שלום כל היהודים

שלום כל היהודים

אני געגעתי לכם היוצאים משאלה בימים אחרון לא יכל לכתוב כאן כי אשה שלי ראה יום אחד אני מתעסק במחשב עם פורום וחשבה לי אולי אני להתעסקת עם נשים אחרים היותר יפות מהיא אבל אני עכשיו בבעיה גדול כי אני כל שנה היה רגיל בליל שבועות הקדוש לעשות תיקונים ועניינים און כאפ'ן א מלאכים, אבל בשנה הזו אני קצת הפחות ירא שמים ואני ראה לפני קצת זמן הבחורה בתחנה מרכזית בירושלם כמו שאני יספרת לכם כבר ומאז אני לא יפסיק לחשוב ממנה וגם בטיש אצל הרעבע אני יחשוב עליה על מה היא היה לבוש ואיך היה נראית וכשהרעבע יוקח בידו הקציצה מהגפילטע פיש אני ידמיין כמו הוא מחזיק השני שדייך כשני קציצות געפילטע פיש שלה בפה ושמח וטוב לב ככה ממש ולא יודע מה יעשה כי לא יפסיק לחשוב עליה וכשהרעבע מסלסל בפייע'ס לו אני ישב ודמיין כמו הוא ילטף לה בשיער אני לא יודע מה יעשה אולי יילך לרעבע ויספר לו וזה יהה קצת יעשה לי קיום הפנטוזיה עליה אנא לכם יוצאים תעזרו לי אם לא אני גם בליל שבועות הקדוש במקום לומר תיקון ליל שבועות אני יחשוהב על בחורה היא וכשיהיה בעל קורא מקריא המגיחלה אני במקום יחשוב על רות המואביה ונעמי יחשוב על בחורה כמה יפה כמו רות יוצאים משאלה יכולים יעזור לי אולי

אני ישכח כתב משהו

אני חשב אולי חנה יהיה פנוי בליל שבועות כי בעל לה הצדיק יהה הוגה בתוה"ק אולי חנה ירצה את משהו בלילה אם כן יגיד כאן

לא יהיה הדבר בנקבה לא ידע

לא בשמים היא אני היה הרבה בכל מקום ודער משכיל לא נסעה ויסעו בני ישראל אני הייתי עם כל המלאכה לא עושה שום זכר וכן למר

אני ממש להתחרפן מזה ההודעה

אתה לדעת קעפלוטש שאני לקרוא זה הודעת קודש שלך וממש כל גוף לוהט מקדושה של זה הסיפור איני יודע אבל אני ממש להזדהות עם מה שכתוב גם אני ממש זוכר חלק מהאברים שלי לרטוט שהייתי הולכת בתחנה מרכזית וגם אני לזכור אחת בחורה ממש כמו אימהותינו הקדושות שהייתי לראות מזה כשנה ממקודם והייתי הולך לשבות בזה הקסם שלה וממש הוציאה אותי מדיעה שלי והייה נמצא במוחי זמן רב זה מחשבה ולא היה יכול לעשות כלום וגם ממש הייתי מתפלל להשם יתברך להוציא זה הדבר ממני ורק הייתה מתחזקת והולכת עד שהיה מזדקף זאת השמוליק ולא הייתי בידי לעשות כלום ועד עכשיו אני לזכור אותה מראה של זה הבחורה שהייתה גבוה מאוד עם גוף צחה כשלג לבן כמו מלאכי שרת ושער ארוך שהייתה גולשת וכל גוף ממש כמו הרים של ירושלים והייתה גבוה ממני בעשרים הסנטימטר וממש חשבתי להחליף האמונה בהאלוהים ולהאמין בה שזה דמות עליון (שלא מרצונו מכחיש כל קשר לתוכן..)

almog4

New member
ודבריו הזכירונו

מעשה דומה שארע לר' ראובן. מעשה שהיה כך היה : הלך לו ר' ראובן בכיכר העיר, כשראשו שקוע בדברי תורה, וקרה שנתקל באחת דינה בת יהושע. ושלא ברצונו גבר עליו ייצרו, וכן גם עליה, והזמינה לגור עמו בביתו (לרצונה ולרצון אביה ואמה), לשָמֵש ולעבוד לו. וראובן זה, שלא ידע את נפשו ולא ידע את אשתו, עברו עליו 10 שנים ולא נתעברה אשתו ולא נולד לו בן. (ככה זה כשלא שוכבים. אלמוג). ובשעת דחק ידע את דינה, ונולד לו ממנה בן. וחכמים שקלו ודנו רבות בסוגיה, ולבסוף שאלו שאלת רב בעניינו של התינוק שיח' ובשו"ת הרשב"א נדוֹן זה המקרה, וסובר שלמרות שהדבר אסור ומכוער, אין זה נכון לכנות התינוק "בן זונה". למה? תקראו בעצמכם כאן

אתה מתכוון ל"בר קדשה"

או שמא לא הייתה בזה קדשה? דאם אכן לא הייתה אין לכנותו בר קדשה. אך אם הייתה יש, אך אל תעלה על פיך חרמנא ליצלן את הביטוי "בן זונה" אשר זה הביטוי שגור בפי החופשיים הכופרים אשר קורין עצמן "חילוניים" ואין זה הביטוי לרוח פורום קדוש ונשגב זה.

Le Fay

New member
כובע, אני מתפלאה עליך!

ולא אמרת לה תכף ומיד, לאשת חיקך הנצחית, שאין יפות ממנה בכל העולם כולו?
אתה מזמין לעצמך צרות! או לה. נירה לך שהיא תסכים לצרות? לפחות צרה אחת? אם אפשר באותה המיטה?

למעלה