שלום...כמה דברים

Adiya

New member
שלום...כמה דברים

אני מאוד אוהבת גרפולגיה ואני מאמינה בזה, השאלה היא.. אפשר לקנות ספרים שמסבירים על זה? דבר שני... יש לי 2 חברות שיודעות גרפולוגיה, ז"א לא משהו מאוד מקצועי יותר דרך ספרים, שתיהן ראו את הכתב שלי כל אחת אמרה קצת דברים שונים השאלה העיקרית שלי אם אפשר לראות דרך הכתב פחות או יותר את העתיד או במה אוכל לעסוק ? החלום שלי זה לעסוק בשירה, במוזיקה ופשוט רציתי לדעת.. ואולי עוד כמה פרטים.. .אני יודעת שזה בטח מציק ומטריד שכל הזמן אומרים פה לאנשים לפענח.. אבל תאמינו לי שאתם רק עוזרים לקהילה ככה זה כל כך מעניין ומסקרן! מקווה שתוכלו לכתוב לי תשובה בהקדם האפשרי....בתודה, עדי. כתבתי קצת דברים עלי בקובץ שתוכלו קצת להכיר :) ובגלל שלא הצלחתי לעלות את התמונה לפה העלתי את התמונה לאתר איחסון: הנה הלינק:

shamon51

New member
כתה היד

קצת יותר נגיש

Adiya

New member
הממ...ממש אין לי בעיה באיזור הרגלים

לפחות ממה שאני יודעת..:) ובקשר לאחרים מפונקת???.. :) אני ממש לא..אבל אני באמת מוכנה לעבוד מאוד קשה בשביל להשיג דברים והאמת שאני בן אדם שמכיר מאוד את עצמו מאוד בעיקר את החסרונות שלו המממ.....אפשר לקבל עוד קצת רקע על עצמי לפי הכתב ? :)

Adiya

New member
אהה..אבל עכשיו שאני חושבת על זה

הרבה פעמים מאוד כואבת לי הברך, בעיקר שאני עולה בעליות אולי זה זה..אבל אף פעם לא ממש התעמקתי לזה והלכתי לרופא בגלל זה

נעמייה

New member
שמעון,

לפעמים אני תוהה (ואולי מפאת הניסיון המועט שלי ועצם זה שאני לומדת גרפולוגיה רק מספר חודשים) - האם הנקודות שבכתבי יד וההשתהות של העט שגורמת להזלת דיו שלא באופן חלק תמיד יעידו על משהו, או שמא יכול להיות מצב שהעט הכדורי לא כ"כ טוב ומזיל דיו בצורה לא רגילה...? איך מבחינים? ושאלה נוספת... ע' דפוסית - האם יש לה משמעות? תודה

shamon51

New member
אם תשימי לב אז

יש מספר מקומות בחלק בתחתון שהקו רועד ונשבר (לא משתנה חלק בזרימה אלא זווית קטנה) כמו למשל "נ"של אני "ק" של מוזיקה "נ" של פסנתר "ע" של עתיד לגבי העט ונזילת הדיו? יתכן צריך אולי לבקש כתב יד נוסף ממן אחר

Adiya

New member
אז הנה כתב יד חדש שלי.....

גם על דף בלי שורות וגם עט אחרת יש לזה משמעות? אשמח לדעת... תודה עדי :)

shamon51

New member
ניתוח ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הי עדי, מה חשוב לך בחיים? למצוא את משמעות החיים ולהרגיש זאת בעומק ליצור קשרים חמים עם אחרים להעריץ את האמיתי, אצילי והיפה בחיים להיות יצירתית אינטואיטיבית עם חוש הומור להיות מיוחדת בעיני עצמך ואחרים להבין לרגשות אלה שמסביבך באופן כללי את: נוטה לדמיונות ולעיתים לעצבות שיכולה להמשך כמה זמן מרגישה שונה ומיוחדת חושבת שלא תמיד כולם מבינים את המשמעות העמוקה של הדברים בזמנים טובים את: שומרת על פרינציפים טובים, מביעה, דואגת לאחרים ויוצרת בזמנים פחות טובים את: מקנאת, עלולה להטעות אחרים, זקוקה לאחרים, לא יוצרת כלום שמעון

Adiya

New member
אהלן...:)

טוב זה פשוט מדהים אתה לא יודע כמה שצדקת!!! חוץ מקטע אחד... מקנאת התכונה אולי אחת הבולטות שבי אני לא מקנאת אני בדיוק ההפך, שמחה עם מה שיש לי ולא כמהה לקבל או לרצות מה שיש לאחרים...:) אני מאוד מאוד מודה לך! תודה רבה חוץ מהקטע שלה קנאה מאודדדדדדד צדקת!

zoharor1

New member
את העתיד????????????

מי סיפר לכם את זה שגרפולוגיה רואה עתיד אולי ראיתם אנשים שמגלים עתידות שאומרים שזה גרולוגיה גרפולוגיה בכלל לא עוסקת בעתידות או מה יהיה אלא במה יש אבחון אישיות בלבד אםא תה באמת רוצה להעזר גשי למשהו מוסמך

Ramie

New member
שלום עדי,

בגרפולוגיה לא ניתן לחזות עתידות, אבל על סמך כתב ידך ניתן בהחלט לאמר שלא תהיי ממש מאושרת אם תלמדי הנהלת חשבונות. גיל 17 הוא קצת צעיר מדי על מנת לאפשר ניתוח מעמיק, גם כמות החומר והעובדה שנכתב על דף עם שורות מקשה. למרות זאת, פטור בלי כלום אי אפשר. את נראית לי בחורה שמוכנה לעבוד קשה על מנת להשיג את מטרותיה, אולם לא תעשי זאת בכל מחיר. המשמעות היא שאת מסוגלת להתאמץ ולפתח כישרונות טיבעיים שיש בך, אבל התחלת המאמץ חייבת להיות מבוססת על כישרון טיבעי. את בעלת ביטחון עצמי, מכירה בערך עצמך, קצת מפונקת, קצת יצרית וקצת רוצה להשביע את רצון הסובבים אותך. בסה"כ - על הכיפק.

למעלה