\\\ חחחחחחחחחחחחחחחח

למה שלא יגייסו?!

אבל בטח במקלחות הם לבד.. אם הייתי בן לא הייתי רוצה לשרת עם הומו...הוא יתפוס לי בתחת באמצע ריצה חחחח

spongebob1

New member
למה כן :||||||

הומואים הם רכרוכים ו אממ נקבות ( בלי לעליב! זה אממ סטראוטיפ D: ) הם לא יחזיקו נשק או ינסו לתקוע אותו אחד לשני בתחת או משהו

מה רע בנקבות?!

לידיעתך יש הרבה בנות בקרבי עם נשק!! מה רע שרכרוכי גם יהיה עם נשק? הריי הוא נקבה לא?! גזען!!! לא מגיע לך שיורידו לך פרופיל..חחח סתם.. והם לא יצטרכו את הנשק יש להם אחד את השני..לעומת הבנים שמתים להגדיע הביתה ולתקוע מישהי...יש בזה יתרון שהם הומואים קרביים..יוצאים כל 28 אבל לפחות נהנים בבסיס.. חחח איזה זוועת אני אומרת!

חכמה אני?!

תודה על המחמאות חחח.. אז מה הקב''א שהיית נותן לי?! סתם עזוב..חחח

למעלה